Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כנראה שאף אחד לא מכיר....

האם הם נראים ברמה סבירה מבחינת איכות?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

אני אישית אהבתי, למרות שאני מעדיף ג'נט בצבע אחד.

השאלה היא כמה דורשים עליו, ואם חדש או משומש?

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

1. נראה לא איכותי

2. לא מכיר חברה זו

3. לא לטעמי

4. במחשבה שניה, בהמשך לסעיף 1. נראה צ'יקמוק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הזכרת לי נשכחות

yamato הייתה ספינת החלל בסדרה star blazers

סדרה אדירה.

ספינת חלל נבנתה על פי הסדרה מספינת הקרב yamato

טוב כמובן שבשנה שבה ראיתי את הסדרה לא היה אינטרנט בארץ ולכן לא יכולתי לדעת את סיפורה האמיתי של הספינה. בעצם לא היה עדיין מחשבים בארץ, כשחושבים על הזה לעומק גם צבע בטלויזיה לא היה...

דרך אגב בארה"ב לא הקרינו את הפרק הראשון של הסדרה בגלל מעורבתה של הספינה yamato במתקפה על הפרל הרבור.

פורסם

טרונצ'ו שמסתבר שהוא בכלל לא חמור הזכיר לי ת'סידרה המעולה הזו "חלוצי החלל".

הג'אנט נראה לא מעניין בעליל אבל הסדרה הייתה מעולה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

חבל על הכסף שתשפוך על דבר כזה .

סתם עוד ייצור זול כדי להרוייח על אלו שאין להם מושג.

לך על חברות מוכרות.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אתה מעלה תמונות של ג'אנטים בתוך קרטונים כאילו כבר קניתה אותם , אז או שאתה מקבל פה חווד דעת בשביל לדעת בכמה למכור אותם או שמשהו פה מוזר לי מאוד

פורסם
הזכרת לי נשכחות

yamato הייתה ספינת החלל בסדרה star blazers

סדרה אדירה.

יש לי את הסידרה ב DVD. גם את החלק השני.

אחלה סידרה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתה מעלה תמונות של ג'אנטים בתוך קרטונים כאילו כבר קניתה אותם , אז או שאתה מקבל פה חווד דעת בשביל לדעת בכמה למכור אותם או שמשהו פה מוזר לי מאוד

מה מוזר בלצלם ג'אנטים באייפון ולקבל חוות דעת פה בפורום?

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

מי מציג לך ג'אנטים למכירה בתוך קרטונים ? זה משהו שאמור להיות או בקטלוג או תלוי על קיר , מאיפה הג'אנטים האלה ?

• תוכן חדש...