שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר מה קטע עם הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר את ה-Tunit? http://www.tunit.com אני שוקל לרכוש את זה עבור מנוע טורבו-דיזל. מישהו מכיר חסרונות כלשהם? האם עדיף להשתמש במשהו אחר? אם למישהו יש הצעות נוספות לשיפור המנוע, אינטרקולר וכו' אשמח לשמוע. כמו כן האם יש מתקינים מתאימים לדברים האלו בארץ ואיפה... תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת בידר, -
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. מי מישה ובבעלותי במוו 520 e34 שנת 96. אחרי תקופה ממושכת שבה מיציתי את יכוכלות הרכב עם תיבה אוטומטית (ממש לא מרוצה ממנה). התחלתי להתעניין בהסבה לגיר ידני. האם זה אפשרי? במה זה כרוך? והאם כל התהליך שווה לי את ההשקעה הזאת בכלל. תודה לעונים. מישה.
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום רב לאחר כמה חיפושים בפורום הבנתי שאחד השיפורים הנפוצים ביותר ב מנועים אטמוספרים הוא החלפת ראש מנוע. איך אני מברר האם הראש המבוקש מתאים לדוגמא פיג'ו לדגם 306 בשנת 95' יצאו מספר דגמים של מנוע 1800(לדוגמא XR שמונה שסתומים) ומספר דגמים של מנוע 2000 (שבמנוע זה יש גם 8 שסתומים וגם 16) השאלה איך אני יודע מי מתאים למי? והאם יווצר איזשהו שיפור מהרכבת ראש גדול יותר ובעל מספר רב של שסתומים? תודה מראש לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
כותרת. בתודה.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רביעייה כמובן של 2 החברות והדגמים הנל. 420 שקל ל-R1R 500 שקל ל-PE2. קראתי המון תגובות של פעם ושל התקופה האחרונה, ישנה כמות פחותה יותר של המישלין, בגלל שהוא יקר מידי? איזה צמיג יתן את התמורה הטובה ביותר ליחס למחירים הנל. הרכב GTI6 במידה 195.50.15 תודה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת igorsimin, -
-
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש כבר כזה זמן את האיבזור הבא: 1- קפיצי הנמכה של חברת "ויטק" שנים: 92-95.(הם בצבע ירוק) 2- הדרסים 4-2-1. שנים 92-99 . מי שיכול לעזור בבקשה. אפשרי לפנות אלי או בפלא או בה"פ. 0509966006 תודה מראש. דודי
הודעה אחרונה מאת golf1800, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכלום. יש ברשותי מודל 95 הונדה סיויק, ואני רוצה לשפר את רמת הכסאות בכסאות של הונדה פרלוד. לפי מיטב הבנתי מאנשים בתחום, שזה חוקי , אז אני רוצה לדעת מאיפה אני יכול להשיג כסאות של הונדה פרלוד. בררתי כבר מכמה אנשים שיודעים בתחום אבל ללא תוצאות, אני רוצה לשפר את ההונדה מרמת הנוחות הישיבה בה. זה גם גורם לאחיזה יותר טובה ברכב ובסיבובים, כך נאמר לי. יש לכם עצות או משהו אחר שיכול לשפר לי את רמת הנוחות בכסאות שלי? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת הונדה95, -
שלום לכולם. אני רוצה לדעת כמה דברים לגבי המנוע של הגולף הזו (1999-2004). רציתי לדעת לאיזה הספק בעצם אני יכול להביא את הרכב מבלי לפגוע בו ? (שלא יתפרק המנוע או משהו.) על איזה שיפורים אתם ממליצים ? וכמה בערך עולה כל שיפור שאתם ממליצים עליו ? כמובן שאני רוצה לדעת על שיפורים שיעלו כמה שיותר את ההספק ואת המומנט ברכב. הייתי רוצה לדעת כמה עולה שורט שיפט לגולף 1.8T. לא מצאתי מחיר באתרים באינטרנט. מה לגבי אגזוז ופילטר פתוח ? זה משנה הרבה בהספק ? (אני יודע שזה תלוי בחלקים, אבל בערך, כמה אני יכול להוציא מהם הכי הרבה [בטווח הרשיון]). ראיתי רכבים של 500PS וגם 900PS, מה עשו למנוע בכדי להביא אותו לכזה הספק ?
