Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בשם חבר אני מתעניין לדעת מהו צמיג ה 225/45/17 הדביק (ורצוי האיכותי) ביותר שניתן למצוא היום בארץ? כל המותגים באים בחשבון למעט שלישיית הטויו (R1R, T1R, 888 ). התקציב לצורך העניין לא פקטור, גם צמיג מעל 1,000 שקלים קביל.

כמו כן שמות פנצ'ריות המחזיקות את הסחורה יתקבלו בברכה, רצוי באיזור המרכז.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש דנלופ dz03 אם אני לא טועה. מקדם שחיקה של 30 אם אני זוכר נכון.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מסקרנות - אפשר לשאול למה R888 לא בא בחשבון? זה צמיג מאד מומלץ בלי קשר למחיר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מהסיבה היחידה ש TOYO הם פשרה מצויינת בין תמורה לכסף, אבל מבחינת איכות הם לא עומדים באותו קו עם צמיגים מסדרות גבוהות של חברות מובילות. לפחות ממה שזכור לי ומה שחברי בירר, אף צמיג של TOYO לא נכלל ברשימת עשרת הצמיגים המובילים בקטגוריית UHP, ואילו הצמיגים שכן נכללים לא מיובאים לארץ. אאל"ט אפילו ה ADVAN לא היה בעשירייה הראשונה, אני אוכל לבקש ממנו את הלינק המדובר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה מחפש צמיגים לימי מסלול והתגרזנויות נטו מה שהציעו לך + ה- R888 נשמע סביר. אם אתה מחפש צמיג סופר איכותי ואוחז אך לא סמי סליק ממליץ שתעיין בשרשור שהיה לא מזמן בקשר לצמיגים לבוקסטר. הבן אדם לקח פיילוט ספורט PS2 ועושה רושם מבסוט.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

המישלין פיילוט ספורט 2 הוא גם הפייבוריט שחבר שלי מעוניין בו, אבל חשבתי לברר האם יש עוד צמיגים ברמה הזו.

איתמר.

פורסם

P7 רחוק מלהיות דביק או דביק ביותר.

לסדרת ה-P ZERO יש מספר דגמים, הנפוץ ביותר הוא ה-NERO, והוא חביב בהחלט (ויקר למדי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצטרף להמלצה על הדנלופ.

יש לך גם את הבריג'סטון פוטנזה הRE-11 או RE55 צמיג מעולה, במידה שאתה מחפש עולה בסביבות ה1300 ש''ח לצמיג

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ה- DUNLOP DIREZZA G03 הם מצויינים אבל רכים מאוד ונגמרים לאחר אימון נהיגה אחד - מקסימום 2!

ה- G02 הגיעו במידה של 235X45X17 והם כבר הרבה יותר עמידים ועדיין אוחזים מצויין.

יש כמובן גם את הרציניים ביותר לטעמי אבל אני לא בטוח שיש אותם למישהו בארץ.....

Yokohama Advan A048

Pirelli P Zero Corsa

פורסם

הדביק ביותר הם ה DUNLOP DIREZZA O3G כמו שאמרו פה - והוא אכן נגמר ממש מהר. ה DUNLOP DIREZZA O2G נשמר יותר אבל אני לא יודע אם יש במידה.

הטויו R888 זה הצמיג השני הכי טוב שנמכר בארץ - צמיג מצויין למרות הסטיגמות ששמעת עליו.

יש צמיג נהדר - הפוטנצה RE070, פחות טוב מהדנלופים שציינתי והטויו אבל עדיין צמיג פנטסטי שמיוצר בעיקר או רק במידה הנדרשת...

פורסם

איתמר

במידה שלך 225/45-17 נסעתי על הCONTI ספורט קונטקט בזמנו...

היו לי גם Pirelli P-Zero Asimetrico יקרים להחריד

וגם ... היה לי צמיג "לא איכותי" מבחינתך - TOYO R1R

על כל סט "ביליתי" מעל שנה ומעל 10,000 ק"מ, כך שיש לי מהיכן להתרשם לעומק משלל התכונות

הR1R אכל את כולם לארוחת בוקר !!!

הצמיג היחיד עם דביקות מדהימה, והכי חשוב, דופן קשיחה ובלתי קורסת בנסיעה חזקה !!!

כל השאר, כולל המישלן, הסדרות הבכירות של היוקוהמה והברידג'סטון הם צמיגי UHP טובים מאד, אבל לא MP קיצור של (Max Performance) שמדורגים מעל קטגוררית ה UHP

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...