שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב VW GOLF GTI 03 עם 3 דלתות ואני מחפש ספייסרים וקפיצי הנמכה להורדת הרכב לכ- 40 ס"מ, אשמח אם תתנו לי הצעות טובות! תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת top sport, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם, קיבלתי מחו"ל ממיר קטליטי FREE FLOW יעודי לרכב שלי (הונדה). אני רוצה להעביר פחיות שמכסות את הממיר המקורי לממיר החדש כדי שיראה מקורי (ראו תמונה). פירקתי אותן מהממיר ההמקורי ומתחת הממיר עצמו היה עטוף בחומר דמוי אסבסט - כנראה כדי לשמור על החום וגם למונע רטט של הפחיות. אולי זה חומר אחר כי קצת מוזר לי לראות רכב יפני חדיש משתמש באסבסט. בקיצור - איזה חומר אני יכול לשים על הממיר החדש ואיפה להשיג? תודה מראש, גיאורה
הודעה אחרונה מאת TOP RPM, -
-
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מעוניין בצמיג דביק למידה 185/60/14 כרגע אני לא נעול על שום צמיג ופתוח להצעות שלכם ממה שראיתי באיטרנט: 1.Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec 2.Michelin Pilot Exalto A/S 3.Bridgestone Potenza RE960AS Pole Position האם ניתן בכלל למצוא צמיגים כאלו בארץ? ואם מישהו יודע מחירים? *שאלה נוספת האם אפשרי לשים צמיגים ירוקים מאחור ודביקים מקדימה? (פשוט כרגע צריך להחליף רק קדמיים -------------- תודה, לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים לפני שבועיים קניתי פיג'ו 306 שנת 95 1800 סמ"ק אחרי שטיפלתי בו מכאנית {קלאץ', סט כבלים, טיפול 10K, וניקוי המנוע מנוזלים לא טובים} הייתי רוצה לשפר אותו מבחוץ וגם מבחינת מנוע אבל לא שיפורים שדופקים את המנוע או שזוללים דלק.... תודה לכול מי שעוזר מראש אלי
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים התחדשתי בקליאו ספורט 2003, אחד הדברים הכי בעייתי בעייני ברכב כרגע זה שחסר דוד אחורי מה שמביא 2 בעיות, האחת טסטים אי אפשר לעבור בלי מעכר, והשניה גורם לתערובת עשירה בדלק בהילוך סרק. עכשיו אם נעזוב את זה לרגע ונתייחס לזה שאני רוצה לטפל בבעיה עומדת בפני דילמה לא פשוטה, לאחר אינספור שעות קריאה על הרכב עוד לפני שבכלל רכשתי אותו, הבנתי שהמערכת פליטה עצמה היא משופרת במצב סטוק, כלומר כל שינוי בה גורם לירידת הספק של הרכב, מתלבט כיצד לפעול מה הם העלויות ? (רוצה להחליף את כל הצנרת, השאלה מהיכן ניתן להשיג מקורי או שבכלל ללכת על צנרת אפטרמארקט).
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ברשותי איביזה טורבו 2002,כרגע מותקן על הרכב פורק פנימי לחלוטין של פורג',עושה את העבודה מצויין אבל שקט מאוד. אם אני אשים פורק חיצוני או 50/50 תהיה ירידת כח?הבנתי שעם פורק חיצוני על הרכב הזה הוא לא מחזיק גדישה או משהו כזה,זה נכון?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לי גולף TSI 160 כוח סוס רציתי לדעת איזה פורק לחץ יתאים למנוע שלי? ומה מומלץ? אמרו לי שפורג' הכי טוב מה ההבדל בין פורק פנימי לפורק חיצוני ,לפורק 50 50? אני רוצה שיהיה לי רעש של הפריקה , ושישפר את הכוח
הודעה אחרונה מאת Az, -
אישור לאגזוז SEBRING 1 2 3
מאת איתי לוי- 30 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב על הרכב שלי אגזוז SEBRING אובלי הבעיה כרגע לפני ההרכבה זה שאין לי אישור בשבילו ובלי אישור אני לא הולך להרכיב אותו (רוצה לנסוע חוקי בלבד!) פה אני צריך את עזרתכם מי שיש לו אגזוז כזה ויוכל לעזור לי בזה שיסרוק לי את האישור או יוכל לפקסס לי אותו זה יעזור מאוד תודה ושבת שלום לכולם
הודעה אחרונה מאת 12cobra12, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי. ברכבי קוטר החישוק הינו R13 הרכב שנת 97 משנת 98 היצרן שינה זאת ל R14 כרגע הצמיגים שלי דורשים החלפה וחשבתי שאולי כדאי לנצל את המצב ולעלות קוטר צמיג ל R14 ,לא בהכרח אקנה חישוקי סגסוגת (מעדיף להשקיע בצמיג טוב מאשר בג'נט מגנזיום סיני אולי ג'נטים פשוטים מקוריים רק בקוטר 14 . האם מומלץ לעשות את השינוי? מראש תודה לעונים,אלכס.
