שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים אני מחפש את הפס פלסטיק הזה שיש בדלת הרכב בד"כ זה מגיע עם הרכב משום מה טויוטה החליטה בדגמים החדשים לא להכניס אותו אם מישהו יודע איך קוראים לזה ואיפה אפשר להשיג אותו אני אשמח תודה
הודעה אחרונה מאת mintho, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כפי שרשמתי בכותרת אני מעונין לקנות את הקפיצים של חברת jdm, ואני לא יודע אם הם אכותיים או לא? אפשר בבקשה תגובות האם טוב או לא טוב? הרכב הוא הונדה סיויק שנת 95. תודה רבה! אלה הקפיצים: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-92-95-HONDA-CIVIC-EG-EJ-EH-COILOVER-SPRINGS-SLEEVES-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZModelQ3aCivicQ7cMakeQ3aHondaQQhashZitem4aa742e9e8QQitemZ320633760232QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories
הודעה אחרונה מאת Grabb3r, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
התחדשתי ברכב הנ"ל. לרכב רביעיית צמיגי Pirelli במצב כללי טוב (מבחינת מראה ו"בשר"), אך כולם משנת 2007. הדבר הראשון שאני רוצה לעשות לאחר יישור הקו במוסך הוא להחליפם. מנבירה בפורום, עושה רושם שעיקר ההתלבטות שלי צריכה להיות בין ה Yokohama A.Drive לבין ה Falken ZE912, כשהדגש הוא על רעש (כמה שפחות) ואחיזה כמה שיותר טובה (גם על ייבש וגם על רטוב). אינני הולך להתפרע עם הרכב (גם לא ממש ניתן), אך הבטיחות חשובה לי ביותר. הרגישו חופשיים להמליץ לי על חברות ודגמים אחרים אשר יכולים לענות לדרישות. מידה - 175/65/15. המון תודה !
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז אחרי שקניתי לבייבי שלי נעליים חדשות לחג (falken ZE912) ואחרי הרצה של הצמיגים (דביקים בטרוף) מורגשים יותר הבולמים העייפים מעט של הרכב, בעיקר הקדמיים. (הרכב עם 170K ואני כמעט בטוח שהבולמים מקוריים.) הרכב רוכן בבלימות ועולה בהאצות (לא בצורה מוגזמת, הבולמים תקינים) ובסיבובים הדוקים מורגשת עייפות הבולמים. רציתי לקבל המלצות לגבי בולמים וקפיצים טובים, שישמרו על ההתנהגות של הרכב ולא יאבדו מהנוחות שלו. חשבתי אולי , אם אפשר, להתקין בולמים וקפיצים של דגם ה GTI אם הם יותר טובים משל דגם הXS תודה מראש, גיל
הודעה אחרונה מאת בוגדני מגעיל1, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן חברים וחג שמח, אני מזמין פלאגים מחו"ל ואני מתלבט האם להזמין את ההאירדיום או הפלטיניום מכיוון שהרכב עם סטייג' 2 של APR (330 כ"ס +-). לפי מה שהבנתי המק"ט המקורי השתנה וכעת הפלאגים הם דאבל פלטיניום של NGK (מק"ט: PFR7S8EG) לעומת הפלאגים של בוש שבאו עם הרכב. ראיתי גם בחו"ל שהרבה טיונרים עם סט אפים דומים מחליפים לדרגת קור אחת יותר גבוהה, גם של NGK (מקט: BKR7EIX). מה הכי מומלץ לרכב, האם כדאי להיצמד לפלאגים המקוריים או דווקא ללכת על האירדיום? לא מצאתי תשובה ברורה באתרים בחו"ל. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת dkiller, -
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שמעתי שמומלץ להוריד את הגדישה בקייץ כדיי לשמור על הטורבו בגלל החום בחוץ,זה נכון? כרגע האוטו גודש 1.5 וחשבתי שכדיי להחליש אותו טיפה עקב החום הכבד בימים האחרונים ל1.2-1.3(יש ברז גדישה מכאני).
