שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
קיבלתי אותה לפני שבוע וקצת חדשה מהחברה 2011 ידוע לי על הצ'יפ של אפסולוט למשל שמעלה את ההספק והמומנט. המחיר של הצ'יפ לא גבוה בכלל יחסית למה שמקבלים ממנו, ובהתחשב בעובדה שאני לא מתכנן לשפר אות האוטו מעבר לזה אז בכלל זו הבחירה הנכונה. השאלה שלי היא מה הם החסרונות או דברים שצריך לדעת לגבי הצ'יפ חוץ מהעובדה שזה מבטל את האחרויות והבלאי יהיה קצת גבוה יותר, וכמובן שאם לוחצים אז הצריכה תעלה גם היא. דרך אגב הבנתי שזה לא לגמרי חוקי, אז מה עושים לי אם תופסים את הצ'יפ? למרות שאני בספק אם ימצאו כי זה לא משהו שנראה לעין גם אם פותחים את מכסה המנוע ומחפשים. עוד שאלה ספציפית למי שיודע לגבי הצ'יפ עצמו- האם הוא משנה את זמינות הכוח? זאת אומרת באיזה סל"ד מגיע המומנט וההספק? …
הודעה אחרונה מאת vic4, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת , במידה ואני אוריד את הממיר הקטליטי מהרכב, כמה כ"ס אמור להוסיף לרכב בממוצע עבור רכב 1600. אגב אני מבין שהורדה של ממיר נחשבת לא חוקית,ומכשילה את הרכב טסט. האם כאשר אני יוריד\אם יוריד את הממיר יש סממן (אולי רעש?), שיכול לגרום לשוטרים לעצור אותי לבדיקת זיהום או משו ? אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה הלחץ שאמור להיות באימפרזה בסרק (משאבת דלק מחוזקת טורבו מקורי 1.2 באר+-) כרגע מראה 3.2 באר פעם אחרונה שבדקתי...תקין?
הודעה אחרונה מאת shay88, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום , ברשותינו שברולט אפיקה X , אנחנו רוצים לשים ניקלים מסביב לחלונות , כמה יכול לעלות דבר כזה ? ואיפה יש מקום באזור הקריות שעושה דבר כזה ? ד"א יש לנו כבר פס אחד בתחתית החלון שקיבלנו עם הרכב . ועוד שאלה קטנה , איך קוראים לספויילר הקטן הזה ששמים לפני השמשה האחורית על הגג ? וכמה זה יכול לעלות ? ואיפה יש מקום באזור הקריות שעושה דבר כזה ?
הודעה אחרונה מאת TALAZ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
דפדפתי היום קצת באיביי, חיפשתי חלקים לפולו החדשה שלי ומצאתי משהו מעניין: Power Box VP Diesel Tuning Chip / POWER BOX VP DIESEL CHIP TUNING מכירים? כדאי? מאיץ בלאי? אשמח לקבל מידע, תודה.
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
והאם ניתן לאשר אותם ללאנסר .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת -SH-, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לא ראיתי כאן תגובה אחת שאומרת שזה ישפר ביצועים במנוע אטמוספרי, לעומת זאת, המוכר בEBAY מבטיח 10-20 כ"ס וצריכה דלק משופרת (1-3 מיילים יותר לגאלון) שימו לב מה הוא כתב לי: Hello, Thank you for your e-mail! Yes, we fully guarantee that you'll see a positive improvement with your 2008 Honda Jazz! All of our products are incredibly simple in design and the way that these basically work is by sending a lower-valued signal through a factory engine data sensor, called the IAT sensor. As you may know, the IAT sensor is directly interfaced with the factory ECM (Engine Control Module) and your factory ECM controls fuel and timing based on the current value of the I…
הודעה אחרונה מאת punto_gt, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם , ברשותי הונדה אקורד 96 מנוע 2.0 אשר עבר הסבה למנוע 2.0 ויטק . המנוע החדש עובד עם המחשב המקורי אשר לא תומך בויטק (הויטק עובד אצלי ככפתור הדלקה וכבוי) . אתמול בזמן שנעשה למנוע כיוון שסתומים הוצאו הפלגים והם בצבע לבן ( כלומר מחסור בדלק ) , המכונאי שלי אמר לי שהוא חושב שהמשאבה שלי חלשה וצריך להחליף ולהוסיף ווסת לחץ דלק ( כדי לקבל יותר דלק מתי שניכנס ויטק). אני באמת צריך המלצה מה לעשות ? לעשות מה שהמכונאי אמר לי? או ללכת לכיוון אחר? תודה רבה. …
הודעה אחרונה מאת NEON, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה המידה הנוכחית שלי היא 13 אינץ' ואלה טסות כאלה שאני לא אוהב,הייתי באוטו דיפו באחד הימים וראיתי שמוכרים 14 אינץ' ודווקא דיי אהבתי איך שהם נראים,בסביבות ה1400-1500 שקל. רציתי לדעת אם ניתן להחליף או שצריך אישורים למיניהם? עוד משהו,אם מישהו מכיר את הג'אנטים שנמכרים שם,הם באיכות טובה?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני לפני קניה של חיישן ווידבאנד(למדה) מי מבינהם עדיף/מחזיק יותר מעמד? AEM או INNOVATE MTX ואם בכלל אני צריך את זה לאימפרזה שהולכת להישאר עם טורבו סטנדרטי?
