Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי, כמו בפג'ו שעשו כל מיני הסבות חוקיות בגלל דגמים חדשים יותר שיצאו עם מנועים אחרים, ניתן לעשות את הדבר גם בהונדה ג'אז, למי שלא יודע בארה"ב גם הדור הקודם של הונדה ג'אז מגיע עם מנוע VTEC ובארץ הדגם הנוכחי גם עם מנוע VTEC, משום מה החליפו את הIDSI (מנוע חסכוני הרבה יותר), עזבו עכשיו עלויות ועבודה, האם בצורה חוקית ניתן לעשות את הדבר? או לחלופין, אם אף אחד לא יודע (ואני מאמין שזה לא כ"כ נפוץ בארצנו אם בכלל), אולי תוכלו להפנות אותי למקום הנכון (טלפון של משרד התחבורה משהו?) על מנת לברר על הדבר.

תודה מראש.

פורסם

תתחיל בשיחת טלפון למחלקה הטכנית של "מאיר" ותברר במה זה כרוך השינוי הזה והאם בכלל ניתן לאשר. אחרי שתקבל רשימת חלקים מלאה שדורשת החלפה, תחליט בעצמך אם שווה לך או לא.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

למיטב ידיעתי המחלקה הטכנית של מאיר לא נותנים אישורים אפילו לשינוי מידת צמיג

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
למיטב ידיעתי המחלקה הטכנית של מאיר לא נותנים אישורים אפילו לשינוי מידת צמיג

זה לא תלוי במשרד התחבורה?

והונדה סיויק אולי אחת המכוניות ששינו פה הכי הרבה בארץ, איך זה הגיוני?

פורסם

ולמיטב ידיעתי אנשי המחלקה הטכנית נותנים ללא שום בעיה אישורים למידות שונות אשר ניקבעו ע"י היצרן (אני אישית קיבלתי אישור ללא שום בעיה)

שווה לבדוק מול המחלקה הטכנית, מקסימום עלה לך שיחת טלפון.

• תוכן חדש...