פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
מגבר של חברת armond 4*200 במחיר של 900 שח חדש האם זה שווה את הכסף?
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ על סאב 10-11" בעל נצילות גבוהה?? (יותר מ 96db)
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הזמנתי מגבר שמספק 75*4 של PhoenixGold , אני מבין שניתן להגיע איתו גם ל � 2*75 + 1*300. ההספקים הנ"ל עבור 4Ohm ובמתח 14.4V. אני רוצה לחבר בערוץ המגושר סאב עם שני סלילים של Ohm4 כל אחד, לאיזה הספק אני מגיע בערוץ המגושר? זה בסדר לחבר את שני הסלילים של הסאב לערוץ מגושר יחיד? שרון.
הודעה אחרונה מאת DragonFly, -
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז הנה הוא: שימו לב לגודל המגברים וסוגם.. אכן זבל סיני. מדובר במגבר PA-480 100W לכל ערוץ.. כל מגבר שרת פנימי מסוגל להוציא 20 W לכל ערוץ, 20 כפול 4 זה 80 W. 320 W פחות ממה שמוצהר.. אני לא יודע איך בPROSOUND הם הגיעו ל100W..דבר שהרכיב בכלל לא מסוגל לייצר.. מה שכן תוכלו להתנחם בזה שהחלקים תוצרת טושיבה..
הודעה אחרונה מאת mordi, -
מערכת שלמה לאיביזה 1 2
מאת NoamSP- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני חדש בפורומים אבל מלא בציפיה ללמוד מכם ולתרום לדיונים. ברשותי סיאט איביזה שנת 88 (1.5, 5 דלתות) במצב מכני לא רע. קיבלתי אותה לפני שלושה חודשים ללא מדחס למזגן, בלי ריפודים, גג נטול ציפוי פנימי ומערכת שמע שרק מזמינה כיבוי וניתוץ. מאחר שמכונית חדשה לא נראית באופק בשנים הקרובות החלטתי להשקיע באיביזה החבוטה והחיננית. התיקון הראשון הוא המזגן. "לחם וחמאה", כמו שאמר חבר שלי. השיפצור השני לאחר התלבטויות רבות יהיה מערכת שמע הגונה (פחות או יותר) למכונית ולעת עתה אשאיר את הגג תלוש ואת הריפודים מרוטים. מאחר ואין לי מושג ירוק במערכות שמע לרכב או מערכות שמע בכלל הייתי מעוניין בעצתכם לגבי קנייה כוללת של מערכת ממוצעת לרכב שתכיל את המרכיבים הבסיסיים והחיוניי…
הודעה אחרונה מאת eliad2, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במגבר של PROSOUND ב- 324 ש"ח הנה לינק http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=994839 שמוליק
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע איזה גודל של רמקולים אני צריך לדלתות מקדימה ?
הודעה אחרונה מאת magic, -
רעש מהרמקול
מאת liran- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי התקנתי היום רמקולים חדשים (lanzar vbr24) התקנתי 4 כאלה, מחוברים למגבר בחיבור מקבילי (2 אום) כך שכל שני רמקולים מקבלים 175W RMS לפי נתוני המגבר (VIBE 420) ברמקול אחד מהארבעה התחילו רעשים כאילו הוא נוגע במשהו, אולי בחוט שהולך לטוויטר, אבל לא ראיתי שהוא פוגע בו. הרעשים מופיעים בווליום בינוני ומעלה - מעיין פררר פררר כזה. מה זה יכול להיות? למה זה לא קרה בשלושה האחרים? אפשר לתקן? יש לי אחריות,(קניתי אותם בשבוע שעבר), אפשר להחליף אותם?, ואם אני אחליף, זה לא יקרה בחדשים? תודה
- 8 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
סט רמקולים קומפוננט לבין רגילים ? ועל מה אתם ממליצים ? אני זקוק לתשובה עכשיו !!! תודה שמוליק
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רמקולים 6*9 פיוניר 260 או קנווד 280?
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
הטויטרים שלי
מאת eliad2- 2 תגובות
- 922 צפיות
מה אתם חושבים עלייהם ? ועוד משהו , ניראים לכם מתאימים לאוטו? http://www.morel.co.il/drivers/tweeter/mdt/frameset.htm
הודעה אחרונה מאת Itay, -
NORMALIZE בנרו
מאת mooch- 3 תגובות
- 908 צפיות
שלום אני יודע שזה לא כל כך קשור לפורום אבל זה קשור למוסיקה כך שאני את אנסה את מזלי פה.. יש בנרו אופציה לעשות נורמלייזינג מישהו יודע איך עושים את זה????