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
החלפתי את הצמיגים והגודל ל215.45.17,עם 4 צמיגים ברידסטון משומשים ג'נט חדש 17 ,7 אינצ. עכשיו הבעיה היא שבשבועיים היו לי 3 פנצ'רים כל פנצר בגלגל אחר 2 מהם קרו בגלל שהצמיג בורח מהגנט ויוצא האוויר.. מה יכולה להיות הבעיה במיקרה כזה?.. תודה מראש לעוזריםם
הודעה אחרונה מאת Mazda6Mps, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם . לבן משפחה יש סיוויק 96' ידנית SR,ולבת משפחה יש 206 02' אוטומט XT. בסיוויק כרגע מותקנים ג'אנטים סגסוגת,וצמיגים של חברה סינית במידות 185/60/14. ב206 כרגע מותקנים ג'אנים פלדה,וצמיגי MICHELIN במידות 185/65/14. הצמיגים בשני הרכבים כבר בני 3 שנים... הם מעוניינים לשדרג את הגלגלים (ג'אנטים וצמיגים) למשהו איכותי,אוחז,יפה, שיחזיק מעמד בערך 4 שנים,ולא יקר מדי (עד 3K לכל רכב). 1.מה המידה החוקית המקסימלית להונדה סיוויק 4D 1996 ידנית SR ? ולפג'ו 206 4D 2002 אוטומט XT ? שמעתי שבסיוויק מותר 195/55/15.. בפג'ו-??? 2.על אילו צמיגים עם אופי ספורטיבי ואוחז,אך עם אריכות ימים אתם ממליצים לרכבים הנ"ל? שמעתי על Toyo Proxes T1R 3.על אילו ג'אנטים עם מ…
הודעה אחרונה מאת impreza sti, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי אפשר לשים רק את הפורג 004 על המצערת האלקטרונית פורקים חיצוניים אחרים לא יעבדו כמו שצריך או שידליקו צ'ק אינגי'ן...משו שקשור לזה שזה פורק דאבל פיסטון .. יש לי את ה 004 ואני רוצה לשים את ה hks ssqv יש אפשרות בלי הדלקוות מיותרות של צק אנגין?
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
הוספת כוח לפיגו 206 1 2 3
מאת tymor- 34 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום רב!! קניתי פיגו 206 1.6 16V לא מזמן ואני רוצה לעלות את כוח סוס והמומנט שלה לפחות ל 150-170 כ"ס לפחות היא כרגע על 110 כ"ס מה היא הדרך הכי טובה לעשות את זה סופר צארגיר או טורבו קטן ? והאם זה מצריך לשפר בכנות טלטל קמשפט שסתומים וכולי? ומה הבולמים הנמוכים הכי מתאימים לה כדי גם לשפר יציבות ואחיזה? והאם צריך עוד משהוא להוסף חוץ מהבולמים כדי לשפר אחיזה?