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
פורק חיצוני
מאת SargaroS-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון חשבתי להתקין פורק חיצוני ברכב. המנוע שעליו הוא יורכב הוא 2.0TFSI. רציתי לשאול: 1.איזה חברה עדיפה? 2.כדאי להזמין מאיביי ? 3.חוקי לא חוקי ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שברולט ספארק החדשה באה עם גלגל 14 וראיתי ביוטיוב שמישהו שם לה גנטים שאין לי מושג איזה סוג הם או אפילו איזה גודל.. אני רוצה לשים על שלי גם אבל מתקשה בזיהוי או בגודל מישהו מזהה משהו בסרטון ? http://www.youtube.com/watch?v=Ntkl7Lj9nsw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
קניתי לפני כמה ימים מאזדה 3 ספיריט שנת 2008 עם 21,000 ק"מ רציתי לשאול איזה צמיגים אתם ממליצים לי לקנות?? הייתי באיזה מקום והוא המליץ לי על TOYO (אני לא יודע את הדגם) המידות הם 205/50/17 מה אתם אומרים? עוד שאלה קטנה אני יכול לקנות צמיגים יותר רחבים לדוגמה 225/50/17 או שזה לא חוקי? והאם יש בכלל צורך? תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת חגי107, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מעניין אותי בגלל שאני שוקל להביא אחת ורוצה לחשב עלויות משלוח, לא חייב להיות משקל מדויק. תודה לכל מי שעוזר.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הכוונה שלי היא: ברגע שמרכיבים שעון גדישה - חותכים צינור ואקום באמצע ומחברים לו מפצל T , לאחר ההרכבה של השעון - אני לא יודע אם זה פסיכולוגית אבל אני מרגיש כמו צוואר בקבוק שיוצר המפצל T כאילו שהוא מפריע בזרימת האוויר ובכך ההתחלה שהטורבו נפתח היא בהתאמצות (חנק) ורק בסלד גבוהה לא מרגישים את התופעה. חשוב לי לציין שהמפצל T תקין בהחלט והוא הגיע ביחד עם השעון גדישה. מה אתם חושבים ? אשמח לתשובות, תודה.
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מטלבת אם לעבור למידת צמיג 205/45/16 באיביזה טורבו 01 שהיום המידה היא 195/45/16. מבחינה חוקית אין לי בעיה כי זאת מידה שיש. אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת איזה צמיגים טובים יש למידה הזאת בשביל שבעתיד אני לא יצטרך לבחור בצמיג ברמה נמוכה כי לא יהיה לי מבחר. אני חושב להגדיל למידה הזאת ולקנות R1R אבל מה אני יכול לקנות עוד במידה הזאת ברמה שלא תרד מהצמיג R1R אם לא יהיה במלאי או מכל סיבה אחרת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב חברים! הלכתי היום לשדרג את סט הבלימה שלי שכלל צלחות מחורצות ורפידות של OMP את הצלחות החלפתי אבל משום מה הרפידות שהיו אמורות להתאים לרכב שלי לא תאמו לרפידות המקוריות של הרכב. בעל הסדנא אמר לי שזה מוזר ושזה פעם ראשונה שהוא נתקל בדבר כזה וכניראה בעל הרכב לפניי החליף את הרפידות למשהו אחר. השאלה שלי האם התקנה של רפידות שלא תואמות לרכב אמורות להשפיע על פעולת עצירת הרכב? ומה צריך לעשות כדי לחזור למידה המקורית של הרפידה? הרכב הוא SEAT IBIZA FR 2005 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת El Negro, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, ברשותי פיג'ו 106 XSI שנתון 94. מתגורר בבאר שבע, ואני מחפש צמיגים במידה 175/60/14. ברוב הפנצ'ריות וחנויות הצמיגים הייתי, ולכולם נורא קשה להשיג את המידה הזו. כל מה שמצאתי זה רביעייה של מישלין כל צמיג ב400 שקלים, ואפילו לא הסתכלתי על הדגם. האם באמת קשה להשיג את המידה הזו? יש מקום מומלץ במרכז שאפשר להגיע אליו ואולי למצוא צמיג מומלץ? אשמח לתשובות והמלצות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Gunner, -
- 30 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
ברשותי איביזה טורבו 2002 והברקסים לפי דעתי ממש לא חזקים ביחס למנוע הכל כך חזק ששמו בו. השאלה היא אם יש דרך לחזק את עוצמת הבלימה מבלי להחליף קליפרים?רפידות אחרות יעזרו או שכמעט ולא יהיה הבדל?דיסקים מאווררים ישפיעו משמעותית?תודה.
