Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר ואומר:

קיט קויילאוברים ל ב מ וו E-30 ,עולה בדיוק כמו קיט קויילאוברים להונדה ומחירו 4500 ש"ח.

אלו "המתפלאים " מהמחיר האטרקטיבי ומתרצים מחירים גבוהים במילים גבוהות, מוזמנים לקנות מאיתנו ....:lol:

פורסם

KW / BILSTEIN אכן עולים יותר ויש לכך סיבות טובות הרבה יותר מסתם "מילים גבוהות"

אני דיי מנוסה במתלים, מתמטיקה ועסקים וכמו שאמר 'הנסיך" - "רק בארץ". רק בארץ 399 פאונד= 530 פאונד = 4500 ש"ח (כולל מע"מ)

יתכן ואני לא מנוסה מספיק בעצים גבוהים וסולמות קצרים..

מצד שני, אין פה באמת תחרות. לא ברמת המתלים ולא ברמת המחירים אז.. שיהיה בהצלחה.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אני לא מבין איך שדרוג בולמים DIY ברכב מדהים כמו BMW הפך לזירה בין שני עוסקים בתחום.

קודם כל לפותח השרשור - סחתיין על העבודה. אני שמח לשמוע שעשית את זה לבד ובמיוחד שאתה מרוצה מהתוצאה.

לפני שנה וחצי קניתי רכב עם חלקים חסרים וזה היה פשוט תענוג להרכיב אותו ולנסוע בו עד היום.

סופשבוע שעבר הרכבתי אלטרנטור באיזו יונדאי.

מי שאוהב מכוניות ויש לו ידיים טובות - זה פשוט תענוג. אז סחתיין!!

לגבי עלות החלקים, 400 פאונד ו-530 פאונד, הם כ-2400 ו- 3180 שח, בהתאמה, לפי שער 6 שקלים לפאונד.

נוסיף לזה את אלמנט המיסוי 30% שמבוצע על עלות הפריט ומשלוח וכמובן את המע"מ שמתווסף על כל הסכום.

כך שהגענו ל50.8% מס!

אני לא יודע אם המחירים שציינתם כוללים משלוח או לא, אבל אם נניח שכן אז 400 פאונד=3620 בישראל, 530פאונד=4800.

ההפרש הוא רווח.

אף אחד לא עובד חינם. אני בכל אופן לא.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לגבי עלות החלקים, 400 פאונד ו-530 פאונד, הם כ-2400 ו- 3180 שח, בהתאמה, לפי שער 6 שקלים לפאונד.

נוסיף לזה את אלמנט המיסוי 30% שמבוצע על עלות הפריט ומשלוח וכמובן את המע"מ שמתווסף על כל הסכום.

כך שהגענו ל50.8% מס!

אני לא יודע אם המחירים שציינתם כוללים משלוח או לא, אבל אם נניח שכן אז 400 פאונד=3620 בישראל, 530פאונד=4800.

ההפרש הוא רווח.

אף אחד לא עובד חינם. אני בכל אופן לא.

אני לא נכנס לאף אחד לכיס

אבל אתה חוטא במעט דמגוגיה כשאתה מציג את זה ככה.

אם אני ואתה מביאים לפה סט של בולמ"ז או קויל-אוברים אז הגישה שלך נכונה לחלוטין - אנחנו משלמים מחיר מלא בחו"ל על מוצר, מביאים אותו לארץ, משלמים משלוח ומיסים כמו כולם.

לעומת זאת, אם אני בעל עסק שמייצג חברה מסויימת [למשל, וויטק, בילשטיין, קוני, וואטאבר] אז מין הסתם אני לא קונה במחיר RETAIL אלא במחיר של סוחר [ומההיכירות שלי עם בילשטיין, למשל, מחיר הסוחר משאיר שולי רווח יפים מאוד גם כשאתה מוכר סט בולמ"ז ב400-600 דולר]

לפיכך - לעשות חישובים עם מספרים ומיסים, כשהבסיס שלך הוא מחיר RETAIL הוא בסיס לא נכון להשוואה, הוא מטעה ומוטה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כולנו צודקים ומרוב צדק, השרשור סטה מנתיבו בפראות.

bmw ricer - ברכות על המוצר החדש. אנחנו שמחים שאתה מרוצה ומודים לך על הפרגון. אין פרסום טוב יותר ממוצר מעולה ולקוח מרוצה. יש לך 3 שנות אחריות על המתלים - תהנה ושוב, תודה רבה.

נשמח להפגש שוב בנסיבות משמחות נוספות.

תתחדש 8)

לשפר בלי להתפשר

פורסם
לפיכך - לעשות חישובים עם מספרים ומיסים, כשהבסיס שלך הוא מחיר RETAIL הוא בסיס לא נכון להשוואה, הוא מטעה ומוטה.

אני מסכים איתך ולא מסכים איתך בו זמנית. ואסביר לך למה.

במידה ואני היום מעוניין לרכוש מוצר מסוים אני עושה השוואת מחירים ע"י איסוף מידע ממספר מקורות בהם רכישה מספקים שונים בארץ ורכישה מחו"ל.

בהתעלם משיקולים לא כלכליים, אני אבחר בספק הכי זול לי, נכון?

ולכן, את ההשוואה אבצע כך: מחיר RETAIL+משלוח+מיסוי+מע"מ (שכן זה המחיר שאני אשלם) מול המחיר של הספק הזול ביותר בארץ.

על כן אני חושב שהחישוב שלי אינו מטעה ואינו מוטעה, ומהווה בסיס נכון להשוואה.

יחד עם זאת, אני מסכים איתך שאם הספק שלי קונה פריט מסוים שה RETAIL שלו 400$ ב-250$ אני מצפה שהוא יתמחר אותו באופן שיהיה לכל הפחות מקביל לעלות הייבוא שלי כאדם פרטי, אך אינני יכול לכעוס שהוא בוחר שיעור רווח גבוה יותר(ועוד על הרווח הזה יש לו מס של 25% אם הוא חברה ו-44% אם הוא אדם פרטי, נכון ל2010).

לנו כלקוחות יש כח רב אך אנו לא יודעים לנצל אותו. במקום להתלונן על המחירים הגבוהים אנו צריכים לתמוך ולעזור אחד לשני בייבוא חלקים מחו"ל, לתת טיפים במשלוחים ואפילו לנסות לרכז משלוחים ביחד. אם מישהו טס ונמצא במקום מסוים הוא יכול לקבל את החלקים ולרכז אותם בארגז. ככה, אחרי זמן מסוים, הספקים בארץ יהיו חייבים להוריד מחירים - כלכלה של שוק חופשי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

• תוכן חדש...