הודעה אחרונה מאת 4Runner, -
שיפור 106 ראלי
מאת אלכס25-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. אני מעוניין לקנות 106 ראלי ולהכין אותה לראלי( מתלי עפר צמיגי WRC
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי, אני כמעט רוכש סקודה פאביה דגם ספורט חדשה מהסוכנות. מבאס אותי לגמרי שהיא לא מגיעה עם ריפודי שמנת אלא רק ריפודי ספורט שחורים. אני ממש רוצה לשנות את הלוק של הרכב מבפנים לצבע שמנת - ולא איכפת לי לעשות את זה בתוספת תשלום אבל בסוכנות אומרים שאין אופציה. האם למישהו יש רעיון יצירתי ובר ביצוע איך להפוך את פנים הרכב לריפודי שמנת? הייתי רוצה גם את הדלתות והדשבורדש להפוך לשמנת, אבל אני יכול להסתפק רק ב 5 המושבים... איך עושים? איפה עושים? ואם ידוע מחירים גם טוב. המוןן תודה!!!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! ברצוני לקנות קוילאוברים + ספייסרים ל- VW GOLF MK4 GTI, משהו שינמיך את הרכב ואתן רווח בגלגלים שהם קצת יצאו ויהיו בשיפוע יפה, בקיצור על מה אתם ממליצים סוג מסויים ומקום קנייה והתקנה יש לכם משהו להמליץ לי? תודה מראש לעוזרים!
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
1.די לנעול לי אשכולות לא מבין מה הבעיה שלכם. 2.בידי אימפרזה גראנד לונה 2001 אני רוצה להחליף לה תמנוע למנוע חדש וחזק בסביבות 200+ כ"ס טורבו רציתי לדעת אם זה אפשרי ? כמה זה יעלה לי? ואיפה אתם ממליצים לי להחליף תמנוע\לקנות? והאם זה אפשרי להוסיף לרכב מערכות בטיחות? כגון: ABS EBD EBA ESP+ASR תודה מראש עריכה: שחכתי לרשום שאני רוצה שהכל יהיה חוקי . מפחד להשקיע ברכב ואז יורידו לי אותו מהכביש
בעיה עם קיט הנמכה 1 2
מאת yakiride-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום יש לי סיאט איביזה 1.6 הדגם 100 כוח שנת 2001 . ביום חמישי רכשתי מ &a קיט הנמכה (רק קפיצים) של חברת v-maxx . הקיט הורכב במוסך והאוטו לא ירד בגובה בכלל . שאלתי חבר שיש לו קצת ניסיון בנושא והוא אומר שצריך לחכות זמן בהרך חודש עד שהאוטו יורד , והקפיצים מדגמשים. מישהו יכול לעזור ולתת לי הסבר ברור לתופעה ? תודה מראש יקיר!
-
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מישהו יודע כמה עולה התקנה של הקיט? או יכול להפנות אותי למישהו שמתעסק עם זה? תודה.
OZ רייסינג
מאת turbo guy- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש בארץ יבואן שמיבא OZ ??