הודעה אחרונה מאת johnc, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חג שמח. יש לי דובלו 2002 טורבו דיזל. לאחרונה הרכב צורך הרבה סטרטר עד שהוא מניע.כ-10 שניות. אשמח אם תכוונו אותי לבעיה. המצבר במצב מצויין חדש. חשבתי על כיוון של משאבת סולר? או אויר במערכת כפי שקראתי כאן בפורום. יש אפשרות לבדוק את זה בבית לפני שאני הולך למוסך? ואיזה מוסך מומלץ לבעיה זו באזור המרכז ראשון לציון. שחרון תודה
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול האם משיהו מכיר את החברה הזאת - Yamato? http://img140.imageshack.us/i/yamatof.jpg/ תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
- 15 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
חשבתי על לשים אינטרקולר לאיביזה טורבו 2002 שלי,הרכב חזק מאוד אבל מרגישים שאחרי כמה לחיצות האוטו פתאום מרגיש יותר חלש ממה שהיה בלחיצות הראשונות,הבנתי שזה בגלל שהאוויר בהתחלה קר אבל אחרי כמה לחיצות הוא נגמר ונכנס אוויר חם יותר,האם קולר חזית יוריד משמעותית את הטמפרטורה?שאני נוסע בלילות הקרים הרכב פשוט חזק בטירוף בכל מצב ורציתי לדעת אם אינטרקולר חזית יקרר את האוויר למצב שהרכב ייסע ביום כמו שהוא נוסע בלילה? או שבעצם הוא ייסע אותו דבר פשוט אחרי כמה לחיצות לא יירד לו הכח כמו שיורד עכשיו. ויש לי בכלל אינטר קולר מקורי ברכב?הבנתי שיש איזה קולר צידי קטן מאוד.
הודעה אחרונה מאת laxviking, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! ברשותי סובארו סטיישן מנוע 2.0 ליטר והנעה 4X4,הרכב מרגיש לי טיפה כבד(בכל זאת שוקל 1800 ק"ג) ובזמן בלימה אני לא מרגיש שהרכב בולם כפי שהייתי מצפה שיבלום וזאת אני מעוניין לשפר. יש ברשותי סט קליפרים קידמיים וצלחות של אימפרזה GT ואני יודע שהסט הזה מתלבש בול על הרכב שלי. במידה ואני מתקין את הסט הזה האם השיפור יהיה מורגש? כדאי להתחיל להתעסק עם זה? או שזה לא ישפיע לי על כלום ואני לא ארגיש בשום שינוי? נ.ב:מההתרשמות הראושנה שלי שמתי לב שלקליפרים הללו יש 4 בוכנות על כל אחד ואצלי במקור יש רק 2 ושהצלחות בלימה גדולות בהרבה מהמקוריות שיש לי. תודה מראש לכל העוזרים! זה הסט שיש לי:
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי לנסר 2007 ואני מתענין לגבי צלחות בלימה צפות הבנתי שהיחוד הצלחות האלה שהם אף פעם לא נהרסות כי כל הזמן ההצלחת זזה ובכך היא לא נשחקת. רציתי לדעת אם יש להשיג קיט כזה בארץ? מה המחיר בערך? והחשוב ביותר זה נכון שהצלחת לא נשחקת? תודה לכל העוזרים והמיעצים
הודעה אחרונה מאת liorharush, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם . אני מעוניין להזמין פנסים מאיביי לסיוויק . ואני יודע שיש בעיה אם הנושא הזה צריך תקן משהו . אבל אני חושב שזכותי המלאה להזמין פנס אם אני מעוניין להשתמש בו בגינה שלי בתור פנס תאורה אין לאפחד זכות לעצור לי את זה ולהגיד לא זה לא חוקי . יש פה בעיה גדולה אם העיניין הזה כי זה שזה פנס שרשום אליו יעודי לרכב לא אומר שאי אפשר לעשות איתו עוד דברים אחרים . מה אתם אומרים על דעתי בנושא? אגב חבר שלי הזמין הגה מאיביי הגה ספורט עבר בלי בעיה לא שילם אפילו מכס למראת שזה עלה לו 400 שקל. מכס זה עיניין של מזל ? אם ובמידה החבילה לא עוברת ולא מענין אותם שום דבר בנושא אוכל לקבל את כספי בחזרה של המוצר הם יוכלו לשלוח חזרה את המוצר לשולח האיתי רוצה להזמין פנסים לרכב וכשמר ברדה יעצור ל…
