Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רפידות של hawk hp plus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי כאלו ולא הייתי קונה אותם שוב.

הרבה חריקות וליכלוך - אבל זה לא ממש איכפת לי.

נשיכה טובה והכל - אבל מתחממות די מהר ואז.............. הם לא עוצרות בכלל.

קרה לי איזה פעמים איתם - ממש קטע מפחיד.

חוץ מזה הן די יקרות ועם ביצועים כנ"ל זה ממש לא מוצדק.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מסכים עם קרוק לגבי החריקות, אבל חוץ מזה אני מאוד מרוצה מהם!

נשיכה מצויינת ותגובה מיידית וחדה, עוצרות גם אחרי עומס.

הרבה יותר טובות מהENDLESS שהיו לי בעבר.

בהחלט אקנה אותם שוב.בחו"ל.

nissan silvia s14

פורסם

יש לי אותם רשמים לגבי נשיכה וחדות.

אבל לגבי דעיכה מוחלטת - זה היה 100% קונסיסטנטי אחרי עומס כבד.

ירידה של פוריה תמיד הייתי גומר ללא בלמים. פחד אלוהים. באמת.

כדי לשקלל את שאר המשתנים - הרכב כדיוע לא כבד, צמיגים היו טויו T1R שהם דביקים אבל לא בצורה קיצונית.

אולי אני פשות בולם הרבה יותר?.........

נ.ב. תודה על הטיפ להימנע מ-ENDLESS. איזה דגם היה לך?

פורסם
אפשר לדעת מאיפה קנית אותם?

אני דברים כאלו קונה בחול ומביא לכאן עם אחד החברים שחוזר מארה"ב.

זה לא גדול ולא כבד (1 קילו בערך) כך שאין בעיה.

פורסם

עם אפשר להוסיף המלצה לרפידות,תנסו את הרייסנג של OMP,רפידה לימי מסלול,כמה שניסיתי לשרוף אותם פשוט לא הצלחתי,הנשיכה שלהם רק הולכת וגוברת עם הטמפרטורות.

עושות טיפה רעש שהם קרות וזהו.

פורסם
עם אפשר להוסיף המלצה לרפידות,תנסו את הרייסנג של OMP,רפידה לימי מסלול,כמה שניסיתי לשרוף אותם פשוט לא הצלחתי,הנשיכה שלהם רק הולכת וגוברת עם הטמפרטורות.

עושות טיפה רעש שהם קרות וזהו.

יריב זו רפידה מעולה ! באמת אחת הטובות

הבעיה היחידה שלה , זה שהיא גומרת את הצלחת לכן מומלץ לשים גם צלחות רייסינג בהתאמה

פורסם

לי על האוטו יש HP PLUS, קניתי אותן אחרי חפירות רציניות ברשת וחוות דעת של אנשים עם רכבים דומים עד זהים (E30 אחרות, חזקות יותר וחלשות יותר, חלקן רכבי מסלול ואחרות DD), בהשוואה היו גם רפידות של פרודו, OMP, ATE, גרין ורד סטאף (של EBC)

מדובר על רפידות שיש להן נשיכה ראשונית מעולה, ועוצמת בלימה שייתרה לי את ההחלפה של מערכת הבלימה הקדמית (הקאליפרים מרובעי הבוכנות של RX7 נותרו בארון, יחד עם דיסקים מוגדלים)

לא זכורה לי דעיכה משמעותית גם אחרי התחממויות והתעללות מרשימה, אם כי אולי לא לקחתי אותן רחוק כל כך כמו גנאדי, ואני עם צמיגים פחות טובים.

עבור שדרוג של מערכת הבלימה המאוד-סטנדרטית שהאוטו שלי מגיע איתה (דיסקים פצפוניים 255 מ"מ מאווררים) הרפידות האלה עשו את ההבדל.

מהצד שני כשהן חמות הן מרעישות, הן מייצרות ה-מ-ו-ן לכלוך והן גומרות את הדיסקים בקצב מרשים, קצת לא כלכלי למי שרוצה להשתמש בהן על רכב יומיומי

לשימוש יומיומי אני לא בטוח כמה הייתי משתמש בהן, אבל לרכב פאן - הן מעולות. האוטו שלי נוסע בעיקר בג'ימיקאנות וטיולים חד-יומיים, ושם הן עובדות נהדר.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ירידה של פוריה תמיד הייתי גומר ללא בלמים. פחד אלוהים. באמת.

וגם מבר בהר בואכה אשתאול, כזכור לך... (כיכר, כיכר!!!) :lol:

אבל אני זוכר גם את רשמייך אחרי הפעם הראשונה איתן בפוריה, אני זוכר שכבר אז לא היית מרוצה.

יש לסייג זאת כמובן לשימוש מאוד מאוד קיצוני, מיודענו בהחלט לא חוסך מאומה כשמגיעים לכביש מפותל (בגלל זה כייף לנסוע איתו).

תבדוק האם יש אופצייה לרכבך לרפידות של אקסיס אולטימייט - מניסיוני הן מדהימות מהרגע הראשון ועד לאחרון (יחסית לרפידות שהן עדיין Road legal).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה לכולם על הביקורות, אני עדיין מעוניין לנסות אותם בגלל הביקורות הטובות מחו"ל,

אם אני מזמין אותם מחו"ל וזה נעצר במכס האם משרד התחבורה עושה בעיות כשמדובר ברפידות ברקס?

• תוכן חדש...