פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברשותי מגבר של לנזר VIBE 430 . אני מעוניין לחבר אליו סאב חזק , שעוד לא נרכש. שאלתי היא במידה ואני מחבר אל המגבר אך ורק את הסאב , האם יש אפשרות לגשר אותו בין כל הערוצים - בקיצור , מה ההספק הכי גבוה שאני יכול להוציא ממנו בשביל סאב בודד ? לפי זה אני מעוניין לרכוש בעתיד את הסאב ...
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב... מנפלאות חוברת האשראי... היום קיבלתי את החוברת הנחמדה הזאת... שתמיד מקבלים עם הפירוט של הכרטיס אשראי... שאפשר לקנות דרכה דברים ... הקיצר, זה מה שהיה כתוב: רדיו דיסק לרכב SONY MP3 + שלט ( דגם CDX - MP40 ) ( דגם 2003 ) 169ש"ח * 10 = 1690ש"ח, או בתשלום אחד: 1590ש"ח. ובנוסף!... מקבלים מתנה קומפננט בשווי 600 ש"ח ! טוב, מישהו מוכן לספר לי מה הקטע ? מה מסתירים מאיתנו ? מה מסריח בדגם הזה ? ובכלל תגובות לדגם... תודה!
הודעה אחרונה מאת gmb, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי שאלה : האם לדעתכם יש הבדל , הכוונה להבדל ניכר באיכות , הבדל שאוזן של בן אנוש נורמלי יכולה להבדיל , בין מגבר של לנזר מסידרה וייב למגברים של רוקפורד מסידרה פאנץ ? הכוונה היא בלי להתחשב באמינות , ערך , יוקרה וכו ? ובמצב של הספקים זהים. 2. איך סידרה אופטי דרייב , אופטי SL עומדת מול הרוקפורד , שוב - מבחינת איכות שמע. ?
הודעה אחרונה מאת YoniP, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עפ"י המלצתכם קניתי את ה kenwood 2023 ולבינתים אני מאוד מרוצה. אז תודה לכל מי שעזר. ועכשיו כמה שאלות : התקנתי אותו לבד ושמתי לב שאין לו יציאה למגבר ולא לסאב מה שכן יש לו זה 2 יציאות RCA לרמקולים אחורים א.האם יציאה של מגבר היא מוגברת או לא? ב.איך אפשר לחבר לו סאב?(השארה: אולי ע"י הצלבה של R ו L ) ג.ולמה צריך 2 יציאות לרמקולים אחורים אחד בחיבור שכולל את כל שאר החיבורים וגם את ה RCA? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת kazaa, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
טוב הבעיה התחילה לא מזמן... כל פעם שאני שומע על ווליום גבוהה או שאני שומע מטאל המכשיר יכול לקבל קריז ולהתכבות ולאחר מ"ס שניות להידלק מחדש (לבד).. זה לא קורה בווליום מסויים.. מממ... HELP!! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת yosi-m, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני פונה לאלו אשר SQ הוא בראש מעיינם, רציתי לשאול מה בעצם אתם מחפשים במערכת SQ טהורה? כזו שתנצח בתחרויות למשל. האם מדובר בנאמנות מוחלטת למקור? נאמנות מוחלטת לאוזן שלכם? שילוב של השניים? כמו כן נשאלת השאלה מה הוא בעצם המקור לדעתכם? האם מדובר בניסיון לשחזר את המידע שעל הדיסק באופן הכי מדוייק או שמה דווקא לעיתים שינוי המידע (ע"י אקולייזר) כדי להגיע כמה שיותר קרוב לחוויה שאתם חווים כאשר אתם שומעים את המוסיקה בקונצרט למשל (אם זה קלאסי, רוק וכו')?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב רציתי לדעת מהו בערך שוויו של הרדיו-דיסק של פיוניר דגם 7500 או 7050 או משהו כזה בנוסף, מהי דעתכם עליו? יש רדיו-דיסק אחר בטווח מחירים זהה לזה של הפיוניר שיותר מומלץ ממנו? בתודה מראש רמי
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי מאחורה 9*6 קנווד 280W. (הסדרה החדשה). לבר שלי יש 9*6 פיוניר 260W .יש לשנינו אותו רכב. לשנינו יש את אותה המערכת בדיוק (פיוניר 3100) מקדימה יש לו "רמקול קרטון" (אחד שרוף ואחד אורגינלי ישן מ1993). אצלו שומעים יפה וצלול ,הבס עמוק יותר... שהוא מחבר מגבר אז בכלל אין מה להשוות. מדוע? בגלל הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 1 תגובות
- 882 צפיות
z919 excelon 1-כמה ביט המכשיר? 2-איך הוא בכלליות? 3-כמה וולט הוא מוציא(front, rear, and subwoofer preamp outputs)? 4-איך הוא מתפקד כקורא MP3? האם יש DELAY בין שירים...??? 5-האם הוא שווה 1500 ש"ח (משומש עבד בערך 3 חודשים)? 6-איך האיכות והפרדת הצלילים שלו? אני מודה על העזרה מראש...
