Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שמכובדי ממשיך להתעקש ולהתעלק על שרשור שלא קשור אליו בשום אופן, אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזו בכדי להבין משהו פעם אחת ולתמיד. ראיתי יותר מפעם אחת את צירוף המילים "צנרת מלאה" ואני חייב לדעת:

אם הדאון פייפ שאתה מציע לא כולל דוד ולא כולל ממיר. איך זה הופך אותו לצנרת מלאה? מה בדיוק מלא בדאון פייפ ארוך?

האין זה בסופו של דבר רק הדאון פייפ הסיני, פשוט בשם אחר? אפרופו סיפורים..

(מנהלים, בבקשה לא לנעול, אני חייב להבין את העניין הזה)

לשפר בלי להתפשר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא נראה:

צנרת מלאה מקורית כוללת: דאון פייפ + ממיר + דוד מרכזי + דוד אחורי.

צנרת מלאה של APR כוללת: דאון פייפ + ממיר + דוד מרכזי + דוד אחורי.

סלח לי אדוני אבל אם לקרוא לדאון פייפ ארוך, ללא ממיר וללא דוד אחד (וודאי שלא שניים) "צנרת מלאה" זה לא סיפורים.. אינני יודע מה כן.

לשפר בלי להתפשר

פורסם
בוא נראה:

צנרת מלאה מקורית כוללת: דאון פייפ + ממיר + דוד מרכזי + דוד אחורי.

צנרת מלאה של APR כוללת: דאון פייפ + ממיר + דוד מרכזי + דוד אחורי.

סלח לי אדוני אבל אם לקרוא לדאון פייפ ארוך, ללא ממיר וללא דוד אחד (וודאי שלא שניים) "צנרת מלאה" זה לא סיפורים.. אינני יודע מה כן.

מכיוון שכנראה אתה באמת לא מבין את לקוחותיך ,אסביר לך:

הפורום הנ"ל נקרא "פורום שיפורים" מכיוון שהמגיבים כאן ,מחפשים דרך לשפר את מכוניתם (מצחיק נכון?...).

צנרת פתוחה וחופשית מהמנוע ועד הסוף ,ללא דוד עמם וללא ממיר ,אומנם לא עוברת טסט-אבל משפרת משמעותית את הספק הרכב .

ועכשיו אם במקום להתעסק בטפל תתעסק בעיקר ותקרא את שכתב לך פותח השרשור ואני מצטט:

"תוספת הספק משמעותית-בשביל זה בעצם פתחתי את התרד...אם אתה אומר לי תשמע,תרכיב אתה מקבל הפרש של רכב בלחיצה אחרי ההתקנה,אני לא מהסס לרגע"

תבין ,שמטרתו להיות יותר חזק ,אפילו באוטו אחד קדימה.

אני,יכול להבטיח לו את זה ,ואתה?

דרך אגב:

"ירוקים" -לא שייכים לענף הזה,הם רוכבים על אופניים ,תחשוב על זה....

פורסם

בוודאי! וגם לקיים. תקרא שוב, תראה שהבטחתי עוד כמה דברים מעבר לתוספת הספק בלבד.

ואני מצטער לראות שאתה קורא לעיוותי האמת, בלשון עדינה, "התעסקות בטפל".

אמון ואמינות בנאדם, אין יותר חשוב מזה.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

יש הבדל בין לנסוע עם ממיר ולפחות לעבור דרישות מינימאליות של זיהום אויר מאשר להתחזר ולא להתחשב, קצת, אבל קצת, בזולת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פיזבאן, מעניין שלפני 10 שנים, זה לא היה נכנס בקטגוריה של להתחשב בזולת, והיית נחשב אפילו קצת תמהוני אם היית דן בזה ליד אנשים.

סך הכל עוד טרנד שיחלוף מן העולם בעוד כמה שנים.

פורסם
יש הבדל בין לנסוע עם ממיר ולפחות לעבור דרישות מינימאליות של זיהום אויר מאשר להתחזר ולא להתחשב, קצת, אבל קצת, בזולת.

שמע, חלילה אני לא רוצה להעליב או משהו בסגנון אבל זה לא נשמע מתחסד מידי כבר?

הרי תאכלס, כל הרכבים הללו זה לא בדיוק פריוס או בטר פלייס.

בוא קודם שכל המשאיות, אוטובוסים, מפעלים מבוססי מזוט וסולר יתחשבו קצת אבל קצת בזולת ואז ניפול על אותם רכבים שהורסים את החור באוזון.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אולי בארץ זה לא היה נכנס לקטגוריה של להתחשב בזולת. אם תקרא קצת ספרים על שיפורי רכב, תראה שמדברים על זה יופי. גם מלפני 10 שנים. פשוט אלינו זה הגיע באיחור כי מה לעשות, אנחנו מדינה של בבונים שלהתחשב בזולת זה הדבר האחרון שלימדו אותנו.

כשאתה אומר שזה טרנד שיחלוף מן העולם בעוד כמה שנים - אתה מדבר על התחשבות בזולת או על בעיית זיהום האויר?

ליאור - דברים כאלה מגיעים מכל אחד מאיתנו ומחלחלים גם לדברים הגדולים יותר.

אם כל אחד היה חושב חושב שסבבה לו להוריד ממיר ולקבל עוד 10 כ"ס כי יש מפעלים שמזהמים אז תכלס למה לא שכולם יעשו את זה?

