שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התחדשתי בגולף דור 4 כבר לפני כמעט שבוע, טאסות עניינים בלאגנים, עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, האם להשחיר את הבקליות מאחורה זה חוקי או לא חוקי? עובר טסט? כי ראיתי כבר לא פעם אחת ולא פעמיים ומאוד אהבתי את זה. תודה מראש... עריכה: לא יודע אם זה שייך לפה, אבל אם לא אז תעבירו אותי למקום שזה שייך.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. רכב: VW GOLF GTI2003. ברכב מותקן אניטרקולר חזית, הבעיה שצינורות הנמצאים ביאזור הטמבון (כניסה ויציאה מצלעות הקירור) בולטים החוצה ומפריעות לטמבון לשבת במקומו. אני מחפש בעל מקצוע שיוכל להכין לי צינורות דומים רק בזוית מתאימה יותר. למי עלי לפנות? בברכה, עידן.
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהו שמע על החברה EUROL ? האם השמן הזה ממומלץ יותר מ AGIP ? (אני מדבר עם 5W40)
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
רציתי לשאול מה זה הצליל הזה ? זהו פורק לחץ ? שמותקן רק על מכוניות עם טורבו ? "הטסססס" הזה ממש הדליק אותי ורציתי לברר אם זה רק למכוניות עם טורבו כי יש להן לחץ שהוא אמור לפרוק ואז נוצר ה "טסססס" הזה..
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן חברה, קניתי רכב לפני כשבועיים וחצי, הצמיגים לא במצב מעולה ואני מעוניין להחליף אותם. ראיתי שבצד אחד המידה 175/65/14 ובצד שני 175/60/14... מדובר בפיגו 106 XSI שנת 94, והרכב עם הג'אנטים 14 המקוריים. איזה מהמידות היא המידה הנכונה של הצמיגים??
הודעה אחרונה מאת wncrazy, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רציתי לשאול אם אפשר לשים פורק לחץ מנוע 1600 ידני שנת 98 אין לו טורבו 1.אם זה חוקי 2.אם אפשר לשים 3.אם ישמעו אם הפריקה בעת העברת הילוכים 4.אם זה ישפר את האוטו מבחינת כוח תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
שבת שלום לנכבדי הפורום כבר תקופה שאני חושב על זה בכובד ראש, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות. כאן אני צריך אותכם שתייעצו לי על מה הכי כדאי לי ללכת אני מחפש מערכת פליטה מושלמת, מהטורבו עד הסוף שזה כולל ממיר ספורטיבי למניעת בעיות בטסט, לא אכפת לי לנסוע טיפלה חלש, אני מעדיף ככה בשביל השקט הנפשי שלי ושל הסובבים (עכשיו תגידו איזה יפה נפש ) חשוב שהפליטה תהיה כמה שיותר שקטה בנסיעה רגילה, וכמובן שתהיה לה נוכחות ברגע שרוצים, אני לא רוצה שהיא תהיה רועשת שאני נוסע ברגיל עד 3אלף טור עם רגל עדינה על הגז. ביררתי כבר על 2 אופציות שקורצות לי כרגע , אומנם הם יקרות אבל אני מאמין שיחזיקו לי לכל תקופת הרכב אז אני מוכן לזה. אופציה ראשונה היא לבנות צנרת אצל סרדין. אופציה שנייה לקנו…
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב חבר'ה, יש לי כמה שאלות,ואיך לא,אפנה אותם אליכים [מדובר בגולף GTI 01]: 1.החלפת דאון פייפ בלבד,תיתן הוספת כוח[ביחד עם הסרת ממיר ]? 2.החלפת הדאון פייפ על צנרת סטוק[מהחברה] אפשרית?כלול בריתוכים וחיבורים מיוחדים? 3.החלפת הדאון פייפ והסרת ממיר,תיתן שינוי בצליל [דוד מקורי]?הצליל יהיה ממש חזק? *[דואן פייפ משופר כמובן] תודה לכולם,ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני לא מעט זמן נתקלתי בגולף דור 4 שחבשה ספוילר מאלומניום או ברזל או סוג אחר של חומר מתכתי, מה שבטוח לא פיבר או פלסטיק. הספוילר ישב על הרכב מחובר במעין 2מוטות (מעין זוג משלושים) והספוילר עצמו היה מחובר להם. נתקלתי בספוילרים מהסוג הזה אצל עוד רכבים, אבל על גולף זו הייתה פעם אחת יחידה. אני זוכר שכשראיתי את זה התלהבתי מאוד מהצורה שזה נותן לרכב. עכשיו למה בעצם אני חופר לכם? דבר ראשון כדי לדעת מה דעתכם? מראה יחודי ויפה? או ההפך הגמור? אולי התלהבתי בתור ילד? ובמידה ונגיע להחלטה שזה יפה מאיפה בעצם אני משיג ספוילר כזה? שבוע טוב לכולם!
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני קניתי פולקסווגן 2006 ואני מת על לשפר את האוטו!!!...איך אפשר לשפר???