הודעה אחרונה מאת Mishka, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
L5 ב1000 שקל, היה בשימוש חצי שנה. כדאי לקחת?
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום יש לי רדיו טייפ של קנווד דגם KRC289 אני מרוצה ממנו ב 99%(לא ב100 כי הוא לא רדיו דיסק) הוא מוציא 4*40 שזה מספיק לי ואיכות צליל טובה מאוד אני רוצה רדיו דיסק שיתן לי את אותו הגברה ואותו איכות צליל יותר טוב תמיד יתקבל בברכה אבל לא ב4000 ש"ח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 0 תגובות
- 944 צפיות
נכון, יש שאלות דומות... אבל פרטתי בדיוק מה אני מחפש, מה יש לי ומה התקציב... אולי מישהו יענה בכל זאת? ההודעה המקורית: בעוד כחודשיים אני טס לארה"ב. כרגע יש לי ברכב קומפוננט של אלפיין 50W RMS עם קרוס פאסיבי, סאב של אלפיין 10" 150W RMS (בניתי קופסא בעזרתכם ויצא מצוין...). פיוניר 180W מאחורה (לא מוגברים). מגבר של פיוניר GMX-404 שקניתי דיי מזמן...לא בטוח לגבי ההספק שלו, משתמש בו עבור הקומפוננט והסאב. אני מתכנן לקנות רדיו דיסק MP3 ומגבר במקום הנוכחי..(נראה לי שהרמקולים עצמם טובים והמגבר יכול לשפר את איכות הקול). האם כדאי להזמין מאתרים כבר עכשיו? (אני יכול לשלוח את המוצרים למשפחה ולאסוף אותם כשאני מגיע..), או שהמחירים בחנויות שם זולים יותר...…
הודעה אחרונה מאת DragonFly, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם. לאחר שלא קיבלתי שום המלצה לרמקולים אחוריים אני חושב אולי ללכת על סב ולחבר אותו ל מגבר שכבר יש לי (סוני 80*2) או להוסיף כסף ולקנות גם מגבר. התקציב יכול להיות גמיש. אבל יש לי בעיה של מקום אז חשבתי אולי סב 8". יש לכם עצות או המלצות בישבילי. אני מניח שאני יצטרך קרוס כי במגבר אין. ויש לו אפשרות ל ברידג'.
