פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר חנויות של אודיו לרכב בניו-יורק (מנהטן)? אחותי טסה לשם ואני רוצה לקנות קיט למגבר אכותי של 4G... משמכיר שיביא כתובת ואתר אם יש להם
הודעה אחרונה מאת YoniP, -
כיוון של גיין
מאת mooch- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום. נכון אומרים שהשיטה הנכונה לכוון את הגיין זה להגביר את הווליום ל 75 אחוז לאפס את כל האקוולייזרים למינהם ואז להגביר. חשבתי לעצמי:זה לא משתנה מרמקול לרמקול??
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי רדיודיסק פיוניר 1300DH ויש לי רמקולים של פיוניר 140W. הבעיה שלי היא שברגע שאני מגביר את הווליום הרמקולים עושים עיוותים לבאס זה נשמע ממש כאילו הם נקרעים, עכשיו אני בחור שאוהב את הבאס גבוה. איזה רמקולים, באיזה הספק מתאימים??, אני מתכוון לרמקולים שלא יעשו לי קולות של כאילו הם נקראים מכל עלייה קטנה בווליום. תודה
הודעה אחרונה מאת lior, -
<font color=
מאת poko- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, החל מהיום נפתח פורום חדש בשם " קנייה ומכירה - אודיו" תחת אינדקס הפורומים הראשי. במידה ואתם מעוניינים למכור מוצר כלשהו או מחפשים מוצר כלשהו זהו המקום היחידי שניתן לפרסם בו , הודעות קנייה ומכירה אשר ייתפרסמו בפורום הקיים יימחקו מיידית. זהו זמן טוב גם להזכיר שרק לאנשים פרטיים מותר לפרסם בפורומים אלו, יבואנים או מתקינים אשר ייפרסמו ציוד למכירה , הודעתם תימחק ובמידה וייפרסמו שוב תחסם עבורם הגישה לפורום. לגופים עסקיים מוצעת האופצייה לפרסם בבאנרים בעבור תשלום סמלי, אשר משמש לתחזוקה שוטפת של השרת.
הודעה אחרונה מאת Neo, -
מע' בג'יפ פתוח?
מאת maxim- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
חבר רוצה לקנות ג'יפ פתוח. יש לו מע' דיי יקרה .... יש רעיונות למגן אותה? או שהוא יצטרך לבחור בין הג'יפ למע'?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 1 תגובות
- 913 צפיות
שאלה: אני הולך לשים באוטו את הסאב של PIONEER 600W MAX אמרו לי שהוא 300 וואט RMS בנוסף אני הולך לשים זוג רמקולים 140W MAX שהם 60 וואט RMS אני צריך מגבר נפרד לרמקולים ולסאב? אם אני אשים נניח מגבר 4 יציאות 500 וואט MAX ואחבר את 2 הערוצים האחוריים לסאב, זה לא יספיק לו, אבל הרמקולים לא יקבלו מגבר חזק יותר. מה אפשר לעשות? האם יש מגברים שחלוקת העוצמה בערוצים לא שווה??
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
איך הסאב הזה?
מאת liran- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BULLPOWERREF30&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=63
הודעה אחרונה מאת Tripp21, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה פשוט משגע אותי - אני מנסה להבין ולא מצליח. ברשותכם כמה שאלות שיאירו את הנושא מעט: 1. למי שזוכר התקנתי לא מזמן ברכבי זוג רמקולים של ALPINE (מאה-ועשרים וואט). אלו הותקנו במקום הזוג האחורי. זאת אומרת שכרגע יש ברכב 6 רמקולים (כאשר זוג האלפיין מותקן על המדף האחורי). אם כן, הכל טוב ויפה. הבעיה שלי היא שכאשר אני ממש רוצה לשמוע מוזיקה אני צריך להגביר את הווליום כמעט עד הסוף כדי לשמוע ממש טוב. האם אני מזיק ל HU כאשר אני מגיע לעוצמות כאלו? האם אני צריך מגבר? אם כן, לאן מחברים אותו? ז"א לאיזה רמקולים ? בנוסף האם כדאי, בהתחשב בעובדה שאינני חולה-אודיו (כמוכם), לקנות מגבר פשוט (שיתן עוד קצת עוצמה) במחיר זול ? (למשל: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sa…
הודעה אחרונה מאת lior, -
נחנק לי הסאב
מאת yonadava- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב בתיבה שיש לה יציאה של אוויר (פתח כזה). כשאני סוגר את הפתח עם היד שלי הסאב "נחנק" ומפסיק לעבוד. ברגע שאני מוציא את היד הוא חוזר לעבוד. למה?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום מה דעתכם על המגבר Rockford Fosgate G12004 ??
הודעה אחרונה מאת pavelf, -
- 7 תגובות
- 946 צפיות
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3023680973&category=18805 איזה מפלצת !!! 5000W RMS ... מה אתם אומרים, נכנס לי בתא מטען ???
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=969277 אני לא מבין ממש עד כמה החברה משנה... אבל זה שווה לדעתכם 200 שקל ?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 30 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלןם לכולם. א.השאלה שלי היא{היא בישבילי אלא בישביל חבר}חבר שלי אומר שנקמיצי עושה את ה HU הכי טובים בעולם...... מישהו יודע על זה??? נ.ב בכמה דברים ב.למה יש קרוסים אקטיביים של HPF שמתחילים מ 40 HZ???זה לא נמוך ?? ג.לחבר יש לי מגבר של סוני ואליו מחובר סאב. מה שקורה זה שלפעמים כשמדליקים את ההד יוניט הסאב לא מנגן והמגבר נכנס למצב OFFSET. מה זה יכול להיות. זהו!
