פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,389 נושאים בפורום הזה
-
איטום הדלת
מאת HondaS- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש דרך חוץ מזפת לאטום את המרווח שקיים מאחורי הרמקול?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בלאנסר מקדימה רמקולים מקוריים של האוטו, הבנתי שהגודל שלהם הוא 4.5 . חבר הציע לי להחליף אותם בחדשים של קליפורניה בום ב100 שקל ,והבנתי שרמקולים בגודל הזה לא עולים כל כך הרבה . אז כמה עולה רמקול של חברה יותר טובה והאם ביכלל אני ירגיש בהבדל ממה שיש לי עכשיו
הודעה אחרונה מאת asaf41, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי חברה יש לי בקרוב יום הולדת (עוד חודשיים) אבל מתכננים לקנות לי מתנה אחרי המלחמה , אני קובע מה המתנה (כי שאלו אותי) ומכיוון שהרדיו דיסק שלי נשרף אני מעוניין לקנות חדש. אז ככה יש לי תקציב של 2500 ש"ח (זה מספיק , לא?? ) תנו לי את ההמלצות הכי טובות שלכם + תמונות אם אפשר. ת-ו-ד-ה!
הודעה אחרונה מאת poko, -
המגבר הטוב ביותר? 1 2
מאת EyalR- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, רציתי בבקשה שתדרגו את החברות הבאות בסדר מהראשונה לאחרונה, לפי איזה מהן הייתם רוצים לראות ברכבכם. כל החברות הן חברות HIGH-END אם למישהו יש כמה חברות במקום הראשון למשל שירשום את כולם תחת 1 החברות הן: BRAX, ZAPCO, GENESIS, ARC AUDIO, MCINTOSH, SINFONI, AUDISON אם בחרתם את הראשונות רק משום שאתם מכירים אותן ואת האחרות לא אז תציינו זאת, כמו כן אם יש למישהו בראש חברת HIGH-END ברמה הזו שהוא חושב ששכחתי לציין שיכניס אותה. שימו לב שאני לא מצפה שאנשים יענו לפי ניסיון עם המגברים, אלא איזה חברה הם הכי מעדיפים ואין צורך לנמק למה. תענו כאילו היו נותנים לכם אפשרות לבחור מגבר בחינם מכל החברות האלו.
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום קיבלתי הצעת מחיר לגבי סט קומפוננט מסדרת KAPPA 4.25" של אינפיניטי + טוויטרים של מורל ב730 ש"ח סה"כ ממקום בשם "מצת-אור" בחיפה. מה אתם אומרים על המחיר? האם מישהו מכיר את המקום ויכול לחוות דעה? ועוד משהו - זקוק גם לחוות דעת לגבי קומפוננטים באותו גודל של DLS מסידרת הBASIC. תודה רבה.
שלום, אבקש מעט עזרה... לפני כמה ימים חברים קנו לי מתנה... 2 סטים של רמקולים... שניהם של לאנזר... אחד VB69.3.... הוא רמקול 6*9 והשני זה VB5.1.... זה קומפננט... אין לי מה לעשות איתם ... ואני מעונין למכור, פרסמתי מודעה בלוח מכירות ... אך אני לא יודע מה המחיר שלהם בערך... אשמח לדעת מה בערך יהיה מחיר סביר לשני הסטים ? תודה... אני אשמח לתשובות אמיתיות ... מאנשים שלא מעונינים לקנות ממני ... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Amir_q, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברוב המכוניות לפי מה שאני יודע יש רמקולים עגולים. לפי חיפוש בזמן האחרון של רמקולים טובים שמתי לב שכל הרמקולים החזקים והטובים באים בצורה אוהבלית(ביצה), למה זה?? ואם אני יקנה רמקול אובלי, יש מצב שאני יוכל לסדר אותו באוטו לבד אם יש לי באוטו מקום לרמקולל עגול?? הבנתי שצריך לחתוך ולסדר את זה וזה די יקר העסק הזה.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
החלטתי במקום להחליף את הסאב אני אחליף את הקומפוננט הקדמי וההד יוניט מהסיבה שכנראה יש לי קונים למוצרים הקיימים. הפיוניר הענתיקה שלי יוחלף ע"י BLAUPUNKT SAN FRANCISCO מרכטמן (הוא REFURBISHED , אבל ניקח סיכון). ובעיניין הקומפוננט אני מתלבט. כרגע יש לי MOREL DOTECH חשבתי להחליף אותם ל- HYBRID או DLS MAGNESIUM . השאלה שלי היא כזאת, איזה רמקולים הייתם מעדיפים למוזיקה אלקטרונית בעיקר ?