הודעה אחרונה מאת Yony_S, -
ללא מילים: http://www.s2ki.com/s2000/topic/856938-2005-lexus-is300-race-car/ שיש מנוע מפולפל וגם מתלים של MOTON. אבל מעניין לראות שרוב ההשקעה היא לתוך שיפור גוף הרכב. ולא רק כלוב - גם ריתוכים נוספים לשיפור הקשיחות.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי הרכב הנ"ל. לפני שנתיים וקצת ו20 אלף ק"מ בערך, החלפתי ברקסים קדמיים. במטרה להימנע מקנייה של כבל ברקס חדש אני רוצה להחליף את הרפידות הקדמיים. אני חושב שזמנם הגיע מה גם שפירקתי גלגל קדמי ראיתי כי לא נשאר הרבה בשר. יש לי חבר שמגיע מאמריקה עוד שבועיים,ואני רוצה לנצל את הדולר הנמוך. איזה רפידות אתם ממליצים לי לקנות ולשלוח אליו והוא כבר יביא את זה איתו {חרא על מכס ישראל! נא בעין!} אשמח למה שהוא מקורי או אם יש יותר טוב מהמקורי של BMW {סגנון בוש,} אני אזמין. אם אתם חושבים שחברת ATE לדוגמא טובה יותר מבוש,רק תגידו בכדי שאדע איזו חברה להזמין. מחכה להמלצה. תודה וחג שמח! http://www.rmeuropean.com/bmw-parts.aspx#Category נ.ב …
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן , ברשותי טויוטה סיליקה 93 . כרגע יש לי הגה , מושבים , דוושות הכול רגילות ומקוריות . רציתי להחליף קצת מבפנים ולסקס טיפה את פנים הרכב . חשבתי בהתחלה על הגה טוב ואולי מושבים , אבל אני לא יודע כל כך איך זה עובד מבחינת לעבור עם זה טסט וכאלו . להרכיב יש לי איך , לאבא שלי יש מוסך ( ) . ואל תגידו לי להתייעץ עם אבא שלי כי אם היה אפשר כבר הייתי עושה את זה . אשמח להמלצות לדגמים מתאימים , כי אני לא כל כך מבין בזה . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת airwolf1980, -
אקיוטק לאימפרזה
מאת a41- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם,האם לדעתכם כדאי לעשות אקיוטק לאימפרזה טורבו 2005,שגמעה קרוב ל100000 ק"מ,עליי לציין שהרכב מטופל כמו שצריך,שמן מוטול v300 ,דלק 98,גם לפניי טיפלו כך,הרכב כרגע סטנדרטי,וגם לא שופר בעבר,הרכב במצב מצויין,שאלתי היא לא לגבי עלויות או מה צריך בשביל אקיוטק,רק לדעת אם כדאי בקילומטרז הזה שלא יתחילו בעיות,תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בידי סובארו גראנד לאונה מתוקה ויפה אני רוצה לעשות לה שיפורים ליופיה ולא לביצועיה זתומרת אני מהאלה שרוצים להיראות עם אבל בעצם בליי [חלקית]. אני מחפש עסק\מוסך בעל אתר כמו pti stop בפורום הזה אבל לא מצאתי! אני רוצה לשים לאוטו שלי בלמים טובים מדבקות קארבון . ג'אנטים יפים : http://www.carshops.co.il/images/lenso-d1r.bmp 2 מושבים קדמיים של omp סטנדרט או דייזינג 2 [או משהו בסגנון הנ"ל מחברות אחרות] בקיצור נראלי שהבנתם אותי , תמליצו לי על עסק מסוים אחים שלי? נ.ב אם אני רוצה לשים לאוטו מנוע חדש? כמה זה יעלה לי ואיזה מנוע לשים לו?
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחרונה עטפתי את הדאוןן פייפ ברכב בבד טרמוגלס. לאחר כל נסיעה מגיע לחניה וכל התא מנוע עשן, מתברר שהעשן מגיע מהבד עצמו. לאחר נסיעה חזקה כמות העשן היא בלתי נסבלת... שלא נדבר על הריח הבד עצמו אמור להיתחמם ככה עד לנקודה שהוא מעלה עשן? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בקרוב אני עומד לרכוש רכב ראשון (אונו,205,טיפו וכדומה). רציתי עצעות לשיפור הרכב ללא טורבו בסכום לא מפוצץ,כל מיני רעיונות וכולי יתקבלו בברכה תקציב של בערך 3K. גם קצת רקע על צנרת לטורבו יהיו מעניינים. ג'ינו.