הודעה אחרונה מאת Arik.G, -
אהלן חברה תגידו מה אתם אומרים על PANASONIC CQ-DP383
הודעה אחרונה מאת volcane, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעוד כחודשיים אני טס לארה"ב. כרגע יש לי ברכב קומפוננט של אלפיין 50W RMS עם קרוס פאסיבי, סאב של אלפיין 10" 150W RMS (בניתי קופסא בעזרתכם ויצא מצוין...). פיוניר 180W מאחורה (לא מוגברים). מגבר של פיוניר GMX-404 שקניתי דיי מזמן...לא בטוח לגבי ההספק שלו, משתמש בו עבור הקומפוננט והסאב. אני מתכנן לקנות רדיו דיסק MP3 ומגבר במקום הנוכחי..(נראה לי שהרמקולים עצמם טובים והמגבר יכול לשפר את איכות הקול). האם כדאי להזמין מאתרים כבר עכשיו? (אני יכול לשלוח את המוצרים למשפחה ולאסוף אותם כשאני מגיע..), או שהמחירים בחנויות שם זולים יותר... מצאתי לדוגמא Orion XTREME 5004 ב-230$. הסכום הכולל שאני מעונין להשקיע הוא לא יותר מ-500$. אשמח לקבל המלצות למגבר מתאים ולרדיו ד…
הודעה אחרונה מאת DragonFly, -
הסבת 6X9 ?
מאת Ofer Dotan- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המערכת שלי בנויה כך : הד יוניט של קננוד מיני דיסק - KMD - 870R . מגבר LANZER VIBE 430. זוג קומפוננטים של מורל היבריד - שירכשו בקרוב מאוד. סאב של GEMSOUND - אני אישית לא מכיר את החברה - אני ייודע שהם מיצרים ציוד לתקליטנים. הסאב יחסית חלש. מאחורה יש 6X9 של פיוניר 4 WAY 300 וואט. הרכב דרך אגב פיגו 205. שאלתי בעצם היא כזאת : הסאב לא נותן לי מספיק באסים , בווליום בינוני ומעלה הוא גם מתחיל להתעוות , לכן אני מכוון את המגבר לעוצמה נמוכה עם הסאב. מה שגורם לכך שחסרים לי באסים. את ה 6X9 , אני לא רוצה להריץ כמו שהם - עיניני במה וכו ... מה שחשבתי - להפוך אותם בעצם למידים . לחתוך מהם את התדרים הממש נמוכים וכל הגבוהים , וכך לקבל חיזוק מסוים למיד באסס ברכב. מה…
הודעה אחרונה מאת mordi, -
Magnat-שאלה
מאת 205 GTi- 3 תגובות
- 878 צפיות
מה אתם אומרים על החברה MAGNAT שווה לקנות רמקולים מגבר סאב וכו'... של החברה הזאת? תודה
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
כדאי L5 ב1500 ש"ח? 1 2
מאת DaviX- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
או L7 ב1800? המוצרים הם יד שניה. כדאי בכלל להשקיע כל כך הרבה?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
סאונד סינטטי
מאת EyalR- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בביקור שלי במפגש וגם מאז בכל מיני הודעות שמתי לב שהביטוי סאונד סינטתי נעשה מאוד נפוץ. אם זה שאקולייזר עושה סאונד סינטתי, HU, כבלים ומה לא. מה שלא מובן לי היא מה הכוונה בסאונד סינטתי? אלא אם כן מישהו פה מחזיק נגנים שמנגנים בכלים אקוסטיים ברכב, כל סאונד שיופק אצלו יהיה סינטתי מכיוון שברגע שהכלי מוקלט דרך מיקרופן הוא כבר לא טבעי אלא סינתטתי. מה גם שבאולפנים מבצעים המון שינויים בצלילים והם עוברים המון פרוססינג. טכנאי ההקלטות יכול לבצע המון שינויים בצליל וזה גם מה שהוא עושה. אז בבקשה שמישהו יסביר לי מה זה סאונד סינטתי.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם נתוני מגברים המפורסמים באתרי הבית של החברה הם לפי 14.7V או 12V? כאן למשל: http://www.lanzar.com/itempage.asp?model=VIBE420 לא כתוב איך נמדדה העוצמה אבל באתר של KENWOOD כל המגברים נמדדים על מתח של 14.7V למשל: http://www.kenwoodusa.com/product/product.jsp?productTypeId=11&sortBy=price&productId=718 האם נתוני המגבר הראשון נכונים למתח של 12V או 14.7V?
