שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היו תופעות לוואי עם פולים קלים ? רעשים ?בעיות התנעה ?
הודעה אחרונה מאת MORE BOOST, -
לפני כחודש רכשתי רביעיה טרייה (2010) של T1R, במחיר של 400 ש"ח לצמיג, במידה 15\55\185R לרכב שלי - פונטו HGT. לפני כן נסעתי עם צמיגים במצב כל כך עגום שפחדתי לנסוע ברכב, סיניים, זולים, יבשים וסדוקים ועם 2 ברגים נעוצים - כמובן שלא לקחתי סיכון וישר רצתי להחליף, בהמלצות רבות הלכתי על ה-T1R. איך שיצאתי מהפנצ'ריה אכן הורגש שיפור גדול וההתלהבות הייתה באמת גדולה, כי אחרי הצמיגים למלגזות שנסעתי עליהם, זה אכן היה שיפור ענק - הרכב אכן אחז כמו שצריך והכל היה בסדר. כבר בשבוע שלאחר הנסיעות התחלתי להרגיש ירידה חדה באחיזה ואני פשוט במילה אחת - מאוכזב. בפניות או אפילו כיכרות בניסיון לתת טיפה יותר גז, האוטו מקבל לרוב תת היגוי מזוויע או במקרה היותר כיף היגוי יתר (לעיתים רחוקות), בהאצה…
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עקב זה שבפורום הטכני לא הצליחו לעזור לי אני פותח פה את האשכול הזה מחדש. בזמן האחרון התחלתי לשים לב לרעש מוזר באיביזה טורבו 2002 שלי שאני בשיוט בכביש מהיר באיזור ה110 קמ"ש,בגדישה של 0.5- הכל תקין,אני טיפה נוגע בדוושה והגדישה עולה ל0.3-0.4- ויש מין רעש חלש ומוזר שנשמע כמו מנוע חשמלי כזה,אם אני עוזב טיפה גז וחוזר ל0.5- הרעש נעלם ואם אני לוחץ טיפה יותר והגדישה עולה ל0 ומעלה גם הרעש מפסיק,מזה יכול להיות?תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת דניאל איביזה, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם חברה ראיתי את הקיט של הלאון FR או קופרה של לאון וK1 ואני מחפש איפה אני יכול להשיג כאלה אם אפשר לדעת איפה אני יכול להשיג וכמה זה יעלה לי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת redo901, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי, כמו בפג'ו שעשו כל מיני הסבות חוקיות בגלל דגמים חדשים יותר שיצאו עם מנועים אחרים, ניתן לעשות את הדבר גם בהונדה ג'אז, למי שלא יודע בארה"ב גם הדור הקודם של הונדה ג'אז מגיע עם מנוע VTEC ובארץ הדגם הנוכחי גם עם מנוע VTEC, משום מה החליפו את הIDSI (מנוע חסכוני הרבה יותר), עזבו עכשיו עלויות ועבודה, האם בצורה חוקית ניתן לעשות את הדבר? או לחלופין, אם אף אחד לא יודע (ואני מאמין שזה לא כ"כ נפוץ בארצנו אם בכלל), אולי תוכלו להפנות אותי למקום הנכון (טלפון של משרד התחבורה משהו?) על מנת לברר על הדבר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שאלה לגבי פורק לטורבו-דיזל בישביל חבר, האם כל פורק יתאים לדיזל? ואם לא אילו שינויים הוא יצטרך לעשות? או שיש פורקים יעודיים בישביל דיזל? ולגבי מערכת אנטי-לאג, כמובן שזה על רכבים שהם משובללים, איך היא פועלת? האם היא קשורה למערכת ניהול מנוע? כי הבנתי שיש אתזה לMOTEC וAEM, ניתן להתקין מערכת כזו בכל רכב משובלל? תודה. מינטו.
