Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במושג הנ"ל כאשר שמעתי מישהו מדבר על הורדת שן כדי להנמיך את הרכב מה זה אומר בעצם האם הוא התכוון לחתוך את הקפיץ ? או אולי להזיז את הבולם ?

אשמח לקבל עצות שכן אני רכשתי קפיצי הנמכה (WEITECׂ) והרכב הונמך רק מקדימה ולא מאחורה , מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה לעוזרים

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

המושג הזה רלוונטי לרכבים צרפתיים בהם הסרן האחורי הוא מסוג זרועות עוקבות עם מוט פיתול. אני לא יודע אם זה בכלל רלוונטי להונדה כמו שלך. בכל מקרה, לא מדובר על קיצור של שום קפיץ (בעיקר בגלל שאין בסרן כזה קפיץ) אלא בשינוי של זווית הזרועות מול הסרן עצמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי הבנתי אותך ,

אם אני רוצה להנמיך את הרכב עוד ממה שהוא נמוך רק מאחורה או כמו שכתבתי שהאוטו שלי הונמך רק מקדימה מה יכול להיות הבעיה ?

(דרך אגב יש לי מיצובישי קולט שנת 93 ולא הונדה !!!!! )

פורסם

אי אפשר לתת תשובה חד משמעית,

יכול להיות בולמים קדמיים חלשים, ולכן ירדו יותר.

יכול להיות התקנה לא נכונה.

זה כמובן אם הקפיצים תקינים.

יש שיטות לבדוק בולמים וקפיצים, לכל רכב יש ספר יצרן שמגדיר מה הגובה בין הגלגל לבית הגלגל (מרחק) ורושם לך טווחים תקינים ולא תקינים.

בכל מקרה, לקבל תשובה חד משמעית מה הבעיה על דף בלי לראות בעיניים ולהבין איך התקינו קצת בעייתית.

פורסם

בולמים הוחלפו באותה תקופה כמו כן כריות מאחורה הוחלפו לפני מספר חודשים , האם זה יכול להיות שפשוט הרכיבו לי את אלו שמיועדים לאחורה מקדימה ולהפך?

ודרך אגב הסט הוא חדש מהקרטון והותקן לפני שבועיים , לכן חשבתי ישר על התקנה לקויה

פורסם

תראה, התיאור שלך מצביע על המון אפשרויות, חלקם אפילו יראו לך מוזר (בולמים תחליפיים זולים וכו')

קצת בעייה לתת דיאגנוסטיקה נקודתית.

גש לבחור שהתקין לך לבדיקה, אם אפשר לדעת, איפה התקנת ?

• תוכן חדש...