Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A1 אחיזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מוזמנים לבדוק באתרים רציניים יותר כגון TIRERACK ואחרים, בהם בוחנים צמיג במבחן השוואתי הוגן בכביש ובמסלול בכל תנאי, כולל מבחני בלימה סלאלום ועוד, כאשר כל סט מורכב על אותו רכב ונהוג בידיי אותו נהג, ולא מ REVIEWS של קוראים וגולשים למיניהם.

לא מזלזל חלילה ב R1R, ממש לא! אבל ההשוואה אינה במקום, צר לי.

חבר טוב שלי הידוע למדיי בסצינת הרכב המקומית כנהג מעולה, וכאחד שנוהג על הקצה, התנסה לאחרונה באופן אישי הן ב R1R והן ב DUNLOP Z1, וטוען כי אין להשוות ביניהם (לטובת ה DUNLOP במקרה הזה) ואם תקראו היטב בכל אותם אתרים ומגזינים בהם מבוצעים מבחנים השוואתיים אמיתיים, תוכלו לראות שה YOKOHAMA עולה עליו לרוב הדעות.

בכ"א, אם אתה רוכש סט R1R במחיר זול יותר אתה עושה עסקה מעולה בכל מקרה! במקרה שלי לא הייתה לי אפילו האופציה, מכיוון שאין את ה R1R במידה שלי.

אגב, בדקתי גם את האופציה להרכיב סט R888 אך אין אותם במידה שלי, וגם הבנתי שמדובר בצמיג לכביש יבש נטו, וגם שהוא בעל בלאי גבוה מאוד\מידיי.

אני יכול לומר לך שבהשוואה לצמיג המקורי של הרכב - ברידג'סטון פוטנזה RE050A השינוי חד ומורגש באופן מיידי! אף על פי שהצמיג עדיין חדש (וחלק) ועדיין לא עבר את מכסת הקילומטרים הדרושה לצורך הבאתו למצב עבודה אידיאלי, ובכל זאת.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצמיגים שהרכב נועל כרגע הם קונטיננטל הדגם לא ידוע כי לא הצלחתי לראות.

עכשיו בואו נכוון מפה והלאה ולא נפזר את הדיון(:

פורסם

אני מאמין שהכי נכון יהיה לקבוע מטרות ותקציב, ולפי שני אלה נוכל לכוון אותך טוב יותר למטרה.

R1R או R888 לא תשיג במידה שלך.

אתה יכול לנסות לבדוק עם היבואן לגביי ה YOKOHAMA ADVAN NEOVA AD08 כמו שלי, או המתחרים הישירים שלהם מבית DUNLOP מדגם DIRREZA Z1 START SPEC

התקציב שתצטרך אמור לנוע בין 3500 ל 4000 ש"ח.

המידה הנ"ל (יותר נכון המידה הספציפית בחתך 40) מעט בעייתית, ותתקשה למצוא מבחר גדול מידיי במידה זו (מניסיון).

קח בחשבון נסיעה מעט קופצנית יותר (במהירויות ובתנאים מסויימים, לא בכל מצב) מפניי שבד"כ צמיגים הבנויים לאחיזה גבוהה יותר הם גם בעלי דופן קשיחה יותר.

אישית אני חושב שלפחות ברכב כשלי הצמיגים אכן משפרים אבל לא מספיק לטעמי! אני בהחלט חושב שיש מקום לשיפור יחידות בולם+קפיץ.

יש לי הרושם שהכיול המקורי אינו מסוגל לטפל ברזוננס ושהגלגלים פשוט מקפצים להם יתר על המידה.

פורסם

אני חושב שהייתי מאוד בהיר לגבי המטרות.

התקציב כרגע יכול גם להעלות מזה בלי שום בעיה כל עוד זה שווה את זה.

אני מודע לכך שהמידה בעייתי ולכן אני מתייעץ איתכם.

המטרה היא אחיזה בסיבובים על יבש בעיקר והורדתי הכח לכביש בצורה יותר טובה(אינדקציה מלבד מהירות תהיה כמה הESP מתערב).