הודעה אחרונה מאת G FORCE, -
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
זה אפשרי בכלל? אם כן מה נראה לכם עלות סבירה לזה? מה עושים עם הגיר, מחליפים? בכמה נראה לכם זה יעלה את תצרוכת הדלק? ושאלת השאלות: בכמה נראה לכם עלו הכוחות סוס?(כרגע 140) נשיקות למגיבים
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
פילטר פתוח
מאת muscle.- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעונין לדעת האם יש הבדל גדול ברעש "באס" בין פילטר פתוח קונוס ל inbox תודה לעזורים
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגע: HIGH BOOST: set: 90% gain:5% set gain:0.90 warning:1.75 אניי מרגיש שלעיתים רחוקות יש לי סרג'ים בהכנסה של הילוך שני.. לפי דעתי גם הבוסט לא מכוון הכי טוב.. אפשר להוציא עוד טיפה כוח באוטו יש צ'יפ של E&A פתוח לבוסט קונטרולר ופילטר פתוח רציתי לדעת מבעלי קופרות עם צ'יפ פילטר ובוסט קונטרולר, איך מכוון הHIGH בוסט אצלהם.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם. קיבלתי מתנה מחול את הפילטר המדובר. מה זה בכלל? למה זה טוב? האם זה אפשרי להרכיב בכלל באוטו שלי? מה זה ייתן לי? אולי יגרע? תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת יוסי1234, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שאלה למי שמבין בנושא פונטו דור 1 איך אני אמור לחבר את מיכל איסוף השמן? כרגע מחובר ככה: יש לי פילטר אויר פתוח עם מתאם מיוחד שיושב על המצערת, בעיקרון אמור להיות צינור מבית הארכובה לבית פילטר אויר מקורי ויש צינור שחור דק שגם מתחבר לשם. מה שאני עשיתי זה העברתי מבית הארכובה צינור למיכל איסוף ואת הצינור הנוסף מהמיכל חיברתי עם הצינור הדק שיוצא מבית המצערת. הצינור הדק הזה שיוצא מבית המצערת הוא לא צינור וואקום לפי מה שהבנתי ויש בו אדי דלק? קראתי קצת בנושא והבנתי שאמור להיות לי יציאה מהמיכל איסוף לתוך הפילטר אויר הפתוח (או להתחבר אליו עם הצינור או להתחבר למתאם על המצערת או לשים פילטר נשם קטן). כרגע הוא עובד כמו מערכת סגורה שלוכדת גזים מנשם בית ה…
הודעה אחרונה מאת chesh, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך פורק חיצוני טוב איפה אני משיג
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי 106 XSI שנת 94 מנוע 1.4. הייתי מעוניין לחזק אותה מעט במחיר סביר ושמעתי על המון אפשרויות... דיברתי עם בן אדם שאמר שקמשאפט חם והחלפה לקרבורטור יספקו תמורה טובה למחיר... הייתי שמח לקבל עצה מהמומחים שבנינו על מה עדיף לי לעשות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ShayXSI, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר רכש לאון חדשה ואחד העובדים אמר לו שישנה תוכנה מקורית שאמורה להעלות את הרכב מ160 לאזור ה200 סוסים וכל זאת בלי לאבד את האחריות. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם אני מעוניין לשפץ תמראה החיצוני של ההונדה שלי השאלה לי שלי היא מאיפה אני מביא אבזור כגון בקליות קדמיות אחוריות ספוילר ניקלים וכאלה באזור המרכז תל אביב חולון רמלה ועוד שאלה אם אני צובע את הרכב בצבע אחר עושים בעיה במשרד הרישוי להחליץ תצבע או משהו בסגנון? תודה לכל העוזרים
שלום,מישהו יודע עם זה אפשרי להפוך את הרכב ל4X4? מישהו עשה את זה? ידוע למישהו?
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין אצלי שעון לחץ שמן. במקום לקדוח בבלוק מצאתי את הבדר הבא: Oil pressure sandwich adapter יש למישהו נסיון לטוב או לרע עם הדבר הזה ?
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
itzikhamami כתב: שלום לכולם יש לי גולף GTIמנוע 1800 טורבו עם צ'יפ ואינטרקולר חזית... יש לי בעיה הפורק של פעם היה נותן פריקה אחת כמו אפצ'י כזה הוא של פורג' ועכשיו הוא נותן איזה 4 או 5 פריקות של רעש מוזר כזה כמו כמה פעמים פש פש פש פש ... חלק אמרו לי שהאויר חוזר פנימה למערכת וזה לא בריא ומוסכים אחרים שהייתי לא יודעים מזה הבעיה אבל בעיקרון הייתי בחמש מקומות ואפחד לא הצליח לפתור לי את הבעיה ... בהתחלה הוא עבד כמו שצריך ופתאום אחרי חודשיים הוא עושה את הרעשים האלה וזה מוזר ואפילו מפחיד שלא יקרה איזה משהו לאוטו עכשיו... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור ולנסות לתת לי פתרון לבעיה הזאת... ושוב תודה אבקש רק שוב להזכיר שהפורק היה פיקס ופתאום הוא עשה לי את הרעש המשונה הזה שאמר…
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם אני מעוניין לרכוש מכסה מנוע מקארבון ל-STI שלי שנת 2002. איביי כמובן לא בא בחשבון. השאלה שלי היא האם יש מישהו שעובד עם חומרים כאלו בארץ? ואיך אני יוכל למצוא מישהו שייבא לי מכסה שכזה (סדנה מוסך וכד') במחיר נורמלי. ראיתי באיביי של סייבון עולה 700 דולר. אני מוכן לשלום יותר מכפול אם צריך..
