Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על צנרת מקורית ?

מישהו יודע להעריך כמה כוחות סוס זה יוסיף לקופרה בעלת צ'יפ אפסולוט\פילטר פתוח\אינלט\בוסט קונטרול?

תודה מראש לעונים.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן חרטה ברטה חוץ מחדות בדוושה וספול אפ יותר קצת יותר מהיר אין הבדל על הכביש בדקתי אחרי ולפני ,בשביל הבדל משמעותי

תעשה צנרת מלאה בלי ממירים .

פורסם

אם אני לא טועה הצנרת באיביזה קופרה הוא 2.25 לכן אין הבדל משמעותי בין 2.25 ל2.5, עם דאון פייפ 2.75 תרגיש הבדל אבל פחות בלחיצות ויותר במומנט (מוסיף עד 10 כ"ס בערך).

פורסם
כן חרטה ברטה חוץ מחדות בדוושה וספול אפ יותר קצת יותר מהיר אין הבדל על הכביש בדקתי אחרי ולפני ,בשביל הבדל משמעותי

תעשה צנרת מלאה בלי ממירים .

ראשית, ספול מהיר יותר זה לא דבר שצריך לזלזל בו..

שנית, ההבדל הוא פשוט מאד - דאון פייפ של APR מגיע עם ממיר ספורטיבי כלומר, אין פגיעה בביצועים והרכב חוקי, עובר טסט ובדיקות פתע בכביש..

ודבר שלישי, הוא גם נשמע טוב הרבה יותר ממיטב התוצרת הסינית..

אישית, אני לא חושב שצריך\כדאי יותר מ 2.5 עם טורבו מקורי אבל בשביל אלו שחושבים אחרת, יש גם דאון פייפ APR ל 1.8T בקוטר 3"

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אומנם זה לא אותו רכב, אבל ה"תופעות" של דאון פייפ יהיו דומות (אני אומר דומות ולא זהות כי הצנרת המקורית בGTI היא 2.5 והיא פתוחה למדיי גם כמקורית בניגוד לאיביזה).

כמי שחווה גם דאון פייפ 3 אינץ' פתוח לגמרי ולאחר מכן עבר לדאון פייפ 3 אינץ' APR אני יכול לומר באופן חד משמעי:

הדאון פייפ הפתוח היה נשמע צעקני מאוד מכיוון האגזוז, כמעט צעקני מדיי, אך הרעש שפתאום נוצר בזמן הSPOOL מכיוון המנוע היה בלתי נסבל!! כמו מערבולת אויר בתוך צינור ברזל דק, לא יכלתי לסבול את זה.

ברמת הביצועים, האוטו נסע משמעותית טוב יותר (עדכנו גם תוכנה בהתאם), הדבר היחיד שנפגע הייתה תגובת הגז והמומנט בטורים נמוכים ובמצב של חצי מצערת.

לאחר המעבר לAPR אני יכול להגיד שהסאונד נשמע מעודן יותר אך עדיין טוב וחזק ומהמקור, אני עדיין יכול לסובב ראשים כשצריך, אבל אין לי שום רעש יניקה חריג מכיוון המנוע והרעש מכיוון האגזוז מתון יותר (טוב/רע, תחליטו אתם).

ברמת הביצועים, המומנט בסל"ד הנמוך חזר, כנל גם בחצי גז, העברות ההילוכים בDSG חזרו להיות חלקות כמו במצב המקורי ותגובות הגז חזרה להיות מהירה. האמת אין פלא, BACK PRESSURE הוא מילת המפתח.

אך עם זאת, כמו לכל דבר טוב, יש גם חסרונות, במקרה הזה חסרון אחד, בטורים הגבוהים (כלומר מעל 5K סל"ד) אני חושב שאיבדתי קצת כוח אל מול הדאון פייפ הפתוח.

אבל היי, לא יכלתי להשאר שניה אחת נוספת עם הרעש יניקה של הדאון פייפ הפתוח, וגם לא הייתי עובר עם זה טסט, אז אני מבסוט מהבחירה שלי.

מקווה שעזרתי לקבל החלטה,

עמרי.

-----

פורסם

שלום.

השבוע פרקנו צנרת של APR מסיאט איביזה 2008 והחלפנו אותו בצנרת שלנו גדולה יותר (70 מ"מ) ונטולת ממירים.

לדבריו של בעל הרכב,החלפת הצנרת הורגשה והרכב נסע טוב יותר עם הצנרת שלנו.

ממדידיות שביצענו מצאנו, שההבדלים בין הצנרת המקורית לבין הצנרת של APR מתבטא ב 5 מ"מ בלבד .

מקווה שעזרתי.

פורסם

האם הצנרת שלכם הורכבה ברכב עם הדוד המקורי של הקופרה או שגם עם דוד שלכם ?

ואם אני אשים את הצנרת שלכם על הדוד המקורי הרכב לא יחנק ?

נ.ב

הדילמות שלי הם פשוט זה שאני לא מסוגל עם רעש של טרקטור בשיוט .. גם אם אצטרך להפסיד כמה סוסים..

אני מעוניין ביחס של הכי (פחות רעש:הכי הרבה סוסים) שיהיה אפשר להוציא ממערכת פליטה משופרת.

פורסם
האם הצנרת שלכם הורכבה ברכב עם הדוד המקורי של הקופרה או שגם עם דוד שלכם ?

ואם אני אשים את הצנרת שלכם על הדוד המקורי הרכב לא יחנק ?

נשלחה הודעה בפרטי.

פורסם
שלום.

השבוע פרקנו צנרת של APR מסיאט איביזה 2008 והחלפנו אותו בצנרת שלנו גדולה יותר (70 מ"מ) ונטולת ממירים.