לא אכפת לי מנסיעה רועשת מעט לא אכפת לי מנוחות כי גם ככה זו לא ביואק שנת 80

אם כל שאר התכונות יכולות להכלל בלי לפגוע באחיזה אז הייתי שמח לצרף אותם ,באם לא זה לא קריטי.

פורסם
אני חושב שהייתי מאוד בהיר לגבי המטרות.

התקציב כרגע יכול גם להעלות מזה בלי שום בעיה כל עוד זה שווה את זה.

אני מודע לכך שהמידה בעייתי ולכן אני מתייעץ איתכם.

המטרה היא אחיזה בסיבובים על יבש בעיקר והורדתי הכח לכביש בצורה יותר טובה(אינדקציה מלבד מהירות תהיה כמה הESP מתערב).

לא אכפת לי מנסיעה רועשת מעט לא אכפת לי מנוחות כי גם ככה זו לא ביואק שנת 80

אם כל שאר התכונות יכולות להכלל בלי לפגוע באחיזה אז הייתי שמח לצרף אותם ,באם לא זה לא קריטי.

המלצתי נשארת בעינה לגביי היוקוהמה והדאנלופ הספציפיים.

לא מכיר צמיגים נוספים באותה קטגוריה שתוכל להשיג במידה שלך.

בהצלחה.

פורסם

בזמן האחרון נכתבו כאן מס' הודעות על האפשרות להזמין "איזה צמיגי יוקוהאמה/דאנלופ שרוצים" דרך היבואן (קמור).

האם באמת כך הדבר?

הבנתי שהתחיל לאחרונה יבוא סדיר של AD08 בהרבה מידות,

אך האם ניתן להזמין אותו במידות נוספות בהן הוא מיוצר?

או לחילופין, להזמין Z1 star spec?

מישהו כאן בירר את זה לעומק? (הבחור עם האיביזה 20VT הלבנה אולי?)

סליחה מראש על ההתעלקות על השרשור, אבל אני מאמין שזה יכול לתרום גם ל-OP.

פורסם
בזמן האחרון נכתבו כאן מס' הודעות על האפשרות להזמין "איזה צמיגי יוקוהאמה/דאנלופ שרוצים" דרך היבואן (קמור).

האם באמת כך הדבר?

הבנתי שהתחיל לאחרונה יבוא סדיר של AD08 בהרבה מידות,

אך האם ניתן להזמין אותו במידות נוספות בהן הוא מיוצר?

או לחילופין, להזמין Z1 star spec?

מישהו כאן בירר את זה לעומק? (הבחור עם האיביזה 20VT הלבנה אולי?)

סליחה מראש על ההתעלקות על השרשור, אבל אני מאמין שזה יכול לתרום גם ל-OP.

אם תתקשר ליבואן הוא גם יתן לך את תאריך יצור הצמיגים של המשלוח שהוא הביא לאחרונה לארץ

שקניתי דיברתי שם עם איזו בחורה נחמדה שנתתנה לי את כל הפרטים ואז קניתי

קובי

:-)

פורסם

אני אבדוק את הדגמים שהוצעו פה וגם אשתדל לברר את דגם הקונטיננטל שיש לי כרגע.

אני חושד שהקונטיננטל שיש לי כרגע הם טובים והבעיה היא לא בצמייגים אבל אני אמתין ליותר מידע עליהם כשיהיה לי את שם הדגם.

פורסם

חחח זאת A1 היא לא צריכה DZ03 (שהספיקו לחבר על GTI ל-600 ק"מ בלחץ, כן 600...).

אני הייתי מציע לבדוק R1R, אתה תהיה מבסוט מהם וישר תרגיש שינוי לטובה באחיזה לעומת הקונטי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אנשים אתם סתם משגעים את הבחור עם ה R1R, תפסיקו להציע אותם כי הם פשוט לא קיימים במידה שלו.

DUNLOP DIREZZA DZ03G זה כבר צמיג מסלול נטו, עם בלאי מטורף ואחיזה רופפת מאוד ברטוב.

הרמה הגבוהה בותר ההגיונית לשימוש בכביש היא דוגמת אלו שהצעתי.

• תוכן חדש...