Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר שהחלפתי בולמים, תפוחי היגוי,בול ג'ויינטים ומוטות קישור ברכב הגעתי לשלב הבוקסות משולשים.

יש לי אפשרות לרכוש בוקסות משולשים ובוקסות לאנטי רול העושיים פליאורטן תוצרת SUPERPRO

כולל משלוח זה יוצא כ300ש"ח.

הרכב הוא מאזדה לאנטיס 97, השאלה שלי היא מה היתרונות והחסרונות בבוקסות מפוליאורטן לעומת בוקסות מגומי ובמה הדבר יביא לשיפור?

מחיפוש בפורום הגעתי לאשכול שהיה כתוב שאחד החסרונות הוא רעידות בתא הנסעים, האם הדבר מורגש מאוד, אפשר חו"ד?

תודה

יקיר.

פורסם

פוליריתאן הוא חומר יותר קשיח מגומי (החומר הסטנדרטי לבוקסות ברוב אם לא כל הרכבים).

יתרונו בזה שהוא לא מתבלה כמעט בכלל גם לאחר עשרות שנים,החסרון בזה שהוא אינו סופג רעידות כמו גומי ויעביר אותן לחלקים אליהם הוא מחובר,כלומר גם לחלקי המתלה. מה שיתבטא ברעידות בתא הנוסעים (בתאוריה).

בפועל הוא מחדד את תחושת ההיגוי מאד,ברכב שלי (אלפא ספרינט 85') החלפת הבוקסות בוצעה בשלבים (עקב המתנה לחלקים) ובשום שלב לא הורגשו רעידות שלא היו קיימות לפני כן,אצלי הוחלפו הבוקסות בכל הרכב.

לאחר ההחלפה ההיגוי הרגיש הרבה יותר חד,ממש כמו רכב חדש. אם תחפש בפורום מועדון אלפא רומאו תמצא הרבה מאד אנשים שהחליפו והיו מאד מרוצים כבר מלפני מס' שנים.

לסיכום, אני ממליץ בחום!

• אחראי פורום
פורסם

גם אני החלפתי ברכב מכאנית זהה לזה של יורי (אלפא סוד, יש תהליך מצולם פה בפורום).

יורי תיאר במדויק את התוצאות, אני יכול להוסיף שהתחושה בנסיעה היא הרבה יותר מוצקה ואחידה,

ללא רעשי מתלים למינהם. יש יותר נוקשות (בגלל קושי החומר), אבל זה לחלוטין שווה את זה

כשהרכב מגיב הרבה יותר טוב.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

היום החלפתי הבוקסות משולשים והבוקסות של המוט מייצב קדמי ואחורי, התחושה בהיגוי אכן נעשתה חדה וחלקה יותר.

אין רעשים, הנסיעה יותר שקטה ונעימה, שווה את ההשקעה מומלץ בחום!

הבוקסות תוצרת SUPERPRO

• תוכן חדש...