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברכב ישנו רדיו מקורי. ואני רוצה להחליפו. במוסך המורשה טוענים שלא ניתן להחליפו. האם משהוא מכיר דרך או מקום שבו ניתן להתקין רדיו אחר במקומו. תודה.
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
חבר'ה כולם לבוא למפגש היום!!!!
הודעה אחרונה מאת Tripp21, -
מה ההבדל בין מכשירי 1bit ל24bit? ועד כמה זה משנה בשבילי, כי גם ככה לא ניראה לי שאני ארגיש בהבדל? דני.
הודעה אחרונה מאת Tripp21, -
- 1 תגובות
- 778 צפיות
ניקח מגבר, נפרק אותו.. ניראה כמה הוא מסוגל לפי דפי נתונים.. מספר תמונות וכ"ו.. ככה לכל אלה שחושבים בטעות לקנות אותו..
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי להרכיב למגבר שלי מאוורר או שתים לפני שאני מתחיל רציתי לראות תמונות של אנשים שעשו את זה איפה הכי טוב למקם את המאוררים איך וכמה הקיצר תמונות... אם יש למישהו אתרים בנושא אני ישמח
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 987 צפיות
טוב, אז ככה. גיליתי לאחר ניסיונות נואשים, שהרמקולים האחוריים שלי הם עגולים בגודל 6.5 אינץ'. אני לא יודע מה לעשות עכשיו האם לקנות רמקולים אחוריים בגודל הנ"ל או לקנות 6X9 ולסדר איזה קומבינה(חיתוך וכל זה) שזה כאמור יעלה לי גם עוד כסף. אני מעוניין להביא בעתיד גם מגבר לרמקולים האחוריים... מה אתם אומרים כדאי לי לעשות??
הודעה אחרונה מאת alonelul, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי זוג טויטרים חדשים בקופסא של מורל חשבתי אולי לחבר אותם איפה למקם אותם אם מקדימה יש קומפננט בדלת? והאם בכלל יש טעם לשים טויטרים במצב של עכשיו שאני שומע עם קומפננט אחד מקדימה וופר 6וחצי בדלת והטויטר שלו מקדימה יש טעם להוסיף עוד טויטרים שיש לי? לא יהיה בהיר מידי?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 3 תגובות
- 996 צפיות
יש לי מגבר אחד ספר שסתם שוכב בבית.. אני רוצה לשים אותו לרמקוליים הקדמיים כי שמתי לב שהרדיו דיסק מוציא איזה 30 W והרמקולים הם 250W, אז אני בכלל לא מנצל אותם.. הבעיה היא חיבורי המתח.. האם אני צריך לקחת כבל עבה שני מהמצבר? או שאפשר לקחת מהרדיו דיסק? ואדמה? אפשר לחבר לרדיו דיסק? כי לא ממש מצאתי נקודות אדמה בתא נוסעים המגבר הוא פשוט מאוד, לא איזה משהו עצבני שיגמור לי את המצבר.. אבל רק בנתיים בתאוריה איך אני שם אותו כי בנתיים הקדמיים הם היחידים שלא מוצאים לי רעשים בגלל שהם לא מחוברים למגבר..
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי את הסאב של פיוניר (ts-w304c) ככול שאני מעלה את התדרים של הסאב במגבר אני שומע יותר באס אבל אני גם שומע מוסיקה מהסאב והבנתי שזה הורס וזה לא טוב. אני כיוונתי את זה בערך באמצע איפה הכי מומלץ לכוון את זה יש לי מ 40 עד 150
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
חברים יקרים- אני חדש פה... קודם כל יש לכם אחלה פורום, באמת נראה ממש טוב. יש לי שאלה למבינים: יש לי הצעה לקנות מגברים לרכב של קונקורד. מדובר על הצעה בסביבות ה-1400 ש"ח וזה כולל 2 מגברים של קונקורד- אחד 500 וואט והשני 600 וואט ובנוסף גם סאב וופר של פיוניר!!! (לא זוכר גודל ועוצמה) מה אתם אומרים? איך המגברים האלה? נ.ב- אין לי שום מושג במערכות רכב ורק עכשיו התחלתי את דרכי בנושא הזה. בתודה.....
