Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה.

יש לי מספר שאלות בנוגע לעשיית RAM AIR "תוצרת בית".

האם מיקום של הפורט יניקה בחזית כמו בתמונה הנ"ל מסוכן?

אורך הצינור הולך להיות מטר + , תיבת האוויר גבוהה יותר מגובה

הצינור, האם יש סיכון בשאיבת מים בצורה הזאת שהפורט יהיה מותקן עד לתיבת האוויר במקרה של שלולית עמוקה/ גשם? מה דעתכם?

תודה רבה.

37270_1500590595772_1264404854_31346969_3683640_n.jpg

2:

37270_1500584475619_1264404854_31346934_7643578_n.jpg

תודה רבה.

פורסם

משה,

בעיקרון לא אמורה להיות בעיה כל עוד תתרחק משלוליות שעמוקות עד שכל הצינור יתמלא במים, כלומר אם לא תכנס לאיזה אגב, לא אמורה להיות בעיה.

אבל אני לא יודע עד כמה זה יהיה יעיל , מהסיבה שRAM AIR אמור להיות צינור שהולך בצורה ישרה בלי זוויות לפילטר,

עדיף לך לחפש מקור אוויר מהגריל, מאחורי הפנס או משהו בסגנון.

A.R.T Performance

פורסם

מצטרף לשאלתו של משה.

יואן, אי אפשר למשוך צינור לכיוון הגריל בסיירה, הרדיאטור מפריע בדרכו של הצינור.

JEP.

פורסם

יוהאן אני מחזק את תגובותו של ג'ניה. בסיירה כול החלק הקדמי די "אטום" ככה שאין ממש תחלופה טובה של מקום לצינור יניקת אוויר קר. בנוגע לשלוליות מים הבנתי את הקטע, תודה רבה.

עוד משהו/מישהו אולי?

פורסם

תודה רבה על הקישור אבי.

הבעייה אצלי שהצנרת תהיה ארוכה יחסית וטיפה מפוטלת מכיוון שאין אצלי "תחלופה"

לחור בטמבון או משהו כזה, וזה מצריך מעבר של צינור בכול מיני זוייות מכיוון שהחלק

הקדמי ברכב שלי דיי "אטום" בקטע של אוויר קר או מיקום טוב יותר של הצינור.

פורסם

גניה להזכיר לך שאני בניתי סיירה,

משה וגניה, הכל אפשרי, צריך לעשות חור, (שגם ככה אתה רוצה לעשות בבמפר, ) באחד המקומות ליד הפנסים, ושם לעביר את הצינור!

A.R.T Performance

• תוכן חדש...