Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גומיות לציריות מתבלות. אם לא תרים את האוטו לא תראה שהן קרועות בקלות, בעיקר הפנימיות. זה נורמלי. אני לא מכיר מישהו שמחנה את האוטו שלו כל יום על ליפט. בשביל זה יש טיפול שנתי וטסט.כנראה שזה קרה בזמן בין הטיפולים.

לך על האוטו, המחיר נשמע יותר מסביר. בעיקר לעומת המחירים שרצים פה בפורום.

פורסם

נראה בסדר,

גומיות לציריות זה דבר סביר ואפשרי לרכב בגיל הזה והעלות לא יקרה.

גם ברכב שלי (נרכש בגיל 4 שנים), הממצא היחיד בבדיקה היה גומיות לציריות ,יותר נכון גומיה אחת התחילה להיפתח והחלפתי בשני הצדדים בשביל השקט הנפשי.

טורבו לא אמור ללכת ב90 אלף ק"מ (ק"מ קצת גבוה למודל 2007 דרך אגב), אמור להחזיק לפחות עד 200 אם לא יותר -אלא אם כן משפרים את הרכב ועושים שטויות אחרות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תגיד, מה עם הטורבו?

לקחת בחשבון החלפת טורבו שעולה לא קצת?

איך הצמיגים?

חוץ מזה נראה יחסית תקין..

העלות לא גבוהה בכלל, את כל הסיפור אפשרי לסיים בשלוש וחצי לטורבו טוב.

באמת לא צויין מצב הצמיגים וגם לא מתי בוצע טיימינג.

פורסם

מחיר מצויין , אין שום דבר רציני ברכב ואין תיקוני צבע .

שאתה ניגש לבדיקה ומספיק שתייהנה לחיצה קטנה מפתיחת דלת זה יהיה רשום כך :

שילדה: בעל משמעות נמוכה : מעיכות בצבע ...

שמדובר על תאונה או מכה באחת הקורות זה כבר סיפור אחר "בעל משמעות גבוהה" .

מקווה שעזרתי .

פורסם
3 וחצי ל KO3 סיני אולי...

למה?

k03s משומש במצב טוב יעלה באיזור ה2000-2500 והרכבה עוד 700 פלוס מינוס.

בK03 אפשרי לסגור את זה אפילו יותר זול.

פורסם

עדכון, לאור ההמלצות שלכם הלכתי על זה וקניתי .

הכנסתי אותו למוסך להחלפת הגומיות וברקסים קדימה שהיו מעט שחוקים אמרתי האוטו על הליפט אז נמשיך.

האוטו עבר ניקוי וחיטוי יסודי כמו שרק אני יכול לעשות לו+ווקס והוא ניראה מעולה!

הרכבתי את המערכת . האוטו פשוט מגיב בצורה מטורפת . כמובן אנשים אני לא יזניח אותכם ויעלה תמונות כבר מחר

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

תתחדש, קניה מעולה.

לאלו שהגיבו האם יש לרכב שילדה רק בגלל שזה כתוב תחת משמעות נמוכה, זה שטויות! במשמעות גבוהה כותבים צבע בגג, רק צבע! אז זה אומר שיש פגיעת שילדה?

פורסם

ברור שאין לאוטו שלדה שום חלק כגון כנף ,טמבון, מכסה מנוע לא הוחלף וגם הבוחן אמר בעל פה ובפירוש שהאוטו לא עבר שום תאונה מלבד מכות חניה שלא תוקנו זה לחיצות כאלה אולי 3-4 בכל האוטו . לכן זה בעל משמעות נמוכה.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...