הודעה אחרונה מאת shay88, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם אפשרי להחליף בטווינגו ממנוע C3G למנוע D4F או D7F? השאלה היא לא טכנית אלא חוקית. ההבדל בין המנועים הוא כזה: עד 1996 השתמשו בטווינגו במנוע C3G, שהוא מנוע ישן מאוד (מקורות בשנות ה50!) עם 1239 סמ"ק. מ1996-2000 הנעשה שימוש במנוע D7F עם נפח של 1149 אבל עם קצת יותר כוח. אחרי שנת 2000 השתמשו בD4F עם בדיוק אותו נפח אבל עם 16V במקום 8V. השאלה היא כיצד מבררים אם אפשר בכלל לעשות שינוי כזה מבחינה חוקית? את הD4F עדיין מייצרים והוא משמש את הקנגו ואת הקליאו.
הודעה אחרונה מאת fiat tipo, -
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני שבועיים החלפנו את האוטו מפאסאט לגולף שנועלת צמיגים של מישלין אנרגי 15\65\195 הצמיגים במצב לא טוב ולכן רציתי המלצות לצמיג הדרישות הם: 1.שיהיה צמיג שקט למה הגולף יחסית לפאסאט מאוד רועשת 2.נוחות 3.אחיזה התקציב הוא 2000-2500 אני ישמח גם להמלצות של פנצריות באיזור רמת גן והסביבה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, רציתי לדעת האם הספייסר יכול לגרום נזק כלשהו למנוע והאם זה יכול לפגוע בביצועים ובטורבו. האם ניתן להרכיב את זה לבד או שההתקנה מסובכת ודורשת בעל מקצוע? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת RS3Syvecs, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב , האם מישהו יכול לתת חוות דעת אודות מחשב ניהול מנוע microtech lt-08 עד כמה הוא טוב באימפרזה טורבו gt ועל מי אתם ממליצים שיעשה את הכיוונים הנכונים במחשב על מנת להוציא את המיטב מביצועי המנוע ? תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת s-s-k, -
- 1 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום , שמעתי שיש מישהו בשם אלי חן שמתעסק בתחום סובארו אימפרזה טורבו , האם מישהו היה אצלו ויכול לתת המלצות עליו ? היכן הוא נמצא ומה הטלפון שלו ? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת TIG Motorsport, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן האחרון שעון הוואקום מראה לי כל פעם חיווי שונה, בדרך כלל, בסרק כשהמנוע חם, הוואקום עומד על קו אחד מצד שמאל ל-735, בימים האחרונים הוא התחיל לעמוד על קצת פחות מ-500 (ראה תמונה), שאלות: 1. האם הואקום צריך להיות בסרק על 735? 2. יכול להיות שצינורית ואקום נסדקה או נקרעה ולפיכך הואקום ירד? 3. עברתי על כל הצינורות ואקום ולא ראיתי משהו קרוע, האם ישנה דרך אחרת לאתר דליפות ואקום? תודה רבה על העזרה,
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
איך משיגים ? וכמה עולה? לא יודע אם זה כ"כ שייך לפה, הרי זה פורום שיפורים, אבל לא מעוניין כ"כ בשיפור, רק בבקבוק NOS עצמו. תודה לעוזרים ויום עצמאות שמח (:
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברה אני צריך עזרה בקניית מנוע טורבו להונדה סיויק קופה , שנה 1993. והבעייה היא שאני לא יודע איזה מנוע הכי טוב כי יש VTI,ZC,INTEGRA,ועוד ושמעתי שיש גם מנוע כפול
הודעה אחרונה מאת fish, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=236050&Pic=1 תעזרו בבקשה אני חייב לדעת אם איכשהוי יביאו לי אישור על דבר כזה ואם זה יעבור בטסט
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
האם אפשר בצורה חוקית כיום להסב 306xsi 8 שס למנוע gti6 או s16? מה ההבדלים בין שני המנועים? האם זה בs16 זהה לזה המותקן בzx16v? לחלופין אפשר להחליף ראש מ8 ל16 שס, סעפות ולקבל הספק דומה? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת NINGA 5, -
הונדה אינסייט
מאת bitla- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מקבל הונדה היברידית מליסינג הבנתי שאם אני שם לה צ'יפ וטורבו היא תיהיה מטוס כמה זה עולה ואם זה כדאי?
