Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי רונן יש לי פורד פיאסטה 2001 שאני מאוד אוהב את הרכב אבל הוא חלש במיוחד . כמו כן יש לי טורבו של פורד קונקט עם כל החלקים כולל צמות והכל רציתי לדעת עם זה בסדר לחבר את הטורבו לרכב הזה ספציפית ועם זה לא פוגע ברכב ?

פורסם

איזה צמה יש לטורבו (צמת חשמל??? מה הקשר?)

ומה זה כל החלקים שלו?

זה שיש לך סעפת לטורבו היא מתאימה לקונקט ולא למנוע שלך, כנ"ל הדאוון פייפ, צינורות השמן וכו'.

פורסם

כן בסדר לחבר

תתקין שניה, תראה , תפרק רגע , תראה

תראה זה ממש לא ככה, בגדול אתה לא יכול לחבר סתם ככה

רצוי לקרא המון כדי להבין על מה אתה מדבר ומה זה מצריך כדי להתקין טורבו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אל תקשיב לאנשים כאן, אם זה טורבו של קונקט זה מתחבר בקלות, בדוק.

אל תשכח לחבר ריליי בין הכפתור של הטורבו לצמה אח"כ תכנס להגדרות ותוריד אפליקציה שמתאימה לפיאסטה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

נראה לי שאולי רק אולי תיצתרך גם סעפת פליטה אחרת וכמה שינויים בהזרקה אולי רק אולי גם מחשב ניהול מנוע ולהריץ צנרות לקולר של ה קונקט ששני היציאות שלו באותו צד אבל זו ביה קטנה יחסית.

אבל בהצלחה .

פורסם

בעיה קטנה יחסית?

לא אמרת כלום, כל מה שהוא צריך זה רק "ניהול, סעפת פילטה+צנרת ודאון פייפ חדשים, הרצת צינורות מים וקו שמן, פורק, אולי גם מזרקים ובניה לצנרת גדישה" :lol:

רק שעה עבודה והוא גודש :evil:

פורסם

3... 2... 1... ו-מזל טוב!!!!!

יש לנו זוכה בתחרות השרשור ההזוי של החודש!!

מה שכן, היתה לו תחרות לא רעה מצד ההודעה שלא פורסמה, על חיבור מנוע של פרארי טסטהרוסה מייבוא אישי לסובארו רקס 1982 יד שלישית מרופא שיניים...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

עזוב אותך אחי , כולם פה סתם רעים אליך כי אין להם פיאסטה משל עצמם

אני שמתי על ה]יאסטה שלי טורבו של קונקט , זה נוסע בן זונה - רק צריך לגדוש ממש גבוה

הנה סרטון משבת האחרונה (צילמו אותי בערד )

פורסם

טורבו לפורד פיאסטה שאתה אוהב?

עדיף להחליף לרכב עם טורבו

אתה לא בא הולך מתי רוצה מרכיב טורבו

להרכיב טורבו צריך לחשב נוסחאות יחס משקל הספק ,למנוע 1100 להרכיב טורבו?

נדמה לי שהטלטלים לא יעמדו בעומס והמנוע יתפרק לך אחרי צווישן גז:)

עופר בן צבי

פורסם

טוב....המממממ.... יאללה, ביי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...