הודעה אחרונה מאת asaf123456, -
- 19 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום חברים, כמה דקות לאחר נסיעה מאומצת מאוד התערובת הופכת לעשירה - ממש כמו בהנעת בוקר, סורק תקלות לא גילה שום דבר, לחץ הדלק נשאר אותו הדבר - לא עולה אפילו בקצת, ניסיתי לנתק את חיישן הטמפרטורה בשביל לבדוק אם יש שינויים ואם הרכב מגיב אותו הדבר, אך כשמנתקים את החיישן ישנם שינויים משמעותיים - המנוע נשמע אחרת לגמרי, התערובת קופצת לעשירה וישנם באק פיירים מטורפים מהאגזוז, 1. במידה החיישן היה מזייף, סורק התקלות היה מגלה זאת? 2. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שברכב הנ"ל ישנם 2 חיישני טמפרטורה? אם כן היכן השני? 3. יכול להיות שהחיישן טמפרטורה מזייף כשהמנוע ממש מתחמם?? (נסיעה מאומצת) לאחר כיבוי המנוע והמתנה של כמה שעות הרכב (רכב מתקרר) - התופעה …
הודעה אחרונה מאת bencohen5, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, לחבר יש אימפרזה WRX 2003. ברכב הותקן לפני שנתיים פורק HKS ובמשך שנה הפורק עבד ללא בעיות, אך בשלב מסויים הפסיק לעבוד. במהלך חצי שנה הרכב נסע עם הפורק התקול. לפני חצי שנה הוא רכש פורק חדש (גם של HKS), והפורק עבד ללא דופי במשך חודשיים, ואז הפסיק לעבוד לפרקי זמן ארוכים ולעיתים רחוקות חזר לעבוד לפרקי זמן קצרים. למישהו יש הסבר לתופעה? כמו כן, האם זה גורם לאיזשהו "נזק" למנוע בלנסוע עם פורק תקול? עוד שאלה קטנה - מה תפקידו של מסנן הואקום שמגיע עם הפורק? תודה מראש לעונים!
הודעה אחרונה מאת idannnz, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המקט"ים שהצלחתי למצוא לפי פורומים בחו"ל הם לקידמיותFCP986H לאחוריות FCP1372H ?מישהו יכול לאשר שאלה הם המקט"ים הנכונים איפה אפשר להשיג אותם ארה"ב ובאיזה מחיר
הודעה אחרונה מאת TIG Motorsport, -
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני בדיוק מכוון את הגדישה ברכב, רציתי לדעת עד כמה באר אפשר לגדוש באמינות עם הטורבו K03S בקופרה כרגע אני בפיק 1.45. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת eldor, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני כבר המון זמן מחפש סוג ג'אנט מסוים של החברה הזאת, אבל אני לא מוצא מישהו שמייבא אותם. אולי מישהו פה מכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו? ככה שיהיו הרבה מישהואים? לפי אתר הבית שלהם אין דילר ( אין לי מושג אם האתר מתעדכן מעת לעת)
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
אפתח ואומר שאני מרוצה מעניין האחיזה. בפורום שירוקו שם התיעצתי לגבי ציפ מכיוון שהם מכירים את המנוע לא רע עלה בדיון אפשרות של החלפת צמיגים למשהו שהוא דביק יותר . כרגע הצמיגים יותר מעניינים אותי מצ'יפ כי אני נהנה יותר בכביש הירידה ליבניאל מאשר כביש 6! הרכב אוחז מעולה ההיגוי נהדר ובמשקל מדויק הזנב שמח בסיבוב כשאני לוחץ מעט וזה כמו שאני אוהב,הרכב ביציאה מהמקום בראשון ושני בגז מלא נוטה להעיל ESP ולהתחפר . מצאתי את אלו: 215/40ZR17 TL XL FR ContiSportContact 2 אשמח לשמוע חוו"ד והמלצות אחרות. המידות הן 215/40X17
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
- 6 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב חברים רצית להבין איך הוא עשה את זה? ומה הוא עשה בידיוק? כי אני בדרך גם לפרק ראש מנוע ביגלל נזילת שמן אני רוצה לטפל בזה אבל בחזרה לעניין מה הוא עשה בראש מנוע ששיפר ככה את ההספר? הגיוני? אפשרי?