הודעה אחרונה מאת ^Haim^, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
רציתי להבין מה המשמעות של הספרות שנמצאת משמאל ל -0 ( הכוונה ל 2- 4- 6- 8- ) השמאל מימין ל0 זה לחץ הגדישה אמת?
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ג'אנט מקורי של XSI שנתון 94. מעוניין לקנות רביעית צמיגים טובה ואיכותית. איזה סוג מומלץ ביותר? סביבות 1.5K אין לי בעיה להשקיע. האם ניתן לרדת ל195/50/14? מה תהיה ההשפעה על הרכב? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם. בשם חבר אני מתעניין לדעת מהו צמיג ה 225/45/17 הדביק (ורצוי האיכותי) ביותר שניתן למצוא היום בארץ? כל המותגים באים בחשבון למעט שלישיית הטויו (R1R, T1R, 888 ). התקציב לצורך העניין לא פקטור, גם צמיג מעל 1,000 שקלים קביל. כמו כן שמות פנצ'ריות המחזיקות את הסחורה יתקבלו בברכה, רצוי באיזור המרכז. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מה אני יכול לשפר בפיאט בראבו 98 1600 ידני יש לי כבר פילטר אוויר פתוח
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צריך להחליף את כל ארבעת הצמיגים אצלי ברכב. המידה 165/65/14 אצל אנטון יש רק Dunlop SP10 שנאמר לי שהוא מעולה. Made in Japan והתאריך הוא החודש ה 20 ב 2010 מבקש 1000 על הרביעיה איך הם? אין לו דגמים אחרים כרגע במלאי
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 11 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני נוהג היום על פאסאט 2008 2.0FSI ומרוצה מהרכב, חשבתי לאחרונה לרכוש רכב נוסף בתור רכב להנאה עם מנוע מוגדש ולשפר אותו בשביל שיצליח לרגש אותי (מה שהפאסאט לא עושה היום). אני מתכוון לקנות ביום-יומיים הקרובים רכב עד 30-35K ש"ח שיהיה מוגדש ולפחות משנתון 99+, חיפשתי וראיתי רנו קליאו ספורט שהבנתי שהוא רכב נחמד אבל מה שתפס לי יותר את העין זה וולו S60 T5 שנת 2001-2 שניתן לרכוש בסביבות התקציב הזה, לפי מה שהבנתי הנתונים של הרכב נשמעים מבטיחים (250 כ"ס, 6.7 שנ' ל100), רכב כזה מתאים לי בדיוק, הוא גדול יחסית נח ומפנק מה גם הבנתי שהשלדה שלו עושה עבודה נחמדה ורציתי לדעת האם אוכל לשפר את המנוע הזה שיתן קצת יותר. - המטרה שלי היא להביא את הרכב הזה ל300 כ"ס, חשבתי קו…
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.extreme-tuning.net/picture/projects/filters/filterPatoah/HPIM5534.JPG המתאם שיושב בין הפילטר לחיישן האוויר, צריך להכין לבד או שאפשר לקנות?אם כן אז איפה?
הודעה אחרונה מאת Shotdown, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האוטו מגיע עם 136 כס. טיונינג בוקס יתן לי עם 30 אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם אפשר להוציא יותר במחיר שישתלם. מישהו מכיר משהו?
הודעה אחרונה מאת Mpower, -
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם הצלחתי להשיג מוט חיזוק תחתון ייעודי לרכב שלי פונטו hgt, שייך לחברת omp. השאלה היא האם יש טעם להרכיב אותו, ומה אני בדיוק מרוויח פה ועל מה אני יצטרך להתפשר. מבחינת התנהגות ואחיזה: כרגע הרכב עם קוילאוברים של vmax מתכוונני גובה, מקדימה הוא כרגע מונמך 60 מ''מ עם אופציה לרדת עד 70 או לעלות ל30. הרכב גם ככה מריח את האספלט עכשיו ועם הוספת המוט אני מניח שאני יצטרך להגביה אותו טיפה. הצמיגים הם של טויו r1r במידה 15 50 195 אם זה משנה בעל המוט רוצה עליו 500 ש''ח, המחיר די זול בייחוד שמוט חיזוק עליון עולה 800 ש''ח כחדש, אבל בכלל שווה להוציא את הסכום הזה או שמיותר לגמרי? אשמח לשמוע את דעת המומחים פה
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
הדבר עולה כמה מאות שקלים , השאלה שלי אם זה באמת מוסיף משהו או שכבר עדיף להישאר עם המקורי וזהו ? (איביזה קופרה) אשמח לתשובות
הודעה אחרונה מאת oranp83, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, בשעה טובה קיבלתי היום את הסט תותבים קדמיים של SUPERPRO מגרמניה. הבעיה היא שלא מצאתי מקום שיסכים להתקין לי אותם יכולך להיות שיותר מסובך להתקין אותם מתותבים רגילים? יש רעיונות? זה הסט: http://www.siz.co.il/my/1eommiwz5dc0.jpg http://www.siz.co.il/my/r1nk2tgojydo.jpg מק"טים: http://www.superpropoly.de/functions/shop/artikel.php?id=2055&lang=en http://www.superpropoly.de/functions/shop/artikel.php?id=2059&lang=en http://www.superpropoly.de/functions/shop/artikel.php?id=2054&lang=en זה מספרים 1, 2, 4 בדיאגרמה: http://www.powerflex.co.uk/resize_image.php?image=3-GOLF4.JPG&w=450 תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני לא מבין דבר אחד, אם הג'אנטים היפים האלו הם כל כך רכים וכו' אז איך שהם על הכביש במכוניות כמו מים? לא ייתכן שבור קטן או הכבישים העקומים עם הבורות הקטנים האלה ישברו אותם, אחרת אף בנאדם נורמלי לא היה מחליט לקנות אותם. לי אישית זה נשמע לא הגיוני מה דעתכם אשמח לקבל תשובות ובשביל בנאדם שרוצה יופי רק, ג'אנט סיני יפגע לרעה ברכב?
