Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים לילה טוב.

היום קרה לי משהו מעצבן(בשבילי כמובן.)

אני נוסע עם הרכב שלי אימפרזה GT משופרת קלות(דאון פייפ,דוד פתוח,עוקף מאפHKS שמכוון על 2 שזה נמוך,בוסט קונטרול,פורק לחץ ומשאבת דלק)ולידי ברמזור הונדה סיוויק האצ'בק מהצורה של שנת 93 92,ההונדה מונמכת דוד פתוח מה שהצלחתי לראות,יפה מאוד,בתוכה כמובן ישבו שני ערסים קטנים ובחורה מאחורה,הרמזור מתחלף אני לוחץ ועוקף אותו ואז עד ל170 ההונדה ממש קרובה אליי מאחור בערך כמכונית וחצי שניים ואני סוחט תאימפרזה עד הסוף ופשוט לא פותח פער!!!!אחרי 170 כבר פתחתי פער של כמה מכוניות.

טוב מגיעים לעוד רמזור וכולי בעצבים על ההונדה כבר(שני ערסים עם הונדה ששווה 20 אלף שקל,זה מעצבן,בטח הם צוחקים עליי עד עכשיו.)מתחילים לסוע ראשון רגוע ואז בשני מדביקים בערך ב60 קמ"ש ועד 170 קמ"ש שוב פעם ההונדה איתי באותו הקו ואפילו לשתי שניות היא עקפה אותי בממש 30 ס"מ לערך.ואז שוב ב170 כבר התחלתי לעקוף אותו והוא התייאש.

וכל זה אשתי יושבת איתי ברכב ואומרת לי "מה זה,זה הרכב הראשון שאני רואה שעוקף אותך"!!!

בקיצור מה יכול להיות להונדה הזאת שהיא ככה נתנה לי פייט??

כולי בבאסה!!!יום ראשון נראה לי אני בונה מנוע וטורבו ב40 אלף שקל לפחות.

פורסם

לא כדי לזלזל בהונדות , לרכבים האלה שוק שיפורים ענק. מנוע 1.8 יכול לתת 200 כ"ס ללא טורבו.

יש בארץ כמה רכבים (עם טורבו , מנוע בנוי, צנרת וכוי ) שיכולים לתת פייט לרכבים קצת יותר חזקים מ GT שלך.:roll:

פורסם

ברור שיש הונדות חזקות כאן אצלנו בארץ הקודש.

אבל אתה יודע זאת הייתה נראת סתם הונדה של ערסים!!!

אבל אולי מראה עין מטעה.....

מה מנוע 1800 עם 200 כוח סוס מספיק ברכב הזה כדי לעמוד עם אימפרזה??

פורסם

לי זה נשמע כאילו אתה אומר שעם הרכב מבחוץ נראה של ערסים אז זה אומר שהוא לא יכול להיות משופר מבחינת מנוע?

רגע ועם הרכב היה נראה מושקע חיצונית אז היה לך יותר ברור למה הוא עומד איתך? :idea:

ממליץ לך לבדוק בגוגל את המושג SLEEPER בגוגל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לי אישית מפריע יותר ש"נתת" 170 בדרך שמשתמעת כעירונית עם רמזורים :shock: ולא זה שאיזה ערס קטן עם עונדה עקף אותך

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממש זה לא מה שאני אומר.

הרכב יפה מאוד חיצונית.אבל רכב של ערסים אין מה לעשות וגם מי שישב בתוכו.אה וגם היו לדים כאלה מקדימה על הגריל.

בקיצור מעצבן,אתה לא מצפה שרכב כזה יהייה ממש דבוק אלייך

וזה לא דרך עירונית והוא לא עקף אותי..

פורסם
חברים יקרים לילה טוב.

היום קרה לי משהו מעצבן(בשבילי כמובן.)

טוב מגיעים לעוד רמזור וכולי בעצבים על ההונדה כבר(שני ערסים עם הונדה ששווה 20 אלף שקל,זה מעצבן,בטח הם צוחקים עליי עד עכשיו.)

כולי בבאסה!!!יום ראשון נראה לי אני בונה מנוע וטורבו ב40 אלף שקל לפחות.

אני אגלה לך סוד - גם אופנוע 500 סמ"ק בשווי של 7000 ש"ח יתן לך בראש:lol:

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

תשמע אומנם זה מעצבן, אבל זה קורה.

יש לי פה ליד הבית, בן של אחד השכנים, סיויק קופה ישנה, שחורה (כמובן! - חובה) ג'אנטים צנרות ובלאגנים, ניראית סתם רכב פוזה,

הבעיה שהיא משופרת בצורה עצבנית, הייתה אצל MAX POWER לפי המדבקות (הוא מדביק לרכבים שהוא משפר) והיא נוסעת חזק מ-א-ו-ד! לדעתי יכולה לבייש GT.

לא צריך לזלזל כי זאת עוד הונדה של ערסים, גם הבן של שכן שלי ערס לחלוטין עם כובע לבן של נייק ב3 בלילה, אבל ההונדה שלו חזקה בצורות מפחידות.

תשפר קצת את הGT ותן בראש:wink:

פורסם

טוב, השרשור הזה התדרדר למחוזות הרבה יותר נמוכים מהנומך הרדוד שבו הוא התחיל.

אי לכך ובהתאם לזאת, ננעל!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...