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם מישהו מכיר מקום שמוכר את הפילטרים שלהם בארץ במחיר סביר? אני מדבר על K&N 57S 9500 עבור גולף MK5 מנוע 2 ליטר. ראיתי את הביצועים שלהם ואני מעוניין לקנות אותו. מדבר על זה http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57S-9500 ואם אין בארץ האם יש למישהו מידע איך להזמין מוצר זה לארץ? תודה מראש לכל מי שיש לו מידע, קובי
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ואני מעוניין להרכיב מגנזיום מידה 17 האם יש אופציה להוציא אישור למידה זו?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
האם ללאון 2011 1.4TSI יש רק טורבו או גם מגדש?
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
ייצור סעפות פליטה
מאת ספי- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי בארץ מייצר סעפות פליטה ברמה טובה ובמחירים סבירים? אודה על הודעות פרטיות עם טלפונים.
הודעה אחרונה מאת a3 t, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. ברשותי איביזב FR שנת 2005 עם צנרת זרימה בבניה עצמית בקוטר 3" . הטסט מתקרב והחלטתי שאני יסים ממיר ספורטיבי, השאלה שלי איפה כדאי למקם אותו,האם יש כזאת משמעות אם הוא יהיה בדאון פייפ או אחרי הדאון פייפ? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
- 14 תגובות
- 5 אלף צפיות
שלום יש לי הונדה סיויק קופה 95 ידנית,מנוע ZC. אני מעוניין לעלות הספק מנוע (כ"ס) אבל שהמנוע ישאר אטמוספרי אבל ינסע חזק יותר. אז אם תוכלו לעזור ולהציע אני יודה לכם. תודה
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לשדרג את רכבי ויש לי רשימה לא קטנה של חלקים אותם אני צריך לרכוש, כגון טורבו, קוילאוברים ועוד. כשאני רואה את המחירים בחו"ל - פשוט כואב, חצי מחיר לפחות. במידה ואזמין חלקים בחו"ל ובהנחה שזה עדיין משתלם כלכלית (לאחר מכס משלוח וכו'), האם לא תהיה בעיה לקבל אותם בארץ? דיברו איתי אנשים על כך שבכדי ליבא חלקי חילוף יש לקבל אישור ממשרד הרישוי, להביא אישור מוסך שהחלק דרוש לרכב שלך, וכל מני טרטורים ובלגאנים מה שלא מבטיח שיאשרו לך את קבלת החלק! אופציה שנייה, קרוב משפחה שלי גר בהולנד, האם יהיה רעיון טוב שהוא ירכוש בשבילי וישלח כל חלק בנפרד (ויצהיר עליו כ'מתנה' או משהו בסגנון), האם זה אפשרי או שסורקים את החבילות, יגלו שיש שם חלקי חילוף וכו'. אשמח לל…
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הרכב עבר 360 אלף ק"מ בערך ובמצב יותר ממצויין, אך הבעלים טוען שלרכב חסר כוח בעליות ומעוניין לנסות להוסיף כוח לרכב. הוא ציין ששמע על אפשרות להוסיף כוח בעזרת החלפת הקמשאפט אך לא יודע אם השיפור יהיה משמעותי, מה חסרונותיו והיכן ניתן לבצע. כמו כן, הרכב אטמוספרי ומבדיקה באוטודאטה בעל 78 כ"ס. אשמח לקבל הצעות לדרכים להוספת כוח לרכב והערכות עלות. תודה לעוזרים, אבירן.
