Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה, קניתי רכב לפני כשבועיים וחצי,

הצמיגים לא במצב מעולה ואני מעוניין להחליף אותם.

ראיתי שבצד אחד המידה 175/65/14 ובצד שני 175/60/14...

מדובר בפיגו 106 XSI שנת 94, והרכב עם הג'אנטים 14 המקוריים.

איזה מהמידות היא המידה הנכונה של הצמיגים??

פורסם

מה שרשום לך ברשיון הרכב, זה מה שאתה צריך להרכיב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זו המידה גם של הרכב שלי .

הרכב שלי נועל פאלקן 912 צמיגים טובים אוחזים טוב מאוד ביבש וברטוב,אני קניתי רבעיה אצל אנטון ביפו באלפיה.

יש די הרבה צמגים במידה,יש גם יוקוהמה a דריב אומרים שהם טובים אבל אין לי נסיון איתם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ניסיון של 10K קילומטר עם ה A דרייב , אחלה של צמיג . היו בני חצי שנה +- .

ממליץ על הצמיג .

270 ליח' בטיפ טופ צמיגים (התחייה 22 ת"א)

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

+1 לADRIVE וכנ"ל לגבי הHP2 /HP3 של קלבר אחלה צמיג

כמו כן עד כמה שזכור לי אתה יכול לעלות ל185 ברוחב תבדוק במכון הרישוי הקרוב לביתך או פנה למחלקה הטכנית של לובינסקי הם ידעו לעזור לך ואם לא עוזר אז תפנה ישירות לדרור מהמחלקה הטכנית(הוא כבר רגיל לשגעונות של החברה עם הצרפתיות...)

• תוכן חדש...