פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,389 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהו מכיר מגברים של קונקורד??? יכל להגיד מה הם שווים.... והאם שווה לקנות שני מגברי קונקורד, אחד 500 אחד 600 וואט + סאאב של פיוניר 500 וואט עם תיבה...ב-1600 שקל????
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מי מגיע השבוע לתחרות ה SPL החביבה של אוטוסאונד. ???
הודעה אחרונה מאת poko, -
פיונייר 6400
מאת 205- 2 תגובות
- 945 צפיות
עזרה לחבר במצוקה.... איך ניתן לשנות את התדרים במכשיר שנעקנה בארה"ב?
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהוא מכיר חנות שמוכרת רמקולים לרכב שאפשר לשמוע לפני שקונים אותם?
הודעה אחרונה מאת BMW_316, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צריך לקנות מערכת מיוחדת לרכב בשביל לחבר 6 רמקולים ? כי על כל המערכות כתוב 4 כפול משהו תעזרו לי...
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן - בשל חסכנות נמנעתי מלקנות מערכת MP3 (כשחיפשתי הן היו יקרות בטירוף), במקום קניתי טייפ של סוני ונגן MP3 נייד של סמסונג ו"שילבתי" ביניהם עם מתאם קלטת. השאלה היא כמה זה מוריד איכות לאוזן בלתי מזויינת כמו שלי (הקלטת של חברת סוני, מאוד יקרה, הייתי חייב לקנות אותה בגלל שהטייפ היה יורק קלטות אחרות כי אין להן סרט). במקרה שהיא מורידה איכות, האם כדאי לתת לאלקטרונאי מוסמך לקמבן לי כניסות ליין אין וכמה זה יצא איכותי?
- 2 תגובות
- 872 צפיות
אני רוצה לסגור את הפורט בתיבה שלי. אני לוקח כוס וחותך עץ MDF בגודל המתאים. מה השלב הבא? איך אני מחבר ואוטם הכי טוב? עדיף שיטות שאחר-כך אני יוכל להחזיר למצב המקורי. נ.ב אם למישהו יש מפרט של סאב 600W של RED SOUND USA, אני מאד אודה לו אם יתן לי. לא מוצא שבום מקום באינטרנט.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני שואל בשביל חבר. איזה גודל רמקולים קדמיים הוא צריך לסוזוקי בלנו? שנת 99. לדלתות אני מתכוון ....
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לכם המלצות לרמקולים קדמיים טובים לפג'ו 206- 2002. כרגע יש לי 2 רמקולים קדמיים, שווה להכניס שניים אחוריים + מגבר? כמה כל העסק צריך לעלות?( 2 רמקולים קדמיים או 4 רמקולים +מגבר) וכמה יעלה ללכת למתקין מקצועי ולהתקין את זה?
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
בעיה במערכת
מאת kazaa- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה שהעוצמה של המערכת שלי קטנה בהרבה מלפני חודש לא נגעתי בכלום וזה פשוט מוזר כי לפני חודש המערכת היתה יותר חזקה משל חבר שלי ואתמול בדקתי ושלו פי כמה יותר חזקה, לא הוספנו כלום למערכות פשוט היא נחלשה... חשבתי שאוליי יש בעיה במצבר או שהארקה במגברים(הדבר היחיד שיקחתי איתו) לא טובה או הפיצול של החשמל למגברים... בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לחיות ככה תודה!
התקנות....
מאת LiranAr- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי כרגע הד יוניט של חברת JVC 40*4 , פלוס 2 רמקולים אחוריים של פיוניר דגם ישן מאוד ( אני חושב , הגיע עם הרכב... הרמקולים בפנים , כלומר הבד בצבע חום 200 W ) כנראה אני ארצה לקנות זוג רמקולים אחוריים 6*9 לשאלתי , האם אתם מכירים מקום טוב ואמין להתקנה + חיווט ( למרות שאני לא בטוח שאני צריך חיווט חדש כי יש לי באוטו חוטים דיי עבים..) ומה טווח המחירים של רמקולים אחוריים 6*9 ברמה טובה... תודה!
