פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש אתר שניתן להזמין ממנו (אם אפשר, לא מארה"ב) HU של פיוניר \ קלריון אשמח לכל תשובה לעניין ולא שאלות למה וכמה. תודה מראש לכל העונים אורן.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם למישהו יש , או יודע מאיפה אפשר להשיג אז אני אודה לו ביותר. אייל.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש איזה דרך לחדש אותו? הכוונה לחומר שמקשר בין הקונוס לברזלים... יש חומר כזה או שצריך לקנות אחד חדש
הודעה אחרונה מאת אורי 15, -
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מגבר עוצמה למערכות רכב הכוללת 3יציאות 860WATTS מבית היוצר של ענק האביזרים לרכבAudio gods שסידרת אודיו ליין שלו נחשבת כסדרת העלית בתחום מוצרי שמע לרכב. 280watts +280watts+יציאה לסאב וופר 300WATTS. המכשיר מצויד במערכת מיוחדת המגנה מפניי קצרים. שלט לשליטה על עוצמת הסאב וופר ומערכת ייחודית של CROSSOVER כל אלו ישמרו על המערכת וגם יגביר את עוצמות הצליל לגבהים בלתי מובנים כלל תוך שמירה והקפדה על איכות ניקיון וצליל מושלם וברור. MOSFET. STEREO . BASS BOOST קל ונוח להרכבה וכ"כ מתקנים מורשים וצוות מיומן עומד לרשותך בכל הארץ. זה רשום פה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=AB8600 קורא MP3 ללא צורך בתיקיות מיוחדות(כי הוא לא קורא אותן) …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
גבר אני לא רוצה לעשות עין הרע, אבל לפי דעתי אתה צריך לחסוך כסף לרדיו דיסק חדש, כי ימיו של הרדיו דיסק הזה ספורים!!!(אני מקווה שאני טועה) למה אנשים סתם קובעים , לפי המחיר? היה לכם בכלל נסיון עם רדיו דיסק כזה? הוא היה לכם ברכב תקופה מסוימת? לא צריך הכל לשלול.. רק שתדע שגם הרדיו דיסקים של החברות הגדולות כמו lg pioneer pansonic וכ"ו גם מפשלים. ראיתי כמה חדשים MP3 שיש להם delay ארוך ומיגע או קושי לקרוא צרובים או שפשוט סתם התפגרו מכיוון שהיו רגישים מדי..
הודעה אחרונה מאת שיקו 123, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה קניתי יד שנייה סאב של קיקר 12 עגול. ואין לי שום נתונים עליו, הדבר היחיד שאני יודע זה מה שרשום עליו מסדרת comp. חיפשתי באתר שלהם ויש רק את הדגם היותר חדש של הסאב הזה. אני רוצה לבנות לו תיבה אטומה ובשביל זה אני צריך את הנתונים עליו. אם מישהו יתן לי גם את המידות של התיבה שאני צריך לבנות זה יהיה בכלל טוב. תודה מראש. דני.
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 1 תגובות
- 974 צפיות
האם מומלץ לבנות מערכת מחלקים שלאותה החברה ? שמוליק
שלום לכולם ..שוב. אני חדש פה.. ולמי שהתעניין בבעיה הקודמת שלי עם הבאס ב6 על 9 בקופסאות ....... אני יוצא מנקודת הנחה שמחר בבוקר הבעיה שלי תעלם ! אז השלב הבא.. רציתי לדעת אם יש עוד אנשים כמוני פה שרצו לחסוך בסאב גדול ומעפן שדופק בבאגז וחשבו על משהו יותר סימלי כמו סאב קטן מתחת לכיסאות ? אז אני התעניינתי ברעיון .... עשיתי גם ניסוי קטן. לקחתי רמקולים של "אייוה" ביתיים... רמקולים דיי סטנדרטיים אפילו קצת ישנים היתי אומר. חיברתי אותם על תדרים נמוכים. וחיברתי את ה6 על 9 על תדרים גבוהים בלבד (לא שזה משנה אין בהם בכלל באס) והבאס היה אחלה.. (לעומת העובדה שאין באס בכלל וכל הבאס יוצא אך ורק מהם !) אני לא מדבר פה על עוצמה של סאב 12" או משהו בסיגנון. אני מדבר על משהו סטנדרטי…
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למי מכם שכבר שמע על הפרוייקט הקטן שלי .. עשיתי את המערכת באוטו נשלפת.. משמע. המגבר נשלף תוך משהו כמו 3-4 שניות והרמקולים האחוריים יושבים בבוקסות שמחוברות עם אר סי אי. עכשיו לבעיה שלי - המטרה של הפרוייקט הזה היה להעביר את המערכת מהאוטו שלי לאוטו של העבודה - (דלקן) אבל באוטו הזה אי אפשר לעשות שיפוצים כגון חור בדאש ועיניינים כאלה... באוטו הישן היה לי גם את אותו ההדיוניט ! משמע הסיכרון של המגבר היה זהה. כרגע ראיתי באוטו החדש שיש לי משהו שקוראים לו QUANTUM .. הוא ניראה מרשים הוא ניראה אפילו יותר טוב מהקנווד 2020 לטעמי ...... השאלה שלי עכשיו מבחינת המתח שהיציאות השונות מוציאות מהזה אומר מבחינתי ? שעכשיו נדפקתי והגיין לא יהיה זהה ? או שכל ההדיוניטים הנורמליים מוציאים א…