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, ברצוני לברר האם ניתן להחליף בצורה חוקית מנוע של סובארו B4 2005 (137 כ"ס) למנוע של B4 2006-2007 (165 כ"ס) . בנוסף שאלה האם מדובר באותו מנוע ואפשר בכלל "להחזיר" את כוחות סוס אלו ע"י שינוי תוכנה כלשהוא? בכל אחד מהמקרים אם קיים האם יש צורך בהחלפה של חלקים נוספים? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת AlmogMeir, -
הגדלת גדישה
מאת dreamGTI- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם ייתכן שבעקבות החלפת מצבר, למצבר חדש, הגדישה עלתה ? מדובר בגולף GTI שנת 2001, שעד לפני ההחלפה של המצבר היתה גודשת בסביבות 0.7 BAR וכעת גודשת באזור ה 1 BAR. יש קשר בין הדברים ?
הודעה אחרונה מאת laxviking, -
- 12 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
יש לי TT QUATTRO יש לי פורק פנימי פילטר פתוח אינלט סיליקון וצנרת ואגזוז לחץ וציפ. יש לי כמה שאלות איזה פורק חיצוני כדי לי להשים? ואם אני שם את הפורק החיצוני אני צריך להוריד את הפנימי? ואני מעונין להגיע ל350-400 כ"ח סוס איזה טורבו כדי להשים אם איזה מחשב ניהול ואיזה בוכנות?
הודעה אחרונה מאת NAHUM19, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם יש בארץ משווק מורשה למוצרים של MSD? אני מחפש מוצר ספציפי שמצאתי באיביי וכל המוכרים שמפרסמים למכירה משווקים לארצות הברית בלבד. כמו כן עדיין לא ניסיתי לשאול בהודעות פרטיות אם הם מוכנים לשלוח לארץ ומה המחיר ואני מעדיף לחפש פה. אני מחפש "עסקת חבילה" כזאת http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1996-98-Mustang-GT-MSD-8241-FRPP-NGK-Tune-Up-Kit-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a56985eb3QQitemZ250560929459QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories או דומה רק ללא הפלאגים. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת TOP RPM, -
פילטר פתוח
מאת 4Real-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בקשר לפילטר פתוח משנה איזה חברה או שכולם אותו דבר האם כל אחד נותן לי רעש אחר?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
אוקיי חברים לאחר מספר לבטים (והעובדה שאין לי כריות אוויר גם ככה) החלטתי לרכוש הגה קטן וספורטיבי יותר לצורך נוחות ויופי , כמה שאלות צצו : 1.איך אני יודע איזה מתאם אני צריך ? 2.האם זה אפשרי להתקין ללא ידע קודם ? לאחר מספר בירורים בארץ נאמר לי שכל הגה צריך מתאם שונה אבל עדיין נשאלת השאלה איך אני יודע מה מתאים לרכב שלי ?? כמו כן לאחר בירורים המחירים בארץ מעט יקרים והעיצובים ממש מזוויעים (ניקלים וכו) , פניתי לעזרת אייביי ונדלקתי על ההגה הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-STYLE-320MM-STEERING-WHEEL-HUB-SHOSHINSHA-WAKABA-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem588c2d8829QQitemZ380308916265QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories הוא מגיע כבר עם מתאם אז אני …
הודעה אחרונה מאת S_G,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 984 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פאר האורה
- גולדן191
- Ghost93
- stx
- ELI001
- davemustaine87
- פיגו107שנת2010
- yoav911gt2
- phpclub
- Tal7
- menir1
- zvigolden