Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני להחליף בקמארו 2001 3.8 גיר אוטומטי לידני.

עכשיו אני צריך לדעת מה העלות?,האם זה כדאי מבחינת מחיר? ומה כרוך בהחלפה.

בארץ אני לא חושב שאמצא אבל באיביי ראיתי כמה ויש אחד במצב חדש ב 400 דולר השאלה היא כמה יעלה לי להכניס

את הגיר לארץ? והאם יאשרו לי להכניס אותו.

ועוד שאלה הגיר של המנוע הגדול יותר יתאים? כי כאלה יש יותר.

תודה רבה

חזי

פורסם

אם יש לך אפשרות למצוא רכב זהה לשלך ידני אז כלכלית זה יהיה המהלך המתאים ביותר.

חוץ מהתיבה עצמה צריך לקחת בחשבון שגם התושבת גיר שונה ברוב המקרים, ציריות (במידה והרכב הנעה קדמית), פלייוויל, דוושות, שינויים במערכת החשמל/חיישנים/ניהול מנוע וכו'.

בקיצור, מדובר בשינוי של 5K-10K ש"ח בשקט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה.

נכון שכלכלית יהיה יותר משתלם אבל קמארו כזאת אני לא אמצא בארץ שנת 2001 75000 ק"מ שמורה מאוד.

וחוץ מזה גם קצת הנאה ועבודה לא תזיק סך הכל זה ניסיון וכיף שאני די מוכן להשקיע בו אבל אני רוצה לדעת כמה ירצו מיסים ושטויות כאלו.

אני רואה שאתה ממועדון החמש אז בעזרת השם יום שישי אני מגיע לשם בכל מקרה תראה את הרכב.

תודה רבה

חזי

פורסם

50 אחוז מכס על חלקים לרכב,

מומלץ לחפש גיר של המנוע המתאים, מאחר והיחסי העברה שונים, אם יש לך אופציה ויש גיר שמתאים ממנוע קטן יותר זה אולי אפילו שווה יותר, ככה יהיו לך יחסי העברה יותר נמרצים.

ליעד.

פורסם

בנוסף, אורף גיר יכול להיות שונה, כתוצאה אתה עשוי להדרש לעשות שינוי או להחליף דרייבשפט. אולי דפרנציאלים בעלי יחסי העברה שונים, גם את זה צריך לקחת למשוואה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה לכולם אני בסוף לא עושה את הפרויקט הזה כי הבנתי שזה לא באמת רכב

ספורט יותר פוזה אם אני טועה תתקנו אותי וזה בעיקרון רכב של חבר של אמא שלי שהוא סוחר רכב

אז הוא ימכר החלטתי ללכת על רכב יותר ספורטיבי ורציני לנהיגה שזה ב.מ.וו e36 328 קופה

אני עדיין לא בטוח אבל כנראה שזה יהיה הרכב תודה רבה

דרך אגב סתם וויכוח עם חבר יש לו (או לאבא שלו יותר נכון) מוסטנג 2008 v6 קבריולט איזה רכב נחשב מתנהג טוב יותר מהיר יותר בקו ישר ואיזה מהם טוב יותר בפיתולים

אני מתכוון לקמארו סתם לידע למוסטנג יש 210 כח סוס ולקמארו 200 אבל הקמארו יותר קלה ב 250 קילו לפי מיטב ידיעתי

חזי

פורסם

לא יודע לגבי הקמארו, אני יודע שיש מועדונים בחו"ל שמשקיעים בה הרבה.

המוסטאנג הוא רכב פוזה נטו, עגלה בכל פרמטר.

אפילו השלבי לא מתנהגת מי יודע מה.

E36 לעומת זאת זה כבר רכב יותר נחמד, קח בחשבון כמה דברים במידה ואתה קונה בימר, בולמים כנראה כדאי להחליף, ומומלץ בחום לקנות LSD, אבל קודם נגיע לקיר :roll:

325/8 הם רכבים מאד חביבים מבחינת כוח הם לא מפלצות, יניקה/פליטה עושה להם טוב(!) והרכב מתנהג מצויין.

גם האחזקה לא ממש גבוהה וחלפים מאד זמינים.

ליעד.

פורסם

השאלה וזה די לחוץ כי הוא צריך למכור את הרכב אז מה עדיף לי הבימר או הקמארו.

כח בקו ישר גם די חשוב אבל אני יותר נהנה מאחיזה והנאה בפניות כי זה באמת מאתגר אותי.

ואיזה רכב יקח בקו ישר ובפניות סתם לשם ידיעה אולי איזה כמה לחיצות שאני לא רוצה שישפיל אותי אז זה די חשוב (אני מתכוון לקמארו ולמוסטנג )

תודה רבה

חזי

פורסם

תראה, בחישוב הסופי לשני אלה יש מנוע עצום שמפיק מעט סוסים, ולא ממש סוחב את האוטו.

הבימר לדעת בקו ישר תהיה בערך זהה לשתי המתחרות.

בפניות אין ספק BMW כל הדרך, הרבה יותר טוב משתי האמריקאיות השמנות.

גם בדלק היא תהיה טובה יותר, וההספק שלה מאד דומה (ממנוע 2.5/2.8!!!!)

הצעה שלי, לך על BMW טובה ויפה, יקח לך זמן למצא אחת אבל זה שווה את זה!

ראיתי מספיק איך היא מתנהגת על הצד, ומה עושה לה אגזוז ויניקה, היא מעולה נוחה ומפנקת, יש חלפים בשפע.

ליעד.

פורסם

תודה רבה על התשובה.

מה צריכת הדלק הממוצעת של הבימר לא נתוני יצרן אלא במציאות אם מישהו יודע,והתכוונתי בין המוסטנג וקמארו אבל לא משנה בכל מקרה עזרת לי.

ומה עם שוק האפטרמרקט של הבימר אני יודע שהוא די רחב אז זה מצוין

ולכמה כח סוס אני יכול להגיע ללא מגדש (או אולי כן :twisted: ) ?

וניסו בארץ לגרום לרכב הזה להתעטש?

תודה רבה וסליחה על כל השאלות

חזי

פורסם

בטוח שניסו אבל אני לא מכיר כזה.

אני מכיר כמה רכבים אטמוספריים, בשניהם קיט יניקה פליטה מלא ופתוח (הצליל פשוט מ-ד-ה-י-ם, בין האהובים עלי!!!),

ההספק המקורי ב-325 הוא 189 וב-328 יש 190 סוסים ומעט יותר מומנט.

אני יודע שעם הקיט המדובר, הרכבים עמדו על איזור ה-200 עד 220 סוסים (אם אני לא טועה?!?!)

כמובן LSD זה MUST בשביל הנא(ע)ה מירבית,

וזו חבילה יפה למי שמתחיל ללמוד לנהוג על הנעה אחורית.

ליעד.

פורסם

טוב אז נראה לי שזה הרכב הכי איכותי ומתנהג שאפשר להשיג במחיר הזה

תודה רבה על התשובות

אפשר לנעול

חזי

• תוכן חדש...