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לאחי יש מערכת קנווד סדרת EXLOSIVE (אקלוסיב-אם כתבתי לא נכון...) הוא הביא את המערכת מחו"ל, והתחנות הם בקפיצות אי זוגיות, ככה שתחנות מהארף לא ניתן לשמוע. ישנה אפשרות לסדר את זה?
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי רמקולים אחורים של PINOEER 250Watt Max 60 Rms שמחוברים למגבר שמוציא בערך 60-70RMS * 4 יציאות (המגבר מחובר לעוד 2 רמקולים קדמיים שלא כ"כ רלוונטים לנושא) לחבר שלי יש רמקולים 180Watt שRMS שלהם נמוך משלי ב10-20.... וגם אצלו הם מחוברים למגבר באותו סדר גודל (גם מבחינת עוצמה וגם מבחינת חברה), ואצלו שומעים את הבאס הרבה יותר טוב מאשר אצלי.... לי יש דייהטסו שרייד 98, ולו יש מגאן קופה, מה יכולה להיות הבעייה ומה אני יכול לעשות כדי לשפר את הבאס שהרמקול מוציא????
הודעה אחרונה מאת YoSiMr, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
שלום אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על מגבר של audiogods של 600 וואט 4 יציאות וסאב גם של החברה הנ"ל של 500 וואט אם אני לא טועה תודה...
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 2 תגובות
- 984 צפיות
חבר'ה אני מחפש לקנות מגבר משומש מקסימום 2 ערוצים לא יותר מ 70 לכל ערוץ במחיר טוב אבל שיהיה 140 אם אני מחבר רמקול אחד או לפחות 100
- 29 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ובכן.. הרמקולים הקדמיים שלי הם JBL סידרת CENTURY והם דיי מאוד גדולים.. עכשיו הבעיה היא.. שבפונטו כמובן אין עומק מספיק לרמקול ולכן אני לא יכול לשם את הרמקול ולסגור ליו את הפלסטיק.. מישהו יודע אם יש איזו שהיא אפשרות לעשות משהו יפה אצל מתקין ברמה גבוהה (האם אוטו-פרט טוב בשביל זה)? כי ביקשתי הצעה להתקנה ויצא מחיר דיי יפה (גבוהה) אבל לא נורא מידי בישביל התקנה שאני יודע שהם ברמה מאוד מקצועית!... האם למישהו יש הצעות אחרות לחסוך בכסף או פתרונות חלופיים?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כיום מכוניות רבות נמכרות עם רדיו דיסק מובנה, רציתי לדעת האם קיימת האופציה לבטל את הרדיו דיסק המובנה ועדין להזמין רמת גימור גבוהה... תודה! )))
רוקפורד Vs לאנזר !!! 1 2
מאת NirTzi- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
השאלה הנשאלת, VIBE 420 ... או מצד שני... רוקפורד 200.4.... תחום המחירים שלהם כמעט זהה !... עכשיו, מצד אחד הרוקפורד כיביכול יותר "איכותי"... מצד שני... הנתונים של הלאנזר יותר גבוהים... השאלה אם נכונים... אז מה אתם אומרים ?...... תודה!
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
http://www.autosound.co.il/main.asp?url=comp/splrules.html
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה לדעת ממשיהו שמכיר את הרמקולים של אינוקס 9*6 אם הם שווים משהו או שלא כידי להסתכל עליהם מצטער אבל אין לי יותר פרטים ובמאיזה מכיר בערך מדובר תודה
הודעה אחרונה מאת Neo, -
רדיו ב JVC 707
מאת SPL- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למה הרדיו ב JVC 707 נשמע כל כך גרוע?
פיברגלאס...איך?
מאת 205- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב חברה צריך את עזרתכם בהמלצות על דרך עבודה וכמובן אם ידוע לכם עם איזה חומר הכי קל ונוח לעבוד איתו אשמח. תודה אלדד
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יש לי לדים מיוחדים,ואני רוצה לחבר אותם ליציאת הרמקולים ברכב לשם יופי.(זה לא לד רגיל) (לרמקולים קדמיים פיוניר 160/אחוריים פיוניר 9*6 260W) שאלתי: 1. כמה וולט נותן יציאת רמקול? (עובד את ה-3?) 2. האם הדבר יהרוס לי משהו בצליל? זה יקח "כח" ויבזבז את הכח הזה לרמקול? 3. אם הדבר אפשרי,לאן לחבר אותם?למערכת במקביל? תגובות בברכה...