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. לפניי שאתם קוטלים אותי על המגבר אז אני מודיע שהוא לא שלי ורק חבר שלי ביקש שאני אברר עליו. אז ככה: נתונים על המגבר כגון: כמות כניסות ויציאת, הספק. כיצד אני מחבר אותו לרכב מבחינת חשמל וחוטים לרמקולים יש לציין כי יורכב מאחור לרמקולים אחוריים שכרגע אין אפילו תשתית בשבילם. (כרגע קיימים רק רמקולים קדמיים) מבירור קצר הצעת מחיר להרכבה היא 300 ש"ח. מה דעתכם? (יקר?) האם יש אפשרות להתקין לבד? (מסובך?) תודה מראש. הרמן.
הודעה אחרונה מאת Herman, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הבעיה קיימת בכל העולם! חברה בריטית מציעה מערכות משלימות למערכות השמע המקוריות ועוד כמה אביזרים, כגון התראה לנסיעה לאחור, בהנחה של כ %57 ממחיר היבואן באנגליה. הנה האתר- http://www.add-a-cdchanger.co.uk ולחיפוש מהיר באתר - http://www.add-a-cdchanger.co.uk/acatalog/sitemap.html
הודעה אחרונה מאת ko3, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מגבר 5 ערוצים מבית ליטניג אודיו ארה"ב, מגבר מושלם לרכב מכיל יציאה של 350W לסאב + 2X75W לרמקולים קידמיים + 2X100W לרמקולים האחוריים, איכות שמע גבוהה, המגבר מצויד בקרוסאובר לכל היציאות ו Bass Boost למגבר הסאב. המגבר מצויד בספק כח כפול בטכנולוגית MOSFET . עולה כ 2220 ללא ההתקנה
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קניתי את המגבר הנ"ל יש לו 4 יציאות עם 2 קורוסאוברים ואני רוצה לדעת עוד קצת פרטים עליו. שילמתי עליו 400 שח הוא שווה את המחיר הוא שהוא סתם מגבר זבל???? מה שרשום עליו זה: mosfet bridgeable 4ch / amplifier 700watt והדגם שלו זה 4720gt. אודה מאוד למי שיוכל לתת לי קצת יותר פרטים עליו כי חוץ מלחבר אותו אני לא יודע עליו כלום. תודה ירין. ועוד שאלה מה עדיף לחבר לסאב מגבר נפרד או לחבר אותו גם למגבר הנ"ל. יש לי עוד מגבר של alpain או משהו כזה 60watt X2 תודה מראש לכל מי שישיב לי ירין.
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי מה בוחרים רדיו דסק לרכב ? כמות יציאות למגברים ווליום שלט מה????
הודעה אחרונה מאת Neo, -
דרוש ייעוץ דחוף... 1 2
מאת 205f- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה... הסיפור הוא שיש לי אנשים שטסים לארה"ב בימים הקרובים והדילמה היא : האם להביא קרוס אובר או אקולייזר... שומע את כל סוגי המוזיקה בד"כ- פחות קלאסי יותר מודרני ... ואין לי כח להתעסק יותר מדי עם כיוונונים...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 991 צפיות
למכירה סאב KICKER SOLOBARIC L7יש גם L5 .שניהם תיבות SEALED. מצב חדש . סאבים 2בעלי סליל כפול של 2 אום. L5 הוא L7 , 600RMS הוא750RMS
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה שלי אם יש מצב לסדר אותם. הם עלו הרבה כסף יחסית לטוויורים פשוטים ואין לי כסף לקנות כאלה חדשים (הם עלו לי 600 שח)
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
מעוניין בהחלפה
מאת jenia- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחליף דיסקים PIONEER CDX-1270 היה משימוש חודש עם אחריות של עוזי רדיו אחריות של עוזי רדיו מחפש מחליף דיסקים של NAKAMICHI
הודעה אחרונה מאת jenia, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.pioneerelectronics.com/Pioneer/Files/ts-w304c_spec_20011241032353030.pdf מפרט של TS-W304C לפי כול הנתונים האלה T/S איך אני יכול לדעת בדיוק את המידות אם מישהו יודע מזה כול דבר כמו QMS MMS FT3 QAS וכול השאר רק דברים חיוניום... בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 929 צפיות
טוב. כבר שמעתי הרבה פיתרונות למצב .. אבל פיתרון הגיוני שעולה פחות מ200 שקל לא מצאתי .. אז יש למישהו פה פיתרון קסמים ? או מישהו פה מורכב אצלו הפיתרון קסמים ? אם מישהו יכול לתת לי רעיון יצירתי והגיוני .. שלא צריך משכנתא בשבילו ... תודה מראש!