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום האם יש קיט הגבהה לרכבים פרטים שיגביהו את הרכב טיפה כדי שיהיה לו יותר קל בשבילים ודרכים משובשות ? אם כן מה זה דורש? (מוטות מיצבים וכו') וכמובן מה הן העליות ? אני לא מעוניין בלקנות ג'יפון לשבילים, לכן חשבתי לשפר פרייבט. (סוג הרכבים שאני מתעניין בהם הם פולו,פולו קלאסיק וסיאט קורדובה) בתודה מתן
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
התחדשתי בפאסאט TDI שנת 2000 מונית לשעבר במציאה ממשפחה אחרי שהחלפתי לה גיר ושיפוץ למנוע וכל מה שצריך שהיא תיסע כמו שצריך חשבתי אולי יש איזה שיפור שיכול להזיז אותי קצת יותר מהיר שיפור בתאוצת ההתחלה? אולי יש איזה ציפ ניהול מנוע או עדכון תוכנה אם מישהו מכיר המלצות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת xxxxx20vt, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה פולסווגן בורה שנת 2000 1.6 אוטומט. האוטו יד ראשונה (אני שניה) שמור חבל על הזמן . השאלה שלי היא כזאת , אני מעוניין להשתיל ברכב מנוע וגיר של גולף GTI הבנתי שהדבר אפשרי לחלוטין מבחינת התאמה. תקציב יש , עיניין החוקיות ? בתור בעלים של סובארו לגאסי שנת 93 טורבו , זה אפעם לא עיניין אותי. אם תוכלו לכוון אותי לגבי התקציב פחות או יותר, כמה יעלו החלקים מנוע וגיר (אני בונה לבד) . ואשמח לקבל רעיונות לפרוייקט שבקרוב אתחיל לגבי אחיזה מתלים בלמים וכו'.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
מדובר באיביזה קופרה , צ'יפ של אפסולוט , פילטר פתוח. אשמח לתשובות.
הודעה אחרונה מאת BILLABONG, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום ברושתי גולף 2002 נפח 2000 ואת האת ש 115 כ"ס לא מספיק מישהוא אמר לי שאפשר לשפר ולהוסיף כוחות סוס על ידי תוכנה איפה עושים דבר כזה? ואיך בכלל מוציאים יותר כח בגולף 2000 ? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לדעת עם אפשר, להרכיב מנוע MI-16 1.9cc 170-180 כ"ס של פג'ו 205 GTI MI 16 , על פג'ו 205 GR 1.4 חמש דלתות .
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
אתגר לאמריקאית
מאת galbi- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני קצת חדש בתחום אז מתנצל על כל טעות (אם תהיה) מראש. הרכב המדובר הוא פונטיאק סאנברד שנת 93. SE מנוע 3.1 ליטר. איך אני יכול לשחק קצת עם המנוע או מה אני יכול לשנות כדי לספק צריכת דלק קצת יותר טובה תוך שמירה על ביצועים נסבלים ואף סבירים? אל תחסכו בפרטים בבקשה. למבינים ברכב הזה ספציפית ואמריקאיות בכללי אודה מאוד אם תעזרו ובכל מקרה תודה מראש לכולם.
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני כבר המון זמן מתכנן על האוטו הזה, וקראתי עליו הרבה, יחסית לטווח המחירים שלו הוא האוטו ספורט הכי טוב שמצאתי כרגע: חסכני בדלק, חלקי חילוף של פיאט לא עולים יותר מידי וגם תאוצה יחסית ממש מהירה, הייתי מעוניין לדעת אם יש רכבי ספורט קטנים כאלה ששווים אליה בביצועים או טובים יותר או פחות לשיקולכם באותו טווח מחירים תודה
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 640 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Rittberg
- ArikB
- menir1
- מה רע בשביט?
- DubelBoom
- ציטי
- ofir1000
- Avia
- fatboy1340
- AviorXD
- nimo
- gilcom