Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגדרה שלי לביצועים היא משקל נטו וחוזק , לצערי זה בא עם המותג.

חוץ מגא'נטים אלומיניום של סיטרואן C5 שהם ה 15' הכי קלים שאני מכיר במשקל של 4.67 ליחידה אני לא יודע מה מתקרב לזה , ואני לא אוהב את המקוריים של ה 106 ראלי וכל הוריאציות שלהם.

ב 2000 ש"ח יש משהו שמתקרב לזה ?

ואני עדיין לא חושב שבורבט זה איכותי ובנויים לסטנדרטים של משקל נמוך וחוזק , מספיק להעיף בהם מבט ולהבין שהם בנויים לפוזה , כמובן יכול להיות שאני טועה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

1. אני בספק ש-2000 לרביעיה זה סכום שיספיק לך למותג כלשהו. ג'אנטים סינים הכי פשוטים עולים 1200-1400 ש"ח.

2. תבחר לך איזה דגם שבא לך ודבר עם אחד המשווקים/יבואנים בארץ - סיכוי גבוה שיוכלו להביא לך אותו.

פורסם

איפה אמרתי כולל צמיגים ?

תשמע אני מודע לעובדה שלא מדובר בכסף למסטיק. וזה לא זול.

אני רק שואל עם מי לדבר , פשוט מאוד.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אולי בכל זאת מישהו יודע היכן להשיג גא'נטים של סיטרואן C5 מקוריים פשוטים ? ( כאלה ששמים עליהם טסות ) , הם עשויים ממגנזיום או אלומיניום והם קלים מאוד במשקל של 4.7 קילו לאחד , יש טעם לשאול סוכנות סיטרואן או מוסך סיטרואן ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חישוקי ברזל ספציפיים מאוד של סיטרואן C5 שלא עשויים מברזל .. אולי זה אלומיניום , בכל מקרא זה לא מתמגנט וכך אני מתכוון לבדוק אותם :) מרווח הברגים שלהם מתאים והם סופר קלים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
חישוקי ברזל ספציפיים מאוד של סיטרואן C5 שלא עשויים מברזל .. אולי זה אלומיניום , בכל מקרא זה לא מתמגנט וכך אני מתכוון לבדוק אותם :) מרווח הברגים שלהם מתאים והם סופר קלים .

חישוקי המתכת הפושטים של ה-C5 שעליהם שמים טאסות כמו שאמרתי לך הכי כדאי לך לחפש בפירוקיות - אין ממש דרישה לגלגלים כאלו.

• תוכן חדש...