Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר המון זמן מתכנן על האוטו הזה, וקראתי עליו הרבה, יחסית לטווח המחירים שלו הוא האוטו ספורט הכי טוב שמצאתי כרגע:

חסכני בדלק, חלקי חילוף של פיאט לא עולים יותר מידי וגם תאוצה יחסית ממש מהירה,

הייתי מעוניין לדעת אם יש רכבי ספורט קטנים כאלה ששווים אליה בביצועים או טובים יותר או פחות לשיקולכם באותו טווח מחירים

תודה :)

פורסם

קליאו ספורט דור ראשון עולה על הHGT כמעט בכל, היא לא יקרה בהרבה יותר.תוכל למצוא באותו מחיר גם 106 ראלי או GTI שיתנו חווית נהיגה מהנה יותר מהHGT אך יהיו מיושנות יותר, חלשות יותר וקשות יותר להשגה(אני מדבר על אקזמפלר שמור).בלי כל קשר הHGT רכב חביב ומהנה וגם ניראה טוב.

פורסם

לא הייתי קורא לhgt רכב ספורט, אולי רכב בעל אופי ספורטיבי ותו לא.

בטווח מחירים אין ממש עוד אופציות אבל עם תוספת תקציב אתה יכול ללכת על קליאו ספורט.

אל תחשוב שהhgt זולה לאחזקה, כי זה לא בדיוק נכון.

ופה זה לא בדיוק הפורום הנכון לשאלה שלך.

בהצלחה:-P

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...