Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים. ברשותי איביזה FR 05 ,וחבר הביא לי אינטרקולר מחו'ל.הבעיה היא שהאינטר הוא יציאה וכניסה מצדדים שונים.יש למישהו רעיון אולי איך אפשר להעביר את הצינור מהטורבו לקולר?מה הדרך המומלצת לעשות את זה,מתחת לאוטו מעל המנוע,מהצד?מה הדרך הנכונה?

מהאינטר למצערת זה לא בעיה.עכשיו אני יודע שיש סוג של חישן על האינטרקולר המקורי.מה אפשר לעשות איתו?

אם(אם למישו יש תמונה להמחשה של כל הצנרת אני מאוד אשמח)

תודה מראש.

פורסם

ברור שאפשר לעשות את זה בלי להחליף סעפת, אבל סתם תהיה לך צנרת גדישה ארוכה והלאג יגדל

אם אתה מעוניין יש לי סעפת יניקה של איביזה 01-02

גם אני רציתי לעשות פרוייקט אינטרקולר על הFR 05 שלי אבל לצערי היא כבר לא איתנו :cry:

פורסם

לא הכי פשוט להביא אינטרקולר מתאים ?

למשל להכניס אינטרקולר של איביזה קופרה ?

אולי זה יהיה זול וטוב יותר מכל הקומבינות של הסעפות והמצערות ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

זול-לא בטוח.אבל הבעיה באינטרקולר של הקופרה וכדומה ,הכניסה והיציאה באתו צד שלפי דעתי הזרימת אויר תהיה יותר גרועה מאשר כל הצנרת שצריך לעשות באינטר עם כניסה ויציאה מצדדי שונים,תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

ברמת העיקרון כן, אינטרקולר מקורי של קופרה הוא פחות יעיל

אבל אם אתה לא מעוניין להשקיע יותר מידי, הוא אופציה לא רעה בכלל

עושה את העבודה ויש בחו"ל קופרות עם 2871 שנוסעות עם הקולר המקורי

למרות שקולר אפטרמרקט יעשה עבודה יותר טובה

פורסם
זול-לא בטוח.אבל הבעיה באינטרקולר של הקופרה וכדומה ,הכניסה והיציאה באתו צד שלפי דעתי הזרימת אויר תהיה יותר גרועה מאשר כל הצנרת שצריך לעשות באינטר עם כניסה ויציאה מצדדי שונים,תקנו אותי אם אני טועה?

מזל שרק לפי דעתך, אני מניח שאם מאות מהנדסי סיאט עשו כזה סידור בקופרה, ואם FORGE לדוגמא, (יצרן קצת יותר מכובד מכל הזבל שיש באיביי) גם הם החליטו לעשות קיט יעודי עם כניסה ויציאה באותו צד, אז כנראה שזה יותר נכון.

גילוי נאות: אני נוסע עם קיט כזה של פורג', איכותי ויקר בטירוף.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני מסכים איתך שהמהנדסים מבינים בהרבה יותר טוב ממני.אבל לא כל דבר שנעשה באוטו הוא האיכותי ונותן את הביצועים הכי טובים .למשל הסעפת של מנועי ה20VT הרי הם היו בהרבה יותר איכותים אם הם היו עושים אותה טובולרית .אבל לא משנה זה לא המקום להתווכח. כמה עלה לך אם אפשר לדעת הקיט של הFORGE?

האם זה הקיט:http://www.forgemotorsport.co.uk/media/FMIBFMIC.pdf ?

פורסם

גילוי נאות: אני נוסע עם קיט כזה של פורג', איכותי ויקר בטירוף.

ליאור

ליאור - לא ציינת באיזה רכב הוא מותקן.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...