ואולי מפעלי המזוט יחכו שמפעלים אחרים יפסיקו לזהם כי למה שהם יפסיקו קודם? זו בדיוק הגישה הקלוקלת שמאפיינת את המדינה שלנו. כל אחד עושה מה שטוב לו בלבד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קודם כל לכל הירוקים,אז כפי שאתם בוודאי יודעים פליטת מזהמים על ידי רכבים היא אפילו לא 10אחוז מכלל הטינופת שמייצר אדם בעולם שלנו,הרוב שייך למפעליים מפלצתיים.כך שלא ממש נראה לי שהורדת ממיר תגרום לאיזשו נזק לסביבה שלנו.תקראו לזה צנרת מלאה או חלולה ,אבל כאשר איכות החומרים מהם היא בנויה וגם איכות עבודה והתאמה גבוהים אז זה פשוט כתענוג למשוך מנוע גם לעבר 6300-6500 סל״ד להנות מה״רעש״.כן רעש של 1.8t הוא סתמי ולא מהווה אפילו עשירית מהנאה שמספק מנוע של במוו.אבל הצליל המחוספס והמגעיל הזה עושה לי צמרמורת בגוף כל פעם שהוא נושק את שמי הסל״ד.לפותח השרשור,אם בשביל זה קנית קופרה אז אל תחנוק אותה ,תן לה לפרוח.אני גם התחלתי עם דואן פייפ3״ ללא ממיר עם שדרוג תוכנה בהתאם,והיה שיפור מורגש .אבל מעבר לצנרת חופשיה לגמרי נתנה לי להבין עד כמה הלב של קופרה היה חנוק

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
אולי בארץ זה לא היה נכנס לקטגוריה של להתחשב בזולת. אם תקרא קצת ספרים על שיפורי רכב, תראה שמדברים על זה יופי. גם מלפני 10 שנים. פשוט אלינו זה הגיע באיחור כי מה לעשות, אנחנו מדינה של בבונים שלהתחשב בזולת זה הדבר האחרון שלימדו אותנו.

כשאתה אומר שזה טרנד שיחלוף מן העולם בעוד כמה שנים - אתה מדבר על התחשבות בזולת או על בעיית זיהום האויר?

ליאור - דברים כאלה מגיעים מכל אחד מאיתנו ומחלחלים גם לדברים הגדולים יותר.

אם כל אחד היה חושב חושב שסבבה לו להוריד ממיר ולקבל עוד 10 כ"ס כי יש מפעלים שמזהמים אז תכלס למה לא שכולם יעשו את זה?

ואולי מפעלי המזוט יחכו שמפעלים אחרים יפסיקו לזהם כי למה שהם יפסיקו קודם? זו בדיוק הגישה הקלוקלת שמאפיינת את המדינה שלנו. כל אחד עושה מה שטוב לו בלבד.

כנראה ש"כבד" על החינוך שלי להתחשב בזולת הגלובלי, ואני "מכוון" להתחשב בסביבה הקרובה שלי. :?

פורסם
מכיוון שכנראה אתה באמת לא מבין את לקוחותיך ,אסביר לך:

הפורום הנ"ל נקרא "פורום שיפורים" מכיוון שהמגיבים כאן ,מחפשים דרך לשפר את מכוניתם (מצחיק נכון?...).

צנרת פתוחה וחופשית מהמנוע ועד הסוף ,ללא דוד עמם וללא ממיר ,אומנם לא עוברת טסט-אבל משפרת משמעותית את הספק הרכב .

ועכשיו אם במקום להתעסק בטפל תתעסק בעיקר ותקרא את שכתב לך פותח השרשור ואני מצטט:

"תוספת הספק משמעותית-בשביל זה בעצם פתחתי את התרד...אם אתה אומר לי תשמע,תרכיב אתה מקבל הפרש של רכב בלחיצה אחרי ההתקנה,אני לא מהסס לרגע"

תבין ,שמטרתו להיות יותר חזק ,אפילו באוטו אחד קדימה.

אני,יכול להבטיח לו את זה ,ואתה?

דרך אגב:

אני חולק עלייך, אני התנסתי גם בזה וגם בזה, ואין הבדל כלל, חוץ מריח זיהום ושריפת חשניים.(לא חוקי)

פורסם

ואני חולק עליך נבדק גם עם קופרה של חבר לפני הצנרת הותקן דאון פייפ ''3 אינץ בבניה ללא ממיר ולא נתן אפילו חצי פנס בלחיצה (נערכו מספר רב של לחיצות)לאחר מכן הותקנה צנרת מלאה עם דוד במקרה הצנרת הייתה של E&A אבל אני מאמין שכל צנרת מלאה כולל דוד תתן את אותו אפקט ונהיה הפרש של בין 2.5 ל3 מכוניות האוטו פשוט בורח לך בכל העברת הילוך (קצת אבל בורח..)

ככה שבמהירויות גבוהות הפער מגיע לאזור ה3 מכוניות הסוד הוא צנרת חלולה עד הסוף עם קוטר בריא בלי ממירים וקישקושים בדרך.

*כמובן שזה עלול לגרום לזיהום הסביבה ופגיעה בפרחי הכריזנטמות והגלדיולות.

• תוכן חדש...