- 3 תגובות
- 958 צפיות
שלום. א.הייתי מעוניין לדעת איך הסאבים האלה,הדגמים הישנים...... ב.יש לי באוטו קומפ' מורל דוטק 6,HU פיונייר DEH4100,מגבר של לוגיק100RMS*4, ן6*9 פיונייר 220W הדגם הישן. וסאב של רוקפורד פאנצ' Z 12 . יש לי מזדה לאנטיס. הבעיה שלי זה שאני חושב שאולי הסאב הזה חלש בישביל המערכת שלי כי כשאני מגביר לכל העוצמה אני כמעט ולא שומע באס אלא יותר מיד.כלומר לא מרגישים בומים. ד"א הסאב מחובר למגבר אוונגרד{של חבר ,שעוד מעט יוכלף למגבר שלי}. מה אתם אומרים האם אני צריך להחליף את הסאב לסאב יותר חזק? אני חושב שאני כבר מעדיף סאב של פיוניכס עליו כי שמעתי אותם והם מצאו חן בעיני.
- 0 תגובות
- 864 צפיות
למשהו יש מושג אם יש חברות ביטוח שמוכנות לבטח מערכות מעל 20K או לבטח מכשיר ששווה 20K . דחוף דחוף .
הודעה אחרונה מאת RL FULL BASS, -
סאבים של OZ AUDIO... 1 2
מאת YoniP- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
איך סאבים של OZ בעקרון? אני יכול לקנות יד שניה סאב 12" שנת 2000 סדרת L עם תיבה אטומה - רק 180 אראמאס. ממליצים? 900 שח שווה? זה הסאב: http://www.onlinecarstereo.com/caraudio/product.asp?sku=11812
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום מה קורה ?? זכיתי ברמקולים TITAN XPLOD 300 Watt 4WAY ורציתי לדעת בכמה אני יכול למכור אותם מכיוון שאין לי שימוש בהם.. אז מי שיודע מה זה החברה הזאזת וכמה זה שווה אז בבקשה תודה וגם יש לי רמקולים חדשים באריזה מלפני שנה בערך(..) רמקולים XPlod של סוני 3WAY 180 WATT גם זה הייתי רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור אותם תודה מכם!!!
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
של חברה מוכרת... אין לי מחיר מסויים שאני עומד עליו כרגע...
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
אודיו לג'יפ
מאת אופיר- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני קונה עכשיו את הג'יפ של קאיה(סורנטו), ואני רוצה לסדר בו מערכת טובה, אבל לא "מפוצצת". רדיו דיסק יש לי(סוני cdx-M850MP) אני רוצה לקנות רמקולים סאב ומגבר חדשים. יש לי כ-3000 ש"ח. על מה אתם ממליצים? -מה דעתכם על הרמקולים/סאב/מגבר של סוני? נ.ב האם העובדה שהמערכת תעבוד בג'יפ חשובה?
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכוון ממש ממש ישן. רדיו בן 50 בערך (הרבה לפני רדיו תדיראן...) רדיו לאוטו שבתמונה
הודעה אחרונה מאת y9853, -
סקאיי ולבד
מאת psxr- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה קונים סקאיי ולבד ??? ההייתי היום בACE ובאוטודיפו סניף רמת גן ולא היה בשניהם
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש לקנות פרספקס שקוף להתקנה מושקעת... באזור המרכז, מישהו מכיר ? ומה בערך המחירים ?....
הודעה אחרונה מאת oferneu, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תערוכת Sinsheim 2003 לחץ כאן
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
דעה לגבי מגבר 1 2
מאת NirTzi- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום... רציתי לשאול את אנשי הפורום לדעות לגבי המגבר הנ"ל ?... http://www.magnat.de/car/amp/index.php?serie=Bull_Power&detail=111746&area=3&html_name=bull_power&html_nummer=4600&lang=en האם יש למישהו ניסיון איתו ?... איך הוא בהשוואה ללאנזר וייב 420 ?.......
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שימו לב איזו התקנה :mm_tongu:
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
פיוניר...מה יהיה? 1 2
מאת Stav132- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קראתי קצת את ההודעות בפורום והבנתי שאתם לא מתלהבים מפיוניר. הרמקולים שלהם כל כך גרועים?? היום הייתי בסוכנות של ההונדה והזה שעבד שם הציע לי קומפוננט של פיוניר ב 1300 ש"ח (קדמי ואחורי) מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
מערכת מחו"ל 1 2 3
מאת אופיר- 30 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא מחו"ל(ארה"ב) מערכת כזאת: קומפוננט- MBQuart PSD 216 מגבר- Lightning Audio B400.4 סאב- Kicker C10VR4 הכל במחיר של בערך 500$. שווה??? יש רכיב שכדאי להחליף? חברה תמליצו על משהו יותר טוב שאפשר לקנות במחירים האלו(+/-) בחו"ל... נ.ב האם המערכת עצמה טובה?(המגבר מספיק חזק לרמקולים ולסאב בגישור?)
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 2 תגובות
- 895 צפיות
איך המגברים של BOSS או של PROSOUND ??? הם נמצאים במיכרז באתר http://www.p1000.co.il מחיר התחלתי של 99 ש"ח- נראה לי שאפשר להוציא אותם בזול... האם המגברים שויים משהו???...
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
למכירה!!! בנייה לפולקסווגן גולף. טלפון: 050611232 אלי[/img]
הודעה אחרונה מאת Tripp21, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, רציתי לשאול איך לחבר את המגבר למצבר שלי, או לקופסת פיוזים?
הודעה אחרונה מאת Vovka,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 219 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Night Driver
- T_A
- alex321
- outnex
- פינדר
- תומר ב
- zvigolden
- borsood
- flytomars
- amosbmw
- David32
- lanosforce