הודעה אחרונה מאת TT, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לדעת,מזה אומר בדיוק צנרת משופרת,מה בדיוק מחליפים?גם דאון פייפ?רק צנרת? והשאלה השניה היא האם יהיה לרכב סאונד הרבה יותר חזק לאחר החלפת הצנרת(מה שאני לא רוצה כמובן עקב בעיית חוקיות) כרגע מורכב על הרכב דוד אחורי של סופרספרינט והוא שקט מאוד,במיוחד בשיוט. מדובר באיביזה טורבו 2002.
הודעה אחרונה מאת aribmx, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה מראש! המידה הדרושה היא : 205/45/16 כרגע אין תקציב מסויים אז אני די פתוח להצעות.
הודעה אחרונה מאת TAMiR16V, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן. אני רוצה להגביה פג'ו 205 לנסיעה בשבילים ויותר מזה. איך הייתם ממליצים לבצע את זה בלי השקעה גדולה? הבנתי שאפשר להקפיץ שן במוט הפיתול האחורי- מישהו יכול להאיר את עיני כיצד? (ראיתי שיש 3 מוטות) מקדימה חשבתי על ספייסרים קטנים (1-2 ס"מ גובה) בין הקפיץ לבית גלגל. תודה.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים , אני רק רוצה לדעת אם מישהו יכול לחסוך לי את הנסיעה למכון , ולבדוק אם ניתן (ועד כמה) להגדיל את רוחב הצמיגים להונדה S2000 שנת 2006 (או לשנים החדשות יותר) . הצמיג האחורי הינו 245-17-40 , והקדמי הינו 215-17-45 . דבר שני , אני רוצה להחליף את ה-R1R , מה המחיר ל-R888?
הודעה אחרונה מאת shmulik-gti, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי סיאט איביזה FR שנת 2008 (205/40/R17) אני צריך כעת להחליף זוג צמיגים קדמיים לרכב וצריך ייעוץ לגבי איזה צמיג כדאי לי לקנות בכדי לנצל את הרכב כמו שצריך. הצמיגים האחוריים הם TOYO T1R, הקדמיים HERCULES (אני מאמין שעכשיו אתם מבינים מדוע). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי סיטרואן ברלינגו 1.6T עם 90 כוח סוס אני רוצה להרכיב פורק חיצוני וגם לישומע אותו טוב בלי שיפריע בנסיעה בעתיד אולי אני יוסיף ציפ לאבסולוט יש ציפ שמוסיף עוד 20 כוח סוס נכון לעכשיו עושה לי 16-17 ק"מ לליטר לא רוצה לגעת רכב עדיין של עבודה דלק חשוב מי יכול לעזור לי ראיתי ביוטוב כאלה שהרכיבו על מנועי TD של צרפתיות ראיתי גם באיבי שהפורקים של דיזל יותר יקרים בהרבה מהרגילים מה ההבדל תודה שחף
הודעה אחרונה מאת shahafkeren, -
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נתחיל משאלה פשוטה, האם הדבר אפשרי מבחינה חוקית? הבנתי שיש דרכים שאפשר להחליף לרכב מנוע גם אם הוא אטמוספרי, כמובן שעניין האגרות והאישורים גם עולה כסף, אבל האם אפשרי? אם כן, אולי באמת כדאי לקנות רכב חדש כדי לקבל ביצועים עדיפים, אבל מצד שני, מי כמוכם יודע שלרכב יש ערך סנטימנטלי, ואתה רוצה לקבל את המקסימום ממה שכבר יש לך ואתה אוהב, אז אשמח אם תענו לי על השאלה, ואולי בעתיד אוכל לעבוד על פרויקט נחמד.
הודעה אחרונה מאת mintho, -
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום חברים, מה חסכוני יותר? נסיעה בטורים גבוהים (4000) עם ואקום נמוך (כלומר מצערת כמעט סגורה לחלוטין) או נסיעה בטורים נמוכים (2500) עם ואקום גבוה ? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת =Adi=, -
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן, ברשותי אימפרזה 2006 מנוע 2.0R גיר אוטומתי עם 160 כ"ס הכל מקורי. רציתי לדעת האם אפשר להתקין צנרת פתוחה כמו ב WRX? והאם לא יזיק למנוע או לא יזיק לגיר? ואם כן אפשר, האם צריך להחליף את הדוד או שאפשר להשאר עם המקורי? והאם אחרי ההתקנה יהיה הבדל בהספק? או בכלל במה יעזור לי הדבר הזה? ומה כדאי לי לדעת לפני ההתקנה? (ושאלה קטנה על הדרך: האם יש אפשרות להתקנת ניהול מנוע ברכב הזה? האם כדאי לחשוב על זה בכלל?) תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת יוסי1234,