Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין לך נגיעה בפח בדופן הפנימית ? ובתנאי קיצון (פנייה חדה כמו בג'ימאקנה,לדוגמא) ?

והניסיון הזה גרם לך לחשוב שלכל ה 15' יש Offset זהה ולכן כולם לא יתאימו ?

ידידי,

מעט הבנת הנקרא, שים לב להודעה שלי שציטטתי בה אני שואל אם אין נגיעה.

וג'אנט של סיטרואן C5 ברזל במידה 15' קל יותר מג'אנט מקורי 14' של ראלי וכל הוריאציות המקוריות שלו.

אז המשקל נשאר זהה , כל השאר משתפר .

הבחור שם ג'אנט של 205GTI 1.9 לא של C5, מדובר בג'אנט מ-א-ו-ד כבד, עכשיו על תוספת המשקל של הג'אנט תוסיף את תוספת המשקל של הצמיג (הרי גם הוא שוקל יותר), בקיצור, איך שלא תסובב את זה- המשקל עלה=ביצועים נפגמים.

כמובן שהאחיזה תשתפר פלאים במעבר מצמיג ממוצע בקוטר 14 אינץ' לצמיג סופר דביק בקוטר 15 אינץ'.

מעבר לזה, מישהו ציין את זה בפוסט השני של פותח השרשור, כל הכיף ברכבים האלה זה דווקא האפשרות ליצור פרובוקציה קלה ולשחק בשילדה המאוד נשלטת, כשאתה לוקח רכב כזה ומשפר לו את האחיזה בכזו קיצוניות לטעמי מפספסים את הייעוד של הרכב (מילא אם הרכב היה משופר מאוד מבחינת הספק).

כמובן שאתה לא חייב להסכים איתי, מדובר בדעתי האישית בלבד.

מה שכן, דבר שהייתי ממליץ לפותח השרשור לשים לב אליו לאחר הנמכת הרכב שהוא ביצע:

מגבלות האחיזה כמובן השתפרו אבל שים לב שכאשר איבוד האחיזה יגיע- זה יגיע בצורה הרבה יותר "פתאומית" מאשר טרם ההנמכה, תתרגל את זה במגרש ריק כדי ללמוד את ההתנהגות של הרכב, אני מכיר כאלה ש"נעקצו" היטב מהדבר הזה.

בכל אופן, אחלה רכב והאקזמפלר הספציפי שלך נראה מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מעבר לזה, מישהו ציין את זה בפוסט השני של פותח השרשור, כל הכיף ברכבים האלה זה דווקא האפשרות ליצור פרובוקציה קלה ולשחק בשילדה המאוד נשלטת, כשאתה לוקח רכב כזה ומשפר לו את האחיזה בכזו קיצוניות לטעמי מפספסים את הייעוד של הרכב (מילא אם הרכב היה משופר מאוד מבחינת הספק).

כמובן שאתה לא חייב להסכים איתי, מדובר בדעתי האישית בלבד.

מה שכן, דבר שהייתי ממליץ לפותח השרשור לשים לב אליו לאחר הנמכת הרכב שהוא ביצע:

מגבלות האחיזה כמובן השתפרו אבל שים לב שכאשר איבוד האחיזה יגיע- זה יגיע בצורה הרבה יותר "פתאומית" מאשר טרם ההנמכה, תתרגל את זה במגרש ריק כדי ללמוד את ההתנהגות של הרכב, אני מכיר כאלה ש"נעקצו" היטב מהדבר הזה.

בכל אופן, אחלה רכב והאקזמפלר הספציפי שלך נראה מצויין.

המון תודה חבר על ההמלצות

אבל באמת 2 הדברים שאני משפר בשנתיים האחרונות שהאוטו אצלי זה צמיגים,כרגע S-DRIVE לא ראיתי שיש משהו יותר טוב

למידה שלי המדוייקת.

וקורסי נהיגה:

אישית אני ממליץ וכל הזמן לומד עם עודד[לפיד] דרייבמאסטר.

כל היתר בא אם האוטו איך שקניתי

ויש גם בוקסות של פאורפלקס קדימה+אחורה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
אין לך נגיעה בפח בדופן הפנימית ? ובתנאי קיצון (פנייה חדה כמו בג'ימאקנה,לדוגמא) ?

סליחה על התגובה המאוחרת...

הרכב מונמך 35-40 mm, ואין שום נגיעות (:

• תוכן חדש...