Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

esp זה לא בדיוק מערכת בקרת יציבות זה יותר לכיוון מערכת למניעת סיחרור גלגלים, כתוצאה מסיחרור קידמיים בפנייה אתה מקבל תת היגוי והאחיזה שלך נאבדת ....

פורסם
esp זה לא בדיוק מערכת בקרת יציבות זה יותר לכיוון מערכת למניעת סיחרור גלגלים, כתוצאה מסיחרור קידמיים בפנייה אתה מקבל תת היגוי והאחיזה שלך נאבדת ....

אתה טועה, ESP זו מערכת בקרת יציבות, באיביזה יש TCS, וזה מערכת שמונעת סחרור גלגלים.

-----

פורסם
מבטלים את בקרת היציבות בנסיעה יום יומית ?

או רק כשאתם לוחצים ..?

אין שום סיבה לנתק את זה ביומיום, אלא אם כן כל נסיעה שלך זה התרגזנות...

בכללי זאת סתם מנורה שמציקה לעין ואני אישית לא רואה שום סיבה לנסוע איתה דולקת.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם

מסרס? הTCS מונע מהצמיגים הקדמיים שלך להחליק לשווא בהאצות חזקות מהמקום כך שלדעתי זה אפילו תורם למהירות בהאצה... כמובן זה תלוי בהמון גורמים - בכל רכב זה יהיה מעט שונה (אם לטוב או לרע) וגם תלוי בנהג ובכביש.

בכל אופן, תשאיר את הESP. ביום יום אתה בטח לא תרגיש סירוס כלשהו אלא אם כן אתה מאלו שפותחים בכל רמזור...

האם החלקת פעם עם הרכב? ידעת איך להתנהג? עכשיו תצטרך להתרגל להחלקה בלי ESP - הרבה יותר קשה.

פורסם

איי אפשר לנהוג נהיגה ספורטיבית עם TCS לא מנותק.

זו מערכת ממש לא חכמה,כי בזמן פרפור הצמיגים היא פשןו סוגרת את המצערת.

פורסם

אני זוכר בקורס נהיגה מתקדמת שעשיתי בזמנו,

תרגלנו החלקות והתחמקויות ממכשול, פעם עם ESP דולק ופעם עם ESP מכובה,

המערכת הזאת כל כך עוזרת במצבי חירום והיא נחוצה ביותר.

לא סתם היא הפכה לסטנדרט בכל הרכבים החדשים.

בנהיגה יום-יומית אני מעדיף קופרה קצת "מסורסת"

אבל עם מערכת שעוזרת ושומרת במצבי חירום.

פורסם

אם היה לי ESP - הוא היה נשאר דלוק ביומיום, ללא צל של ספק.

אבל אין לי, אז אני צריך לשמש ESP של עצמי.

דרך אגב, במע' החדישות של השנה - שנתיים האחרונות,

התערבותו כבר לא אלימה כבעבר (גם במשפחתיות למיניהן),

ונהיגה מהירה מאוד הנעשית באופן טכני נכון, לא תעיר אותו משנתו.

כך שהטיעון "אי אפשר לנהוג מהר עם ESP" כבר לא תופסת אחיזה במציאות.

או כמו שאומר מורי ורבי און יעקובסון:

"אם הדלקת את ה- ESP, אל תחפש למה הוא לא בסדר, תחשוב מה אתה עשית שהוא לא בסדר".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מה שאמרת נכון בנהיגה נקיה על אספלט יבש, לא כ"כ נכון על רטוב\לח ומן הסתם לא רלוונטי להחלקות. בלי שום קשר - בנהיגה יומיומית אתה צריך להיות די כסיל בשביל לסוע עם ESP כבוי באופן קבוע, זה מערכת שיכולה לתקן טעויות שנהג לא יכול לתקן, לא משנה כמה הוא טוב.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...