חג שמח לכולם, נסיעה מהירה וזהירה,אל תשכחו לאכול מצה ובסיבוב הבא לא לשכוח את הפנייה ...
הודעה אחרונה מאת 205f, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב הקטע שהיה לי היום. חבר שלי ביקש שאני אתקין לו רדיו טיפ כי אין בכלל כלום באוטו יש רמקולים רק מקדימה משהו פשוט וזהו. אז איך שהסתכלתי מהמערכת יוצאים 4 חותים פלוס מינוס ו2 רמקולים. אז הבעיה שלי היא כזאת: מכל רמקול יוצאים 2 חוטים בדרך כלל כן אז איך אני מחבר את זה ביחד את שתיהם לחיבור 1 במערכת או שאדמה בנפרד ותכבל השני בנפרד. יאנו מכל רמקול ביחד לעשות. הסתבכתי אם זה קצת ואני לא יודע יש למישהו מושג ועוד משהו שראיתי איך זה יכול להיות שהפלוס מחובר לרמקול ? תודה
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. לפני שעה קיבלתי (אל תשאלו...קומבינות) את המכשיר החדש שלי.מדובר בקנווד KRC789 שכולל כל מיני צעצועים נחמדים שיקח לי הרבה זמן ללמוד (סי די טקסט,אקולייזר מובנה ועוד כל מיני דברים שאני עוד לא קולט) וצ'יינג'ר לעשיריה. בכל מקרה-יש לי מספר שאלות: 1 המכשיר הישן שלי היה סינגל סי די פשוט להחריד של קנווד.הוא חובר למגבר אלפיין וי 12 שמוציא בבריג' לסאב של פוקאל וקומפוננטים של לייטנינג. היתה בו רק יציאה אחת למגבר.עכשיו יש לי מכשיר עם שתיים... איזו אני מחבר למגבר? המתקין שלי ייעץ לי לחבר ב"בריג'", כדי שתהיה לי שליטה על הסאב.אבל הוא רק יתפנה להתקין לי ביום שבת.....ובשבילי "בריג'" זה משהו שיש רק בלונדון.... 2 יש גם צ'יינג'ר.איפה לעזאזל ממקמים צ'יינג'ר במכונית ב…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
קוראים לי דוד, יש לי יונדאי לנטרה (כן אפשר לצחוק עלי, אני רגיל) ואפילו נדפקתי מפירלס (בכלל מריצים קטעים הא?) קיצר בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לעבוד על האוטו שלי בעצמי. אני הולך לקנות את ה TS-w304C של פיוניר (ב500 שח) חדש. ולהרכיב אותו בעצמי כולל לבנות תיבה. יש לי מגבר פיוניר g35x שהיה מחובר עד לא מזמן לאחוריים (כשהיה לי 205) עכשיו הוא רץ על ריק (כי חיברתי אותו לפירלסים והוא שרף להם את הצורה) בקיצור נגשר אותו ונחבר, שיהיה צליל יפה., יש לי HU מגעיל טיכו של גנרל - לא עושה לי בעיות, אבל גם אני לא יכול להגיד שאני מבסוט ממנו... הדרך ארוכה נעים מאוד. אם בא לכם להתווכח, חופשי, לא איתי
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
JVC 707/909
מאת SPL- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי לפני כחודשים בערך הד יוניד של JVC 707 במקום הפיוניר 7400 ואם אתם זוכרים התלוננתי שהיצאה של הסאב נמוכה מאוד (אני צריך להגיע כמעט עד למכיסמום כדי להנת מבאס טוב) אז לקחתי את ההצע של איל להלמיך את הגיין של הקומפוננט קצת ואז בעצם לגרום לזה שאני יגיע לווליום יותר גבוהה במכשיר ואז המגבר שמגביר את הסאב יקבל מתח יותר גבוהה מהרדיו דיסק... טוב אז אחרי בדיקות רבות וכיוונים רבים הגעתי למסכנה שזה עדיין לא זה... בפיוניר אם הייתי סאב את הסאב על יותר מ +2 הוא היה כבר מתחיל לעוות... עוד משהו שהטריד אותי זה שהסאב נשמע לא משהו במכשיר הזה כאילו אין לו עומק... ניסתי לכוון את האקולייזר (שמתי 70HZ 150 על -5) וגם זה לא עוזר.
