Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל בכלל לא נראה לי שזה הרכב המתאים להשקעה ולהוספת טורבו,

ממליץ לך לחפש רכב יותר חזק תתחיל איתו ותראה מה חסר לו איזה כוח אתה צריך ואז ואפשר לדבר .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בדומה לתגובה שלי בשרשור דומה על ה-MX5 אני חוזר ושואל,

אני היחיד שמעניין אותו שזה לא חוקי ומהווה עילה להורדה מהכביש להוסיף טורבו למנוע אטמוספרי !?

בייחוד בימים בהם מ"י מחפשת אותנו על שיפורים הרבה פחות רציניים...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

BEN DAVID 7

זאת פעם שניה שאני רואה שאתה טועה ומטעה

איזה גזים נשרפים שוב?

רשמת בשרשור שהבחור עם ה206 פתח איך עובד טורבו ועשת שם סלט שלם.

הטורבו לא מחזיר שום גזים למנוע.

טורבו בנוי משני חלקים: טורבינה ומדחס.

הטורבינה מסתובבת עקב מעבר הגזים שיוצאים מהמנוע ומסובבת את המדחס שיונק אויר וגודש אותו לתוך המנוע.

הגזים שיצאו מהמנוע ממשיכים לאחר המעבר דרך הטורבינה אל הדאון פייפ ומשם החוצה דרך צנרת הפליטה של הרכב.

האויר שנכנס למנוע נשאב דרך מערכת היניקה של הרכב אל הטורבו, משם דרך אינטרקולר שמצנן את האויר כמה שאפשר ומשם אל סעפת היניקה ולתוך המנוע.

יותר אויר צריך יותר דלק ולכן הצריכה תעלה!

בברכה

גיל אסרף

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...