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש לי KENWOOD KDC 7020 קניתי מגבר 4 ערוצים ואני רוצה לחבר אותו למערכת. במערכת יש לי כמה 4 יציאות PREOUT 2 קדמיות ו 2 נוספות שניתן לבחור למה הן ישמשו: NON FADING PREOUT או: REAR PREOUT בחיבור אני מתוון לחבר 2 יציאות מהמגבר לסאב ו 2 יציאות אחרות לרמקולים. מה הכוונה ל NON FADING PREOUT? מה אני צריך לבחור בשביל 2 היציאות הנוספות?
הודעה אחרונה מאת mordi, -
חבר'ה לא לשכוח!!!! מחר בשעה 12:00 יש מפגש!!!!
הודעה אחרונה מאת Tripp21, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
איך הרמקול הזה בתור רמקול אחורי לאוטו?? הוא ייתן סאונד טוב (בייחוד בנוגע לבאס...)?? http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=HED-1693&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברה אני צריך לדעת דחוף מה ההבדל בין PANASONIC CQ-DP383 לבין PANASONIC CQ-DP383W בבקשה דחוף מאוד בתודה מראש ארתור. * בתודה מראש - פעם הבאה תכתוב כותרת שפויה ולא - דחוף! *
הודעה אחרונה מאת ARTHURZ, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , אני מחפש רמקולים קדמיים , לא משהו "פיצוץ" אלה משהו נחמד, האם אילו שווים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=976011 או שהם כמו הפירלס ושאר הזבל שיש שם?
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 0 תגובות
- 865 צפיות
הציאו לי במחיר יפה מאד סאב של בלופאנק.לא יודע כמה וואט שנשמע חמוד לעלה באוטו שלו שזה אתו סוג רכב. ומגבר של שרוואד 4 יציאות 180 וואט כל יציאה . אני רוצה להריץ 2 יציאות סאב. ו2 אחרות 6/9. מה אתם אומרים על הציוד (המחיר באמת זול). האם שווה הציוד למי שלא רוצה להשקיע יותר מדי??
הודעה אחרונה מאת אריאל, -
- 0 תגובות
- 742 צפיות
מישהו יכול בבקשה לתת לי אתר שיש בו מחירון של חלקי מערכות סטריאו לרכב(בעברית)? תודה
הודעה אחרונה מאת 205 GTi, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
איך בוחרים מגבר?לאיזה נתונים צריך לשים לב? אני מחבר אותו לקומפוננט קדמי ולסאב. מה ההבדלים בין החברות,ומה המחירים הממוצעים למגברים ברמה טובה? הציעו לי מגבר של לייטנינג אודיו וקדנס.הם נחשבים טובים?
הודעה אחרונה מאת ערן בורגר, -
- 4 תגובות
- 932 צפיות
אם נחבר את הרמקולים האחוריים ליציאות הקדמיות ב -HU נשמע את אותה האיכות ? השאלה שלי מנקודה אחרת , האם בכל ארבעת היציאות יש את אותה האיכות ? עכשיו CAPISH ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אבא שלי קנה לפני כשבוע פוקוס 5 דלתות. עכשיו צריך לארגן רמקולים וטייפ נורמליים (מה שנותנים לך כשאתה קונה מליסינג שווה לתחת (גם הצליל דומה) ). יש שם מקום ל 4 רמקולים (בדלתות). אני לא ממש רוצה לשים 6X9 במגש האחורי, מכמה סיבות, והיתי רוצה להסתפק ברמקולים טובים במקומות המיועדים לכך (הכל עם טייפ סביר אך ללא מגבר - יש בעיות תקציב). השאלה היא מה גודל החורים שם? (אני פשוט לא רוצה לפתוח את הדלות סתם, כי כל פתיחה מגבירה את כמו הקרקושים אח"כ). תודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת Guy,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 587 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- אהרן ג
- חד אופן
- srool
- NEW10
- D4K
- SurfHigh
- yuvk
- gadik6
- הדיין
- elibaba
- mitsugli