Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

מחר אני מחליף את הפיוניר 7400 שלי להד יוניט חדש האופציות הם:

JVC 707

Kenwood 7020

על מה אתם ממליצים יותר?

קראתי באיזה פורם על אופציות חיפוש ב MP3 ברדיו דיסקים שמעתם על זה משהו פעם?

תודה.

פורסם

לטעמי החלפת ה-7400 לשני הדגמים שציינת לא תשפר כלום במערכת שלך מדובר ב-3 h.u שהם פחות או יותר באותה רמה!!! ,מעניין אותי לדעת מה מפריע לך ב-7400 כדי לכוון אותך טוב יותר.

פורסם

אני אישית לא אוהב את תצוגות המטריקס למיניהם ... ולכן יש לי העדפה כלפי ה-JVC, מה שכן הוא גם עדיף על הפיוניר,אין לו את הדיליי המעצבן ,3 יציאות למגבר עם שליטה על סאב,יש לו שליטה על DVD ,VCR,CHANGER , יש לו AUXILARY INPUT. מה שגם הוא זוכה לשבחים בפורומים האריקאים למיניהם ... ברור שהוא לא יחולל פלאים ועדיף להשקיע ברמקולים,הגברה,מיקום,איטום וכ"ו... :p

פורסם
אם אתה רוצה HU חדש (לא MP3) אני מוכר את הבלקפונט שלי (שבוע על הכביש)!
סתם שאלה אז למה אתה מוכר אותו?
פורסם
אני חושב שגם בחוברת רשום שאין לו שליטה על DVD אלא ל909.

אין לי כח לבדוק :sleeping2:

לפי מה שאני זוכר כשבדקתי את ההבדלים ביניהם:אכן אלו ההבדלים, הייתי מביא את הקישור מהאתר של JVC אך כרגע הוא לא עולה....

אולי אח"כ.......

פורסם
בפיונייר דגם 7400 אם.פי.3 יש בעיה של דילאי בין שיר לשיר אבל בדגמים הגבוהים יותר לא רק שפתרו את הבעיה והם מאוד מוצלחים אלא גם יש 3 יציאות למגבר ושליטה על כל רמקול בנפרד.

http://www.onlinecarstereo.com/caraudio/category.asp?c=1&m=26

אם כבר הזכרת את הנושא, האם בסדרה 8 של פיוניר (8450 אם אני לא טועה) יש דילאי ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...