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רדיו דיסק מדגם פיוניר DEH- 6350 נופל ונשלף ,4*50 ,המכשיר בעל תצוגת מכוניות פורמולה,נשרים ועוד 5 מסכים שונים. המכשיר במצב חדש מחיר : 1600 ש"ח לכל המעוניין לפרטים נוספים נא להתקשר ל - 051465660
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
במעבר מים באחד הטיולים לאחרונה המגבר והצ'נגר זכו לטבילה במים ומיד הפסיקו לעבוד כמובן שהדבר האחרון שחשבתי עליו שהתחילו להכנס מים זה המגבר אבל זה כבר היסטוריה ובהתקנה הבאה המיקום יהיה יותר גבוה (גב המושבים האחוריים). ניסיתי להפעיל אבל הנוריות של המגבר לא דולקות ואין שום תגובה אותו סיפור עם הצ'נגר בדקי את הפיוז והוא לא שרוף. אשמח אם תוכלו לחשוב על סיבות נוספות או להפנות למעבדה אמינה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
כבלים למגבר
מאת shkoleon- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם שאלתי היא כזו? האם חייבים להחליף את הכבלים של המערכת ושל המגבר בפרט כאשר אני מעביר את כל המרכיבים לרכב אחר??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ומוכן לשלם בעדו (או לתת שלט חוטי ולהוסיף כסף....) זה כמו עם אנשים... עד שאתה לא מאבד אותו אין לך מושג כמה הוא היה חשוב לך... רון
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
המלצה לסאב וופר קטן 1 2 3
מאת שלומי- 30 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום, אני מחפש איזשהוא סאב וופר שיתפוס כמה שפחות מקום וישקול כמה שפחות. כעקרון, אני רוצה סאב שיגוון את הצליל שהקומפוננט נותן ויוסיף קצת עומק. ווליום גבוה לא כ"כ חשוב לי. האם 6/9 זה פתרון טוב ? האם יש סאב קטן שעונה על הצרכים האלה ? תודה .
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סתם משאל קטן שראיתי בפורום בחו"ל ונראה לי מעניין. מה הציוד שהכי נקשרתם אליו אצלכם באוטו (אודיו) - שנשאר אצלכם הכי הרבה זמן ושממש אהבתם. אצלי זה לדוגמה הנגנים של אלפיין , עד היום מסתובב על ידי 7930 שאצלי מ1997 או 1998 ועדיין בעיני הוא בין המכשירים הטובים ששמעתי. יצאו מאז הרבה דולפינים קופצים , אבל בעיני האלפיין ההוא עם הפשטות שלו הוא מכשיר מדהים.
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רמקולים קומפוננט 6.5 אינטש Macrom RGS2.60 60W RMS האם הם שווים 275 ש"ח ? (חדשים)
- 34 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כסף כאן לא משחק תפקיד ענק, יש חשיבות כמובן, לא מצפה למחירים מפוצצים אבל אני רוצה להוסיף למערכת שלי עוד שני רמקולים מקדימה על מנת להעלות את רמת הווליום ברכב,... כרגע יש LIGHTNING AUDIO 70\140 מקדימה ומאחורה 75\150 של רוקפורד שניהם יושבים על 400.4 אני רוצה להוסיף עוד זוג רמקולים קטנים יחסית בגודל 3" - 4" ברמת רוקפורד וכו'. מקווה שמישהו יעזור לי מחירים יעזרו מאוד אם תתנו הערכה או אפילו מחיר מדוייק לרמקול קבלו את הרכב שיש ברשותי ותמונה בהגדלה על המערכת שיושבת ברכב.
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי שאלה היפוטתית.. איך הרמקולים האלה MB Quart QSD 216 / 6.5" Q Series Comp Set ובכמה אפשר להשיג אותם בארץ?????
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים יקרים, הנני פונה אליכם בפניה נרגשת לקניית שלט פיוניר אשר יעשה לי רק טוב. במידה ויש לכם איפה שהו בבוידם או בתחתי ארגז הכלים שלט כרטיס לפיוניר תתקשרו -- 058-907466 ותזכו כסף וחיים ארוכים. בתודה מראש, חן 1.8 306 XT.
הודעה אחרונה מאת hen306, -
- 1 תגובות
- 865 צפיות
באמצע הנסיעה הסאב הפסיק לעבוד, החלפתי כבלים וכלום- הבעיה היא בסאב. ניסיתי לפתוח את הסאב מהארגז אבל קניתי אותם ביחד והוא מודבק ממש חזק. האם יכול להיות שהסליל נשרף מ100 אראמאס של רוקפורד 200.4 מגושר? אולי הבעיה היא בתוכו?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי CENTURY של JBL ... רציתי לשמוע על עוד סוגים של רמקולים כאלה ... ורציתי לדעת אם צריך לבנות להם תיבה ???.... אם הם ממוקמים על הפלטה האחורית...