לדבריו של בעל הרכב,החלפת הצנרת הורגשה והרכב נסע טוב יותר עם הצנרת שלנו.

ממדידיות שביצענו מצאנו, שההבדלים בין הצנרת המקורית לבין הצנרת של APR מתבטא ב 5 מ"מ בלבד .

מקווה שעזרתי.

ההבדל בין 2.25" ל 2.5" הוא 8מ"מ בקירוב וכאמור, יש גם דאון פייפ APR ל 1.8T בקוטר 3" (76 מ"מ) למי שמעוניין.

אין ספק שדאון פייפ גדול יותר וללא ממיר ירעיש יותר מה שמנסיוננו עלול ליצור תחושה מוטעה של שיפור אצל הלקוח.

ומעל הכל, דאון פייפ ללא ממיר איננו חוקי, איננו עובר טסט ומהווה עילא להורדה מהכביש, טסט מחודש וקנס לא מבוטל. חוצמזה, זה מזהם ולא ירוק וגם זה חשוב לנו.

לקוחות APR נוסעים בשקט. זה כל הסיפור.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
ההבדל בין 2.25" ל 2.5" הוא 8מ"מ בקירוב וכאמור, יש גם דאון פייפ APR ל 1.8T בקוטר 3" (76 מ"מ) למי שמעוניין.

אין ספק שדאון פייפ גדול יותר וללא ממיר ירעיש יותר מה שמנסיוננו עלול ליצור תחושה מוטעה של שיפור אצל הלקוח.

ומעל הכל, דאון פייפ ללא ממיר איננו חוקי, איננו עובר טסט ומהווה עילא להורדה מהכביש, טסט מחודש וקנס לא מבוטל. חוצמזה, זה מזהם ולא ירוק וגם זה חשוב לנו.

לקוחות APR נוסעים בשקט. זה כל הסיפור.

דודי אני מבין מה שאתה אומר

אבל כשאנחנו מסתכלים על השקעה של כמה אלפים ... מצפים גם ליעילות

ז"א מי שקונה ממכם את הדאון פייפ אני בטוח שהוא מחפש עוד כח בנוסף לתגובת דוושה וספול(לא שאני מזלזל)

אבל בשביל התגובת דוושה והספול אני לא חושב שזה מצדיק 2000-3500 שח. (ואולי אני טועה...)

פורסם

כפי שאמרתי, יש גם דאון פייפ 3" אם אתה חושב שזה יתן לך עוד כח על טורבו מקורי.

יתכן וזה יוסיף כמה סוסונים קטנים, בטוח שזה יהיה יותר רועש ויפגע בספול. תחליט אתה מה חשוב לך יותר.

השוואת המחירים לא רלוונטית כיוון שב APR כלול גם ממיר ספורטיבי ובסינים.. לא.

בעבור השקעה של 2800 ש"ח בדאון פייפ של APR תקבל מוצר איכותי (ולא בעובי של נייר), תוספת הספק משמעותית, סאונד מטריף, שקט נפשי מול שוטרים ובדיקות רישוי שנתיות ללא קומבינות ושימונים למינהם..

זה מה שאתה אמור לצפות ממוצר כזה וזה מה שתקבל.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

"תוספת הספק משמעותית"

בשביל זה בעצם פתחתי פה את התרד...

אנשים מדווחים כי לאחר הדאון פייפ אין הבדל אפילו של חצי רכב לאחר התקנה..

אם אתה אומר לי תשמע , תרכיב אתה מקבל הפרש של רכב בלחיצה אחרי התקנה

אני לא מהסס לרגע.

פורסם

נראה לי שאתה מפספס פה נקודה חשובה או שלא הסברתי את עצמי היטב.

לפחות בכל הקשור ל APR, ללא דאון פייפ אנחנו מדברים על תוכנת סטייג' 1 על שלל הגירסאות שלו.

החלפת דאון פייפ זה נחמד אולם בכדי לנצל אותו היטב, יש לשדרג ל APR STAGE 2 (שדרוג חינם ללקוחות APR) ואז מתקבלת מלוא התוספת שנעה בין 10-20 כ"ס בהתאם לשאר השיפורים ומצב הרכב בכלל.

כיוון שאתה משתמש בתוכנה אחרת, אינני יכול להתייחס ובוודאי שלא להבטיח לך את שאתה מבקש ובטוחני שאתה מבין את זה.

במקרה שלך, כל שאוכל להבטיח לך רק מוצר איכותי, לא רועש מידי, ללא ויברציות מיותרות בקוקפיט, עובר טסט ואחריות לשנה. אם אתה מעוניין בדאון פייפ, זה הטוב ביותר שכסף יכול לקנות.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
"תוספת הספק משמעותית"

בשביל זה בעצם פתחתי פה את התרד...

אנשים מדווחים כי לאחר הדאון פייפ אין הבדל אפילו של חצי רכב לאחר התקנה..

אם אתה אומר לי תשמע , תרכיב אתה מקבל הפרש של רכב בלחיצה אחרי התקנה

אני לא מהסס לרגע.

1.תרכיב ותנסה,תקבל תוספת הספק אמיתית של 18 כ"ס בקירוב !(שזה יותר מרכב בלחיצה-מובטח!)

2.כל הצנרות איכותיות ביותר ומסופקות עם אחראיות מלאה לשנה.

3.במחיר של 2700 ש"ח תקבל צנרת מלאה ,מההתחלה ועד הסוף (פרט לדוד) .

4.עד היום מכרנו יותר מ 100 צנרות -תחפש מילה רעה אחת-לא מאמין שתמצא!

ועכשיו יותר מתמיד:

אי אנד איי-שיפורים,לא סיפורים.......

• תוכן חדש...