Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט: החלפת ראש ל- 106 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

בסופו של דבר החלטתי לרדת מעניין הפורטינג והקאמשאפט החם, ובמקום אני הולך להחליף את כל הראש+סעפת+מערכת הזרקה רב- נקודתית+מחשב וצמה, הכל קומפלט של 306 שנת 99' בתודה ענקית ל- hoba_jm שסיפק לי את הכל:wink:

טוב, אז התחלתי כבר קצת עם הפירוקים - מכסה ראש, מצבר, צינורות למינייהם ופילטר.

יהיו תמונות של הפירוק מחר אחר"צ, ובינתיים הנה כמה תמונות של האוטו והמנוע:

18042010077.jpg

18042010078.jpg

29042010079.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה מאד , מחכים לתמונות .

כמה כוח סוס זה יוסיף אם בכלל .

אם אתה לא צריך את ראש ההזרקה החד נקודתי , אני אשמח לקבל אותו , אגב מאיזה איזור אתה ?

HONDA CIVIC LS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה יוסיף באזור ה- 10+- (תקנו אותי אם אני טועה).

נחכה לסוף הפרוייקט ונראה אם אצטרך את ראש ההזרקה או לא.

אני מאריאל.

תמונה מתחילת הפירוק:

בינתיים הספקתי לפרק גם את כל הרתמות של הראש, צינורות ואקום ודלק, פירקתי סעפת פליטה והורדתי מים מהראש מנוע.

17052010082.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מיצטער שלא עדכנתי עד עכשיו, פשוט עבדתי 5 שעות רצוף.

טוב, אז החלפתי את הראש סוף סוף, חיברתי את הפולי לקאמשאפט בצורה מדוייקת (סימנתי את שני הפולים בהתאמה עם רצועת הטיימינג), חיברתי את הזיזים, חיזקתי את הראש (כמובן שהחלפתי אטם לפניי הכל), סובבתי את הפולי כדי לבדוק תנועת זיזים וסגרתי את העבודה להיום. לא היה לי כוח ומספיק אור יום בשביל להתעסק עם צמת החוטים והסעפות אז השארתי את זה ליום חמישי.

לגביי שיפור בביצועים או לא, לא ממש משנה לי. שיפור בצריכת הדלק בטוח יהיה, גם אם קטן, ובעתיד אני אעשה גם פורטינג לראש ולסעפת פליטה. חוץ מזה, בשבילי הפרוייקט משמעותי מאוד כי אני אוהב את העבודה.

בחזרה לנושא, תמונות לא הספקתי לצלם אז אני אשתדל מחר בבוקר לשים תמונות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי פרוייקט כזה בזמנו בסיטרואן סקסו ,שם הוחלף מנוע שלם שנלקח מZX 1400+מערכת הזרקה רב נקודתית .

השיפור שהורגש הוא תצרוכת דלק נמוכה יותר והמנוע יותר ער לסל"ד .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...