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוקיי אז ככה אני יודע איך רמקול עובד באופן כללי: ההתנגדויות בין הפלוס והמינוס מרעידות את הוויוס קויל שבתורו מוזיז את הממברנה קדימה ואחורה שאלה מוזיזים את חלקיקי האוויר שיוצרים גלי קול. אני גם יודע שכמה שהתזוזה גדולה יותר ככה העוצמה גוברת כי הלחץ באוזן ועל עור התוף גדל וככל שהתזוזות נעשות יותר תכופות ככה גלי הקול יותר תכופים ומתקבל צליל גבוה יותר. עד כאן נכון פחות או יותר? עכשיו איפה שאני לא מבין כל כך וכאן אני צריך את העזרה זה ככה: אני יודע שהממברנה זזה כמה פעמים בשניה. אבל איך מתזוזה אחת נוצרים כמה וכמה צלילים שונים? כלומר האם נגיד בשניה אחת שומעים צליל של גיטרה, זמר ותופים- אז איך הרמקול גורם לנו לשמוע 3 צלילים נפרדים בתזוזה אחת של הממברנה? תודה לע…
למכירה PPI 4240
מאת EyalR- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מגבר PRECISION POWER 4240 30Wx4 /120WX2 נמצא בשימוש כחודש עם אחריות לעוד כ10 חודשים ע"י היבואן בארץ. המגבר הוא UNDERRATED ומספק בפועל הספק גבוה יותר מהמוצהר. מחירו חדש 3200 ש"ח, מחיר מבוקש 1600 ש"ח. לקוראי הרוסית שבינינו באתר http://www.caraudio.ru/az/Az_0601/p78-93ppi.htm יש מבחן שלו שבו הוא זכה בקניה הכדאית ביותר מבין מגברי HIGH-END אחרים. מי שמעוניין שיצור קשר בהודעה פרטית.
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לחבר שלי פיג'ו 307 והוא רוצה לדעת אם אפשר לחבר את זה לרדיו דיסק (זה שמגיע עם האוטו - שנת 2002) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת dragonflight, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן חבר'ה! מישהו שמע או מכיר את הרמקולים שבנושא? http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/apriltecline/product.asp?pf_id=EYSPS6939 מה אתם אומרים עליהם? זה בשביל חבר ואני יכול להשיג לו כאלה ב 700 שקל בערך, מה אתם אומרים? טובים? שווים משהו? יותר טובים מהפיוניר 260W?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 1 תגובות
- 806 צפיות
אני רוצה לדעת שכשאני מחבר מגבר ליציאת הLINE OUT ברדיו דיסק האם הLINE OUT מושפע מהאקוליזיר? הכוונה נגיד שאני מעלה את הבאס או שם על LOUDNESS אז האם זה משפיע גם על הLINE OUT? ואם זה לא משפיע, איך אני יכול לעשות שהמגבר תמיד יקבל ברמה יותר גבוהה מהרמקולים הקידמיים? המגבר מחובר לסאב, האם אני צריך להעלות את הרגישות של הGAIN? אבל זה יפגע לי באיכות שאני העלה את וויליום גבוהה מדי..
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז ככה. מעניין אותי מאד מה אתם תקנו אם יעמדו לרשותכם $7000 לבזבז אך ורק על מערכת סטריאו אשר צריכה לכלול את הדברים הבאים: 1. סט קומפוננט 2. 2 מגברים 3. קבל 4. 2 סאבים 5. רמקולים אחוריים ( לא משנה איזה, אפשרות גם לעוד סט) 6. יחידת ראש 7. מולטימידיה לאוטו ( היחידת ראש יכולה לכלול את המולטימידה בפנים) בקיצור החוקים היחידים הם : הקניה חייבת להתבצע בחול באתרי האניטרנט. וכל אחד בסוף חייב לרשום מה הוא קנה לפי הסדר הנ"ל וקישור מאיפה. חברה זה מתוך שעמום טוטלי אבל זה גם מעניין רועי.
הודעה אחרונה מאת poko, -
סאב VIBE PRO
מאת NirTzi- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב, הציעו לי לקנות סאב של לאנזר מסדרת VIBE PRO... שאמורה לההיות אחת הסדרות הגבוהות... עכשיו הקטע זה ... זה סאב חדש... שמישהו קנה ובזמן ההברגה נפלה לו המברגה לתוך הסאב, וקרעה את מרכז הסאב... עכשיו, הוא החזיר את הסאב, ומה שהטכנאי עשה... זה שהוא תיקן את החור ... בכך שהוא שם "כיפה" במקום החלק שבמרכז הסאב... האם שווה לקנות כזה סאב ? איך הסאב הזה בכלל ? האם הוא יותר טוב מהסאב של פיוניר ב 600 ש"ח ?... נ.ב צירפתי תמונה שמראה איפה החור בסאב...! תודה.
1 . תגידו סאב של 800 וואט RMS יכול לפוצץ חלונות ברכב 2 . מה החברה הכי טובה בישביל סאב
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קיבלתי השבוע שני סאבים של Lanzar כל אחד 10" ואני רוצה לבנות תיבה אחת לשניהם. יש לי את המידות של התיבה בפרוספקט שבא עם הסאבים רק שהמידות הן ב- "קיוביק פיט". * המידה של התיבה היא 0.8 פיט או 1.4 פיט. מישהו יודע איך להסב את המידות לסנטימטרים? תודה מראש!
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אפשר למצוא פלג כזה למגבר?
הודעה אחרונה מאת corsa,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 267 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- fatboy1340
- Mike Lowrey
- outnex
- Night Driver
- swimmer11
- BoazB11
- Jeka88
- David32
- Yondalar
- Eli vahaba
- גולדן191
- nechmya