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אז ככה, ברכב מותקן קוויק שיפט (בא עם הרכב), הגיר הוא 6 הילוכים (o2m). לפעמים כשאני בא להכניס לרוורס אני לא מצליח, כלומר ההילוך לא נכנס ורק אחרי שאני מתקדם טיפה אז ההילוך נכנס בלי בעיה. לפעמים גם כשאני מכניס לראשון אז אני מרגיש מין מעבר כזה כשההילוך נכנס ולפעמים ההילוך לא נכנס עד הסוף "חלק". לפעמים גם שאר ההילוכים לא נכנסים חלק. האם הבעיות האלה נגרמות מהקוויק שיפט או שזה בלאי טבעי או שיש בעיה אחרת בגיר? אני גם לא מרגיש את הקוויק שיפט, ההילוכים לא קצרים בכלל. תמונות: http://www.siz.co.il/my/v3zimzmiqgmm.jpg http://www.siz.co.il/my/gjxmjn5wyozz.jpg http://www.siz.co.il/my/nhwywwjmimqz.jpg http://www.siz.co.il/my/yn4zjqttwqz0.jpg תודה לע…
הודעה אחרונה מאת papa_carlos, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני מקבל את הפולו שלי כנראה שבוע הבא ואני רוצה לשים גלגלי מגנזיום עכשיו אני רוצה לדעת מה הגודל גלגל אם יש למישהו מושג כמה עולה בערך ? האם זה עושה רעידות בנסיעה ? אם מומלץ בכלל ? חייב מקוריים או אפשר זיום ? וגם הייתי רוצה לדעת בנוגע למערכת מולטימדיה לרכב אפשר לקבל מהחברה ב 6 אלף מערכת מולטימדיה אבל אפשר להזמין גם מספק מהונג קונג שהיא לא מקורית אבל הוא טוען שבאותה איכות ב 1500 שקל ? שווה ? תודה אביב
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, משום מה נעלו לי טרד אחר כשעדיין יש לי שאלות בנושא הנה השאלות: 1) האם שידרוג תוכנה stage 1 כלשהי יכולה להשפיע גם על מערכות אחרות? (XDS, ESP, ABS) 2) האם ה mk6 תתמודד טוב יותר עם תוספת הכוח בגלל מערכת ה-XDS? 3) יש מישהו שיש לו כזה שידרוג (לא מישהו מהמתקינים) שיכול לחוות דעה על הנושא? 4) האם יש שידרוג טוב יותר או טוב פחות? APR, REVO, GIAC וכו' תודה רבה אסף
הודעה אחרונה מאת Aviry, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מאוד נהנה מהרכב שלי (פאסאט בנזין מנוע 2.0 FSI 150 כ"ס) אבל החיסרון היחיד שלו שהוא מאוד מאוד כבד והמנוע לא מצליח להזיז אותו כמו שצריך ולפעמים זה מאוד מעצבן בעיקר בעקיפות ואפילו יכול להיות מסוכן באיזה שהוא שלב. אני יודע שהרכב הוא לא רכב ספורט ואני גם לא מעוניין במשהו כזה מאוהב ברכב שלי פשוט רוצה להוציא ממנו קצת יותר כדי לנסות ולהתקרב עוד טיפה אל המילה "מושלם" (בשבילי אז אל תקפצו עליי...) אגב המנוע לפני כשנתיים בערך בבדיקה הוציא 138 כ"ס אז אני אשמח לשמוע כל מיני הצעות מעניינות לשיפור ההספק של הרכב ולגבי תקציב אני לא מתכוון להוציא אלפי שקלים אז לא להגזים.
הודעה אחרונה מאת dvx2006,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)