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
-
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
DANLUP SP SPORT 2000E אני לא מוצא נתונים עליו חוץ מזה שהוא ULRTA PERFOMENS יש אותו במלאי בארץ
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה מתאים לפה. זה חוקי להחליף מאחורה איפה שהמספר ללדים לבנים ? 6500K ??? אם שוטר יעצור אותי הוא יעשה משהו?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב! קיבלתי הצעה די זולה לצמיגים הנ"ל במידה 205 40 17 איך הצמיג מבחינת שקט אחיזה ושחיקה ? לא שמעתי על היצרן בעבר. תודה רז
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, שמי אדר,אני חדש בפורום ורציתי להתייעץ לגבי העלאת ההספק ברכב שלי. ברשותי פיאט בראבה שנת 2001,מנוע 1600, 16 שסתומים. אני מעוניין להעלות את ההספק(לשפר ביצועים) למיטב הבנתי החלפת פילטר לפילטר פתוח+אגזוז לאגזוז זרימה חופשית אמורה להביא שיפור בביצועים. מה פחות או יותר אמור להיות השיפור לאחר החלפת פילטר ואגזוז חופשית? האם אפשרי לשים צ'יפ ברכב הזה? אם כן,כמה אמור לעלות? תודה וערב טוב, אדר.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש אודי טיטי 1.8T משנת 2000 ולשפר אותה, שלב אחר שלב, משיקולים כספיים. יש לי את הכסף לקנות את הרכב ואת הכסף לשיפורים ההתחלתיים ואני רוצה לדעת פחות או יותר לאן אני נכנס לפני שאני סוגר את העסקה. אשמח לקבל ייעוץ לגבי התעדוף הנכון לשיפורים - איפה הכי חשוב להתחיל ומה "חובה" לעשות קודם לפני שמתעסקים ב"מותרות" ודברים שכדאי לעשות אבל לא MUST. מבחינת מה שאני מחפש ברכב זה: כוח זמין (תאוצה), יכולת תגובה במהירות (לקיחת סיבוב) וכל זה מבלי להתפשר על בטיחות כגון יכולת בלימה או חלוקת משקל נכונה... כמו שציינתי, אני חדש בשיפורים אז תשתדלו לא לרדת עלי יותר מידי וכן.. כרגע אני נעול על האודי הספציפית הזאת ככה שאל תנסו לשכנע אותי לקנות משהו אחר כי זה לא יעזו…
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רב לכם.. אני מעוניין לקנות כבל דיאגנוסטיקה OBDII USB CABLE אני אשמח מאוד אם תגידו לי מאיפו אפשר לקנות.... אני לא רוצה לקנות את זה און ליין. פשוט חנות שנמצאת בארץ
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המנועים והגירים של הבליירים 2X4 ו 4X4 הם אותו הדבר סתם דוגמא שנת 81 2X4 ו 88 4X4 אני שואל על המנוע בנזין 5.7L לא הדיזל
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
על צנרת מקורית ? מישהו יודע להעריך כמה כוחות סוס זה יוסיף לקופרה בעלת צ'יפ אפסולוט\פילטר פתוח\אינלט\בוסט קונטרול? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת lironCUPRA, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מזה שבוע יש ברשותי מיצובישי קולט 97 http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1847534&Pic=3 רציתי לפנק אותה קצת, קודם כל רציתי להוסיף חלונות שחורים במושבים האחוריים, רציתי גם לדעת קצת על לדים איפה מותר ואיפה אסור להדביק אותם והאם זה חוקי כל העניין הזה, חשבתי לשים במראות הצד, מתחת לפסי התאורה הקדמיים, ואנ י פתוח לעוד רעיונות, בנוסף רציתי גם ריפודים רגילים לא מעור או משהו מיוחד[פשוטים בצבע כחול]. ודבר אחרון, קיימים קילופי צבע בפח הגג, רציתי לדעת מה אפשר לעשות בעניין, היכן ניתן לקות אותם באיזור רמת גן ומה סדר גודל של המחירים של מה שמניתי למעלה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת dvirk11,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 285 אורחים (הצג רשימה מלאה)