הודעה אחרונה מאת glansfor, -
-
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
נתקלתי במושג הנ"ל כאשר שמעתי מישהו מדבר על הורדת שן כדי להנמיך את הרכב מה זה אומר בעצם האם הוא התכוון לחתוך את הקפיץ ? או אולי להזיז את הבולם ? אשמח לקבל עצות שכן אני רכשתי קפיצי הנמכה (WEITECׂ) והרכב הונמך רק מקדימה ולא מאחורה , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
עכשיו מצאתי מכונית פיגו 205 GTI אבל הבעיה היא שהאוטו הזה הוא אוטומט לא יודע איך זה הגיוני רק ראיתי מבחוץ שהוא אוטומט רציתי לברר כמה עולה הסבה לגיר ידני ל205 GTI...ואם כן אז איך עושים את זה
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הסלון הפנימי של הנוכחי ממש חדש, ובכל זאת, חשבתי להחליף את כל הסלון הפנימי של הטויוטה שלי בסלון של מודל גבוה יותר, נניח לסלון משנת 1998 ואילך. איך אני עושה את זה? איך בודקים את המידות של הסלון, זוויות, מידות, מיקום ברגים וכו'. זה אפשרי בכלל? אשמח לקבל הדרכה...
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רציתי לברר אם יש אפשרות להוסיף טורבו למאזדה MX5.. אשמח לקבל תשובה בנושא..
הודעה אחרונה מאת LogitechLife, -
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מעוניין להחליף בולמים קידמיים לפונטו דור 1 איזה בולם יותר טוב מבחינת רכות ויציבות גז של KYB לעומת מונרו שמן
הודעה אחרונה מאת yair068, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מאחר וה xds הוא לא באמת דיפרנציאל מוגבל החלקה אלה מערכת שבולמת את הגלגל הפנימי בעת הפניה האם ניתן להתקין אותו על שירוקו מאחר שהיא לא מגיעה איתו אלה רק עם ה׳ edl
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בבעלות משפחתי רובר 416, שנת 1997 (בסוף הכל עשה 100,000 ק"מ). המנוע והגיר הוא של הונדה ובסה"כ הוא כמו סיווק 1600 סמ"ק. איך ניתן לעלות לו כוחות סוס, לשפר את המהירות שלו בקצת בכל זאת אם הוא היה עם מנוע 2000 הוא היה מעולה...
הודעה אחרונה מאת rover turbo, -
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם אני יכול לקנות כל מושב ספורט ולהתאים אותו לרכב שלי(כמובן שמושב של רכב 3 דלתות יתאים לרכב 3 דלתות וכו')? נגיד, כל החבר'ה שקונים את הכיסאות של האימפרזה ומתאימים לרכב שלהם, איך זה נעשה? והאם עם כל מושב ספורט ניתן לעשות כך? צריך להרכיב את המסילות של הרכב שממנו נלקח המושב על הרכב שלך? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אנשים רכשתי אינטרקולר לרכב שלי (Ibiza fr2005) ואני צריך שיבנו לי את הצנרת מישהו מכיר אדם או סדנא אמינים שמתעסקים עם זה? עדיפות באזור הדרום. ועוד שאלה קטנה אני צריך להעביר את הרכב שלי טסט עוד חודשיים מתייחסים לזה? תודה מראש, מיגל
הודעה אחרונה מאת bigben, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום יש ברשותי מאזדה 6 2004 פרמיום אוטומטי רציתי לשאול האם זה אפשרי להתקין לה פילטר פתוח? אם כן איפה זה בדיוק יושב בין הגומיה הגדולה שמתחברת מהמנוע לפילטר הסגור הקיים ? והאם יהיו שיפורים בביצועים של האוטו מעבר לרעש יפה והאם מומלץ? אשמח לתגובת מביני עניין !
הודעה אחרונה מאת Mazda6Mps,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 285 אורחים (הצג רשימה מלאה)