Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום שבת ה 8.3.03

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק מאה אחוז.

והאמת אם באמת יהיה אפשרי מבחינת כמות המתחרים לחלק לקטגוריות השונות זה יכול לצאת בסופו של דבר טוב, אם לא אז אני מאמין שכבר במקום יחלקו את זה בצורה שונה.

לגבי זה שאין לך סיכוי, דווקא החלוקה מתבצעת לפי מספר הסאבים אז אתה מתחרה בקטגורייה של חברה עם סאב אחד ככה שיכול להיות לך סיכוי השאלה היא הניקוד על יופי ההתקנה.

אני למשל נרשמתי תחת חובבנים כי אני לא קשור באופן מקצועי לתחום, למרות שנראה לי שביום התחרות אני אשנה למקצוענים (אם יסכימו כמובן) וסך הכל זה באמת בשביל הכיף.

כשיתחילו לעשות תחרויות SQ אז זה יתחיל להפוך לרציני יותר, לפחות מבחינתי כי גם תכלס רובנו מעדיפים SQ.

פורסם

יש לי בסה"כ סאב אחד 12" אבל הוא מחושב כמו 2 וופרים, אבל בלי שום קשר בגלל הקשר שלי לענף מקפיצים אותי באופן אוטומאטי קטגוריה.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...