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב מחר אני מחליף את הפיוניר 7400 שלי להד יוניט חדש האופציות הם: JVC 707 Kenwood 7020 על מה אתם ממליצים יותר? קראתי באיזה פורם על אופציות חיפוש ב MP3 ברדיו דיסקים שמעתם על זה משהו פעם? תודה.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תודה רבה
הודעה אחרונה מאת audi_tt, -
-
עוד מבחן עיוור 1 2
מאת EyalR- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למי שיש סבלנות, שיקרא את המבחן הבא: http://www.tagmclaren.com/members/news/news77.asp למי שאין, רק אציין שזה עוד מבחן עיוור שמוכיח שאנשים לא הצליחו להביל בין מגברים וכבלים. אצטט את המסקנה שלהם:
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
החנות שמצאתי של הסרווין בארה"ב נמצאה כשקרנית ורמאית.... שלחו דגם נמוך יותר של סרווין במקום דגם גבוהה יותר שנגמר להם... כמובן שהוא יחזור אליהם השאלה היא איזה קומפוננט טוב יש בארה"ב בסדר גודל של 100-120$???? חשבתי על: INFINITY Kappa 652.3i 6 3/4" 2-Way Speakers או: Rockford Fosgate FNP2514 P 5-1/4" Component System או: Rockford Fosgate FNP2614U 6 1/2" Fanatic Component Speaker System למישו יש מושג מה יותר טוב?? או משהו אחר ששוה במחיר הזה? חייב תשובה דחוף אפילו עוד היום....
הודעה אחרונה מאת Neo, -
אוקיי ! יש לי צ'נגר של 6 דיסקים. לקחתי אותו אתמול בצהריים למישהו שיבדוק אותו והוא חיבר אותו לחשמל של בית(כאילו לא של אוטו..) הוא חיבר את הכבל הצהוב של החשמל אל הכבל האדום של החשמל ואת הכבל השחור של החשמל הוא חיבר לאנשהו ואני לא זוכר לאן. אם מישהו יודע לאן לחבר את השחור או כל דרך אפשרית לבדוק צ'נגר בלי לחבר אותו לאוטו בבקשה שיגיד זה דחוף
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשעה טובה סוף סוף החלפתי את הפיוניר 7400 ל JVC 707 וההדבל הוא כמו שמיים וארץ! סוף סוף אני יכול לשמוע MP3 בצורה נורמלית ולא כמו בפיוניר שאתה מחכה לשיר בין 5 ל 7 שניות ובמקרה הגרוע גם 10 (ואני לא מגזים) הרי שכל מטרת ה MP3 לא שווה פה... חוץ מיזה הם עולים כמעט אותו מחיר וה JVC נראה הרבה יותר יוקרתי. אף פעם לא אהבתי את JVC אבל הפעם החלטתי לקחת את הסיכון (הכל למען ה MP3) ותאמת בכלל לא התאכזבתי! דבר אחד שהפריע לי במכשיר הוא שהיצאה של הסאב ממש ממש נמוכה (יכול להיות שזה משהו בהגדרות לא היה לי מספיק זמן לשחק בו). זהו לדעתי זה מכשיר בין הטובים בסדר גודל הזה ואולי גם מעליו. ***מומלץ בחום***
הודעה אחרונה מאת Neo, -
למכירה מגבר
מאת ARTHURZ- 0 תגובות
- 847 צפיות
מגבר של BOSS 60*2 RMS חדש בקרטון עים אחריות נא ליצור קשר עים ארתור 064-203874
הודעה אחרונה מאת ARTHURZ,
-
מי מחובר 63 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 236 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נירו72
- motior
- פריג'י
- zaf
- Galgaltz012
- outnex
- שחר 1
- גרנד פריקס
- Shay Shd Dave
- iEminem
- ofralon
- avargel