Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנות שמצאתי של הסרווין בארה"ב נמצאה כשקרנית ורמאית....

שלחו דגם נמוך יותר של סרווין במקום דגם גבוהה יותר שנגמר להם...

כמובן שהוא יחזור אליהם השאלה היא איזה קומפוננט טוב יש בארה"ב בסדר גודל של 100-120$????

חשבתי על:

INFINITY Kappa 652.3i

6 3/4" 2-Way Speakers

או:

Rockford Fosgate FNP2514

P 5-1/4" Component System

או:

Rockford Fosgate FNP2614U

6 1/2" Fanatic Component Speaker System

למישו יש מושג מה יותר טוב??

או משהו אחר ששוה במחיר הזה?

חייב תשובה דחוף אפילו עוד היום....

פורסם
NEO אם כל הכבוד לך אבל למה לא ללכת על DLS CLASSIC או MOREL DOTEC שני הסטים הנ"ל הרבה יותר מוצלחים. ובקשר לסאונד הם הרבה יותר רכים ומעודנים מרוקפורד ואינפיניטי.

מכיר אתרים שיש לקנות בהם את ה DLS??

פורסם
הMB רמקול מעולה אבל טוויטר חזק, איזו מוזיקה אתה שומע

אם אני לא טועה אייל אמר שיש אפשרות לרסן את הטוויטר עם נגד או משהו כזה נכון??

אני שומע אלקטרונית: דאנס, טרנס, ראפ,פופ, לפעמים רוק בקיצור כל מה שמוצא חן בעיניי...

פורסם
כן, אפשר זה נקרא L-PAD אבל לדעתי קנה סט שנשמע לך טוב, בלי להתחיל להוסיף קרוס שלו חלקים.

הבעיה היא שאין לי זמן ללכת לשמוע...

אני צריך להחזיר תשובה בקרוב מאוד....

פורסם

את הDSD ניתן למצוא במחיר דומה בארץ.

קשה להמליץ לך כי הסכום די נמוך. אבל לדעתי אתה עושה טעות בזה שאתה מנסה להביא סט מארה"ב בכל מחיר, אולי עדיף לך לקנות בארץ סט אחרי שתשמע אותו ולא להמר.

פורסם
את הDSD ניתן למצוא במחיר דומה בארץ.

קשה להמליץ לך כי הסכום די נמוך. אבל לדעתי אתה עושה טעות בזה שאתה מנסה להביא סט מארה"ב בכל מחיר, אולי עדיף לך לקנות בארץ סט אחרי שתשמע אותו ולא להמר.

הבעיה היא שאהבתי את הסרווין ואין אותו במלאי, שמעתי שה MB הוא ממש טוב ובארץ הוא עולה 1000 ש"ח...

השאלה היא אם את ה DLS CLASSIC יש להשיג בארץ? איפה? ובכמה?

בחו"ל המחירים לא יותר טובים?

• תוכן חדש...