הודעה אחרונה מאת moti_r, -
איזה מוסיקה אתה שומע? 1 2
מאת EyalR- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
טוב בעיקבות שיחה קטנה שהייתה לי עם 205 על המוסיקה MADE IN TAIWAN שהוא שומע חשבתי שיהיה מעניין לראות מה כל אחד שומע, לא זכור לי שהיה בפורום כזה ת'רד, ואולי אני טועה אבל בכל מקרה עבר זמן ולא יזיק רענון. אני אתחיל: אביב גפן, משינה אלה האהובים ביותר אבל הרבה ישראלי. system of a down, metallica, peral jam, pink floyd, cranberries, moby, eminem , the police, muse, u2, rem, depech mode, כמובן שעוד אבל אלו הבולטים. מה איתכם?
הודעה אחרונה מאת puntoELX, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי דגם 3100 של פיוניר, ושמעתי שיש לה שלט. איפה אפשר להשיג כזה? (אפילו לא חדש...) תודה
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 0 תגובות
- 970 צפיות
ערב טוב, בוקר טוב, צהריים טובים....(תלוי מתי אתם קוראים את זה) שלום שמי סתיו ואני חדש. (עכשיו כולם ביחד..."שלום סתיו".) עברתי על ההודעות בפורום וחיפשתי אחר התשובה לשאלה שלי...אבל לא מצאתי. אני מעוניין לרכוש מערכת לאוטו,נכון לעכשיו המחיר שאני יכול להוציא הוא משהו בסביבות 4000 ש"ח. האוטו הוא הונדה סיויק (שנת 2003 אם זה חשוב). יש לי HU של פיוניר (לא זוכר את הדגם) אבל זה הזה עם הדולפינים בשווי 2600 ש"ח. אני רוצה לקנות מגבר, רמקולים.....ו..אני חושב שאני אוותר על הבאס. יש לכם הצעות?המלצות? אם אפשר בבקשה להביא גם מחירים.... תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני יודע שזה פורום אודיו לרכב ומראש פוקו אני מתנצל על הת'רד. ב21 לחודש אני טס לזמן לא ידוע (איך אני אוהב להגיד את המשפט הזה) לאוסטרליה הגדולה ,תודה לכולם ,אני אשתדל מפעם לפעם גם להכנס לפורום ולהתעדכן,עלו והצליחו ושאו ברכה. מקווה לחזור לעתיד ורוד יותר, חזק יותר ואיכותי יותר מכל הבחינות (או שלא לחזור בכלל). ביי בינתיים. חג שמח
הודעה אחרונה מאת feint, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום. היתי מעוניין לקבל עזרה בבעיה בעייתית שיש לי. אני מעוניין ליצור לרמקולים האחוריים שלי 6 על 9 קופסאות שיאפשרו לי להפיק מהן באס. אני לא מדבר על באס זהה לזה שיוציא מהבאגז. אני מדבר על סאונד כל שהוא שיקראו לו באס ולא הדבר המצחיק שמוציא אויר (זה מה שיוצא לי כרגע) אז בואו אני אשתף אותכם בניסיונות שלי : בניתי קופסא ראשונית ללא כל חישובים וללא כל התיחסות לנפח. לא היה באס יותר נכון היה חוסר מוחלט באויר וזה היה נישמע כמו גומי שנמתח. השלב הבא שלי היה לחפש מישהו שבונה קופסאות .. ללא הצלחה. אם מישהו מכיר פה שירגיש חופשי לשתף אותי בפרטים שלו ! . (אני מכפרסבא דרךאגב) השלב הבא שלי היה לשפכל את הקופסאות שיש לחבר שלי. יש לחבר שלי קופסאות מאוד ישנות שבנוי…
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 355 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- M H
- איציק נ.
- Derish
- stx
- גרנד פריקס
- שימי 85
- Olórin the grey
- itaimoto
- BoazB11
- ishayk
- רפי לין
- mikyl