Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A1 אחיזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפתח ואומר שאני מרוצה מעניין האחיזה.

בפורום שירוקו שם התיעצתי לגבי ציפ מכיוון שהם מכירים את המנוע לא רע עלה בדיון אפשרות של החלפת צמיגים למשהו שהוא דביק יותר .

כרגע הצמיגים יותר מעניינים אותי מצ'יפ כי אני נהנה יותר בכביש הירידה ליבניאל מאשר כביש 6!

הרכב אוחז מעולה ההיגוי נהדר ובמשקל מדויק הזנב שמח בסיבוב כשאני לוחץ מעט וזה כמו שאני אוהב,הרכב ביציאה מהמקום בראשון ושני בגז מלא נוטה להעיל ESP ולהתחפר .

מצאתי את אלו:

215/40ZR17 TL XL FR ContiSportContact 2

אשמח לשמוע חוו"ד והמלצות אחרות.

המידות הן

215/40X17

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שאני מזלזל חס וחלילה אבל אפשר תשובה קצת יותר מנומקת ומלומדת ממה שאתה רשמת?

מבדיקה קצרה אני רואה שהצמיגים הם אחלה ווליו פור מאני אבל הF1 עולים עליהם.

כמו שראיתי כשרשמתי נתתי את הקונטיננטל לדוגמא-אני לא מחפש לחסוך כמה גרושים על צמיג.

הייתי שמח להוציא פחות אבל על משהו שנותן את אותה התמורה או לפחות לא ממש רחוק ממנה.

זה כמו שאבקש המלצה לרכב ספורט כגון RS6 ואקבל המלצה לליאון קופרה R שהיא אחלה ווליו פור מאני.

אני לא מבין גדול בצמיגים ולכן ההתייעצות ,אחדד מעט:

1.התקציב לא ממש מהווה שיקול כרגע אלה אם יווכח לי מחירים אסטרונומיים.

2.אחיזה בסיבוב ובהורדת הכח לכביש בצורה מקסימלית ביציאה מהמקום הם בראש מעיניי(לא נוחות שגם ככה לא מרשימה מאוד בג'אנט 17 חתך נמוך עם מתלים ספורטיביים גמרניים תרתי משמע של אאודי).

3.רעשים הם לא הכי קריטיים כי לרוב המערכת של בוס נמצאת באיזור השני שליש ווליום:-P,למרות שצמיג לא מרעיש במיוחד יכול להיות בונוס אך לא חובה בכלל.

המידות חייבות להתאים ל215/40X17.

מעבר לזה אם שכחתי משהו או עוד מידע אשמח לפירוט -יאלה מומחים לאיפה נעלמתם ?

פורסם
Toyo t1r.

הקונטי' טובים יותר. יש להם דופן קשיחה יותר, פחות קורסת ומעניקים אחיזה עדיפה. מצד שני - הם יקרים יותר, ובפער...

אם ניתן להשיג SC3 במידה של ה-A1, קח אותם. הם טובים עוד יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מניסיון שלי אני מעדיף את הטויו על הקונטי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

שני הצמיגים מעולים

את הקונטי אתה יכול לראות את הדרוג שלו כאן

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/Sport-Contact-2.htm

יש פירוט לאחיזה ביבש רטוב וכל שאר הפרמטרים

אותו הדבר אתה יכול להשוות לטויו (אותו אתר)

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Toyo/T1R.htm

זה מאתר אחר

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/continental/sportcontact_2/index.html

מול הטויו

http://www.tyretest.com/summercar_tyres/toyo/proxes_t1_r/index.html

כפי שאתה רואה הטויו עדיף בהרבה.

אם לעומת זאת תעבור ל Continental ContiSportContact 5 P

המצב לגמרי אחר - יש כאן צמיג עם אחיזת כביש חזקה ביותר שעולה על ה R1R

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/ContiSportContact-5-P.htm

קובי

:-)

פורסם

קובי, עזוב נתונים - קח את שניהם בפועל, על אותו הרכב, או דומה (לפחות במקרה של VAGיות :wink:) ועם מידה זהה, ובפועל הקונטי פשוט מרגיש טוב יותר.

ה-P5 מיוצר במידות קיצוניות במיוחד. אין כל קשר בינו לבין ה-A1.

הייתי בודק לגבי ה-SC3, הוא בהחלט שווה את האקסטרה השקעה מה-SC2, למרות ששניהם טובים מה-T1R (לטעמי).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

או קיי עכשיו התשובות הן יותר ענייניות תודה רבה לכם על הזמן וההשקעה בחיפוש ובפירוט.

אני לא יודע אילו צמיגים אני יכול להשיג במידות האלו כיצד ניתן לברר?

הסיבה שהעלתי את הקונטיננטל היא כי זה הצמיג הנורמלי היחיד שעלה לי בחיפוש בטיירס4יו במידות שלי.

הייתי שמח להמלצה לצמיג שבוודאות ניתן להשיג במידות שלי או מספר צמיגים תואמים לדרישות ודרך לברר אם יש אותם במידות שלי.

תודה רבה לכם.

פורסם
או קיי עכשיו התשובות הן יותר ענייניות תודה רבה לכם על הזמן וההשקעה בחיפוש ובפירוט.

אני לא יודע אילו צמיגים אני יכול להשיג במידות האלו כיצד ניתן לברר?

הסיבה שהעלתי את הקונטיננטל היא כי זה הצמיג הנורמלי היחיד שעלה לי בחיפוש בטיירס4יו במידות שלי.

הייתי שמח להמלצה לצמיג שבוודאות ניתן להשיג במידות שלי או מספר צמיגים תואמים לדרישות ודרך לברר אם יש אותם במידות שלי.

תודה רבה לכם.

אעשה אחרת: אבדוק מה זמין במלאי - במידה, ואעדכן. מקובל? :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא יודע אם זו נימה צינית או לא

אם כן אני מצטער אם נוצר הרושם כי אתם עובדים אצלי לא לפה חתרתי פשוט אין לי את הידע או את הכלים לבדוק מה זמין ומה טוב ולכן הגעתי לפה.

אם לא היה ציני אני מתנצל שחשבתי כך ותודה על העזרה אמתין לעדכון.

פורסם

איביזה קופרה 2011 - הרכבתי סט חדש השבוע (סתם כי בא לי ואני קצת לא שפוי) YOKOHAMA ADVAN D008 צמיג מדהים! מדובר ברמה גבוהה יותר מ R1R של טויו, אבל גם המחיר בהתאם.

בדוק אם קיים במידה שלך (ואם אתה מוכן להשקיע)

פורסם
איביזה קופרה 2011 - הרכבתי סט חדש השבוע (סתם כי בא לי ואני קצת לא שפוי) YOKOHAMA ADVAN D008 צמיג מדהים! מדובר ברמה גבוהה יותר מ R1R של טויו, אבל גם המחיר בהתאם.

אתה מתכוון לצמיג הזה?

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokohama/Advan-Neova-AD08.htm

קובי

:-)

פורסם

ידידי, הR1R הוא אחד מצמיגי הVALUE FOR MONEY הכי טובים שאפשר לקנות היום.

היוקו אדוואן עולה בהתאם? בהתאם למה? הR1R עולה צמיגים שעולים הרבה יותר ממנו, ממתי מחיר או מדיניות תמחור של יבואן כזה או אחר הופכת צמיג לטוב יותר או פחות?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...