Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד נהנה מהרכב שלי (פאסאט בנזין מנוע 2.0 FSI 150 כ"ס) אבל החיסרון היחיד שלו שהוא מאוד מאוד כבד והמנוע לא מצליח

להזיז אותו כמו שצריך ולפעמים זה מאוד מעצבן בעיקר בעקיפות ואפילו יכול להיות מסוכן באיזה שהוא שלב.

אני יודע שהרכב הוא לא רכב ספורט ואני גם לא מעוניין במשהו כזה מאוהב ברכב שלי פשוט רוצה להוציא ממנו קצת יותר כדי לנסות ולהתקרב

עוד טיפה אל המילה "מושלם" (בשבילי אז אל תקפצו עליי...) אגב המנוע לפני כשנתיים בערך בבדיקה הוציא 138 כ"ס

אז אני אשמח לשמוע כל מיני הצעות מעניינות לשיפור ההספק של הרכב ולגבי תקציב אני לא מתכוון להוציא אלפי שקלים אז לא להגזים.

פורסם
הדבר היחיד שייתן לך שיפור ניכר,יהיה צ'יפ.

ברר עם הסדנאות לגבי הצעת מחיר(בערך 3K שקל).

אני חושב שהפאסאט FSI 2ליטר הוא ללא טורבו, לא יהיה שיפור ניכר מהצ'יפ.

פורסם

שיפור גדול לא יהיה.

אבל במנוע הזה ניתן להוסיף קצת פחות מ10 כ"ס בעזרת צ'יפ ותמורת כ2000 ש"ח יש מצב שזה כדאי.

מומלץ בכל מקרה לבדוק שהרכב תקין צכל הבחינות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

על הנייר זה יפה השאלה היא האם אני באמת ירגיש הבדל מה10 סוסים האלה? מבחינת תקינות הרכב במצב של 100%

אני רק מפחד שזה לא יורגש אם אתם אומרים שצ'יפ ללא טורבו הוא לא חיוני. ועוד משהו מעניין האם צריכת הדלק תעלה בצורה משמעותית?

פורסם

תרגיש הבדל, אבל אולי פסיכולוגי בלבד. מצד שני, זה לא יהפוך לך את האוטו לפחות כבד או למהיר יותר באופן משמעותי בעקיפות. צריכת הדלק לא צפויה לעלות באופן משמעותי בשימוש רגיל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צ'יפ לא ממש כדאי, אפילו לא חבל על הדלק (בעצם כן חבל, אנחנו בישראל),

יותר חבל על הכסף ועל מחשב הרכב.

אין ממש מה לעשות, תמשוך טיפה יותר את ההילוך.

בהצלחה :roll:

Audi A3 2.0T 300HP

Kia Sportage Premium

פורסם

או לרכוש פאסאט 2.0TFSI שהמחיר של רכב יד שנייה לא בשמיים ונוסעת טוב יחסית לרכב מנהלים מהקטגוריה

seat leon 20vt

fr

פורסם
או לרכוש פאסאט 2.0TFSI שהמחיר של רכב יד שנייה לא בשמיים ונוסעת טוב יחסית לרכב מנהלים מהקטגוריה

מאיזה שנה קיים הדגם הזה? והאם הוא שונה מהרכב שלי חוץ מהמנוע?

• תוכן חדש...