Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל האוטו ממש ניראה שמור מבחינה חיצונית ,יש פורק,צ'פ,ושעונים על הקורה.מחירון הרכב 82000 המוכר דורש 71000 סופי .

תוצאות הבדיקה להלן :

מנוע,מערכת קירור,מערכת הצתה ,מערכת דלק-רעש תזמון מערכת ושסתומים ושירפת שמן לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה. להחליף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן,ניקוי ותיקון מערכת הקירור /מערכת חימום פנימית ,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

סרן קדמי ומערכת היגוי,לתקן זוויות היגוי ושחיקת צמיגים.

בולמזים קדמיים חלשים

שילדה ומרכב משמעות נמוכה,פגיעות פח ולחיצות תיקון בחזית סימני הרכבה ופירוק ברגים ,בפגמים בפגושים (שריטות קלות)לבדוק אטימות סאנרוף

בלמים לפרק לבדיקה

העברת הכוח הפרדת מצמד לקויה מבלאי גומיות מגן לציריה פגומות חופש ונגישות בציריות נזילות שמן מתיבת הילוכים.

מערכת מחוונים פליטה ותאורה תקינות

ניגשתי לקבל הערכת נזקים ממוסך קלדס בראשון לציון מורשה צ'מפיון נאמר כי הקלץ מחזיק טוב ומפריד כהלכה אם כי מעט קשה ,בולמים מבדיקה בצמפיון יצאו בסדר גמור ועלי להחליף גומיות לציריות

כדאי להכנס לאוטו הזה ?

כל מכונאי ששאלתי אמר הבלאי סביר לרכב בן 4 והמחיר סביר גם הוא . דעת המומחים בבקשה

ד"א מצטער אם אני חופר פשוט אני רוצה להתייעץ ולא לאכול אותה לשם כך נועד הפורום . תודה חברים

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

נשמע סביר והרוב כסת"ח.

לא יודע לגבי פירוק הברגים, יכול להיות שהיה שם גריל אחר או משהו? כי לא ציינו החלפת כנף/מכסה כלשהו. זה הדבר המוזר היחיד אבל לא הייתי מתרגש. אני פירקתי את הברגים במכוניות שלי כדי לנקות מתחת. אז אין לי מושג אך שמרו על הרכב.

כמה עבר, איזה יד האוטו ואיפה הוא מטופל?

פורסם

גם הבוחן אמר שהיה גריל וכנראה פורק , שום דבר לא הוחלף בוצע תיקון קל בטמבון

האוטו מטופל בצ'מפיון קלדס . 90000 ק"מ

פורסם

באמת נשמע מעט אידיוטי עינין הגומיות אבל האוטו נשמע סביר במיוחד לאור ההורדה המשמעותית במחיר.

איש השירות בצמפיון בדק את הבלאי אמר שהדבר שאין דבר משמעותי והרוב כסת"ח מה שכן אמרתי אני לא קונה לפני שאני מקבל יעוץ מהחברים פה.

פורסם

וואו , כיף לשמוע שהFR שלי באמת במצב מדהים.

הרכב שלי יותר מ4 וחצי שנים על הכביש והדבר היחיד שיצאה בבדיקה זה שהקלאץ' מפריד טיפל'ה גבוה. (כסת"ח כמובן , קלאץ' חדש של VR6)

לא נזילות ולא קורוזיה ולא כלום במנוע. (מנוע 100% מושלם)

השאלה אם שווה לך עכשיו לבצע יישור קו בהיקף שכזה? מה עם הזמן שתצטרך לבזבז על מוסכים?

קח בחשבון כשתרצה למכור את הרכב תצטרך למכור מתחת למחירון בגלל הפגיעת שלדה (אם הבנתי נכון מ"שילדה ומרכב משמעות נמוכה")

נ.ב

הרכב שלי עדיין עומד למכירה.

פורסם

אז זהו תמיר,אין פה תאונות שלדה!

תקרא טוב שוב .

לאחר אבחון של איש השירות בצמפיון נאמר שכל מה שעלי להחליף במידי זה גומיות לציריה ימי מעבר לזה הכל כסת"ח גומיה עולה 200 ש"ח מקסימום :)

אני מאוד שמח בשבילך שהרכב שלך שמור בצורה מדהימה אבל עם כל הכבוד המחירים גם מדברים .

פורסם

כינוי של רנו, סמל של פג'ו וקונה סיאט. :)

נראה כמו רכב שמור, אני הייתי הולך על זה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני חבר פה כמעט 6 שנים ,התחלתי עם רנו 5,המשכתי לפג'ו 106,קניתי סוזוקי בלנו,ופולקסוואגן פולו עכשיו סיאט. בכל מקרה עד לא יהיה לי רכב אחד מכל יצרן אני לא נרגע! :-D

פורסם

בחור בשם בני , לא הבנתם בקשר לשלדה

שלדה ומרכב זה הסעיף תחתיו רשומים ההערות אחד מסעיפי הבדיקה כמו מנוע,מערכת תאורה ,בלמים וכו' . איך יכול להיות שאוטו שלא הוחלף בו כנף מכסה או כל דבר אחר יהיה לו שאסי ?!

פורסם

עזוב אח שלי .. יש פה אנשים שלא יודעים לקרוא ..

שלדה ומרכב רכב זה סעיף .. שיש בו משמעות נמוכה ומשמעות גבוהה

בשניהם לא מחייב שיש פגיעה בשלדה...

לדוגמה: שלדה ומרכב משמעות גבוהה: נצבעו 2 דלתות צד שמאל , תיקון תאונה.

אין פגיעה בשאסי.

• תוכן חדש...