Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסדר הפוך. קודם כל מורידים לך את הרכב מהכביש, אתה משלם דו"ח. עושה טסט ומוכיח שלא היה צריך להוריד את הרכב מהכביש. אז יש לך קייס בבית משפט.

מצד שני - אם מורידים לך את הרכב מהכביש על שיפורים אמיתיים, אין לך מה לעשות אלא לספוג את זה, להוריד מה שצריך ולעבור טסט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול לעבור טסט ב"קומבינה" ולהמשיך עם זה עד שיתפוס אותי הבוחן הבא ?

או שעם הבוחן הבא זה כבר יהיה יותר רציני בגלל הפעם הקודמת ?

ואם אני מביא ממוסך הוכחות שהרכב חוקי לחלוטין, ולא קיימים בו שיפורים אסורים, הם יבדקו את זה ?

VW Bora V5 2001 150HP AUTO - Highline.

פורסם

אני לא מבין איך תביא הוכחה ממוסך שהרכב חוקי ואתה רוצה לעבור טסט בקומבינה?

עצה שלי, - אתה רוצה לשפר - סבבה. תעשה את זה עם חלקים טובים ואמינים ובצורה כזאת שלא ימשוך תשומת לב וקח בחשבון שעדיין יכולים להוריד אותך.

אין מה לעשות וזו המציאות.

פורסם

למשוך תשומת לב = רעש ?

ואיך בדיוק חלקים טובים ואמינים יגרמו לפחות תשומת לב מצד הבוחן ?

פורסם

אם בוחן יעצור אותך ושיחרר אותך בלי הורדה תצטרך להתרחק ממנו בהילוך ראשון כדי

שהוא לא ישמע את הפריקה D:

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

חלקים טובים ואמינים יגרמו לזה שתישאר חי. בלי קשר לבוחני תנועה.

תשומת לב = רעש, קסנונים, ג'נטים 18 מכרום, פריקה של לווייתן וכו'.

פורסם

תכיר את רכבך ולא רק מבחינת התנהגות אלה גם מבחינה מכאנית בסיסית (מהו הגוש מתכת מתחת למכסה מקדימה ואיך הוא עובד). תקרא קצת בפורומים על נושא השיפורים ושיפורים בארץ בפרט. ואז כל התשובות יהיו בידיך.

רכב משופר כלומר לא חוקי שעובר טסט בקומבינה לאחר בדיקת בוחן יורד מהכביש ומכון טסטים שמעביר כזה רכב עובר על החוק.

פורסם

אני מבין טוב מאוד במה שקורה מתחת למכסה מקדימה.

אני פשוט נדהם מחדש לנוכח המוגבלות שיש למדינה הזו...

בקיצור, אי אפשר לעשות כלום בארץ הזו.

אתם אומרים, אם אני רוצה ליהנות משיפורים, לנסוע לחו"ל ?

פורסם

אתה נדהם כמוני שאפילו פילטר פתוח אינו חוקי במדינת ישראל אז השיפורים שאתה מדבר עליהם, נשאר לך רק לפתח את הדמיון.:-(

פורסם

ומה לגבי האנשים שכן משפרים לרכב שלהם את הסבתא של אמא של דודה שלו ?

איך לא מורידים להם את הרכב מהכביש ?

אני מכיר אחד שגר בבניין שלי

יש לו סיויק טורבו, עם מנוע גדול יותר מהמקורי, טורבו מפלצתי, אגזוז ששומעים בעיר הסמוכה ופריקה שמפרקת בניינים.

והוא נוסע ככה כבר שנתיים, ואני לא רואה שהוא בדרך להורדה מהכביש...

מה קורה פה ???

ד"א, זה אותו אחד שצילם את עצמו נוהג על 260 קמ"ש על הB.M.W...(זה שהיה בחדשות) חחחחח.

אתה נדהם כמוני שאפילו פילטר פתוח אינו חוקי במדינת ישראל אז השיפורים שאתה מדבר עליהם, נשאר לך רק לפתח את הדמיון.:-(

אכן, אין לי מילים...

אף אחד לא מנסה לעשות עם זה כלום ????

אני בטוח ב1000 אחוז שאישור לשיפור רכבים לא יגדיל את התאונות, ולא את ההרוגים בכבישים, אם מזה הם מפחדים...

פורסם

מורידים מהכביש, יום למחרת על הבוקר עולים בחזרה (כל אחד ודרכיו הכשרות), אין הרבה מה לעשות, ראש בראש עם המערכת לא עובד, וזה מניסיון אישי.

אחד השיקולים בשיפור רכב הוא אפשרות שיורידו אותך מהכביש, אתה חייב להיות מוכן לזה תמיד, ואם מורידים לך את הרכב, אל תתפלא.

פורסם

תודה, אבל עדיין לא ענית לי על השאלות בתגובה...

איך הוא ממשיך לנסוע ???

ולמה אף אחד לא עושה עם החוקים האלה כלום ?

פורסם

מה זה איך הוא ממשיך לנסוע ?

אולי עדיין לא נעצר ע''י בוחן תנועה, אבל אנשים כאלו עומדים דיי גבוה ''ברשימת חיסול'' בבית דגן,

בכל אופן,

גם אם הורידו אותו כמה פעמים, קנס 1000 שקל ויום למחרת האוטו בטסט, כמובן כשרות הטסט לא לפורום הזה.

פורסם

תגידו רגע, בגולף GTI(או כל רכב עם טורבו) הפורק מגיע מהחברה, אז למה אחד אחר יחשב כאחד לא חוקי ?

פשוט שדרגתי, אבל העיקר שברשיון יהיה כתוב את זה לא ?

וברשיון יש פורק, כי זה חייב להגיע עם הטורבו...

• תוכן חדש...