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
4way vs 2way
מאת gmb- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מבחינת שיקולים של עוצמה ושל איכות השמיעה מה עדיף? 330וואט של 2 וואי או 200 וואט של 4 וואי? יהיה בכלל הבדל שמיעה ביניהם או שהבדל זה יהיה שניח לרוב השומעים? בתודה רמי
הודעה אחרונה מאת mooch, -
אחרי שקניתי רדיו דיסק אני רוצה להוסיף סאב. חשבתי לעשות את זה לבד ,המטרה היא סאב סביר על איזה סאב ללכת ואיזה מגבר? מה המחירים בערך של סאב פשוט עם תיבה?
הודעה אחרונה מאת mooch, -
קניתי רדיו דיסק של פיוניר 1550 מחיר 1100 שקל וזוג קומפננטים של פיוניר , וופר 6וחצי וטויטר די גדול הוופר ממוקדם בדלת והטויטר מקדימה למטה יחסית 550 שקל מחיר הקומפננט סך הכל אני מאוד מרוצה , הסט נישמע לי אחלה טיפה חסר לי באס ואני מבין שזה ביגלל המיקום בדלת עוד מעט אני רוצה לשים איזה זוג רמקולים 6וחצי פשוטים מאחורה בתא מיטען כדי להשלים את הבא שחסר ליפעמים . אופצייה שנייה שחשבתי היא לחבר סאב בגשר לשתי הערוצים האחוריים שכרגע פנויים ואלייהם לחבר ביחד סאב , אפשרי? הספק הרדיו דיסק 50 ואט לערוץ. עוד משהו , יש לי טויטרים של מוראל שלא בשימוש כרגע כדי לחבר אותם לערוצים הפנויים ברדיו דיסק ? תודה לעונים .
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5 אלף צפיות
תמיד עניין אותי : למה רמקולים שמשמשים לסטריאו קולנוע ביתי וכו בנויים בתוך תיבת תהודה , כאשר רמקולים לרכב אינם צריכים זאת ? מה ההבדל ברמקול ? ( השאלה היא לא למה עושים זאת, אלה מה ההבדל ברמקול ..). ועוד שאלה על הדרך ... : שוב למה יש הבדל בהתנגדויות בין רמקולים ביתיים לרמקולים שמיועדים לרכב ? תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת YoSiMr, -
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום! אבקש את אזרתכם לבחירת קומפוננטים (קדימה). נתונים חשובים: רכב: מזדה 323 סדן (הצורה הישנה) טייפ: רדיו דיסק של פיוניר דגם 3100 (45X4) מגבר: לא קיים (וגם לא יהיה בזמן הקרוב) שיקולי תקציב - כמה שפחות (חייל), עד 800ש"ח. הערות: מאחור יש רמקולים של פיוניר 260W שמנגנים מצויין. השאלה: מי יתן את איכות הצליל הכי קרובה לרמקולים האחוריים (והכי חשוב איכות הבס, כי הרמקולים שהיו לי לפני זה (פיוניר 130W) היו גרועים). המועמדים (מסודרים פחות או יותר לפי מחיר(מהזול ליקר)): pyle - גודל "5.25 - 300W מקסימום (דגם plg5k) POWERACOUSTIK - גודל "6 - 150W מקסימום (דגם xp2k-60c) pyle - גודל "6 - 400W מקסימום (דגם plg6k) BAZOOKA - גודל "6.5 - 100W? מקסימום (דגם rx6…
הודעה אחרונה מאת mircer, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
הקישור באדיבות magic מפורום אוטוסאונד ... http://www.carsound.com/cgi-bin/ubbcgi/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=6;t=000650 אתם מוזמנים להביע את דעתכם ... לפי דעתי נשמע ממש כמו פיקציות, הרבה בלאגן וממש קשה להחליט ...
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה מגבר צריך לשים על 4 רמקולים של 200 וואט. אולי יש המלצות למגברים טובים ולא יקרים במיוחד 600-700 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
תגידו למה צריך קרוס לטויטרים הרי הם גם ככה מנגנים רק צלילים גבוהים
הודעה אחרונה מאת Itay,