פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
למכירה מגבר
מאת ARTHURZ- 0 תגובות
- 847 צפיות
מגבר של BOSS 60*2 RMS חדש בקרטון עים אחריות נא ליצור קשר עים ארתור 064-203874
הודעה אחרונה מאת ARTHURZ, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני רוצה לקנות סאב סביר לרכב...ואני לא כל כך מתמצא בזה... אבל הבנתי שאני חייב לחבר לו גם מגבר... כמה עלול לעלות לי כל העסק הזה ? ואם יש לכם הצעות , אני ישמח לשמוע ואפילו לקנות ! תודה.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. החלפתי רכב, ומקדימה שמעו מגעיל. פתחתי וראיתי רמקולים מקרטון מגעיל אורגינליים של טויוטה. מיהרתי לפרק אותם ולזרוק וקניתי זוג רמקולים של פיוניר דגם TS-G1716 160 W (הכתומים-הסדרה החדשה), ב200 ש"ח. עוד לא התקנתי אותם בגלל משהו חמור שגיליתי- מים והרב ג'יפה בתחתית של הדלת, הרמקולים שהיו החלידו מהמים, והמנוע של החלונות מתחיל גם להחליד... 1. הלכתי לפחח, הוא בדק את הגומיות,אמר שהם בסדר (האוטו 93),והוא לא יודע מאיפה נכמס מים. הוא אמר לי לכסות בניילון,אבל הוא לא מבין שזה ידפוק לי את הצלילים. הוא אמר שיש פתחי ניקוז (?) למטה,אבל למה מים צריכים להיכנס בכלל? מבקש עזרה לפני שאני יתקין את הרמקולים שקניתי וגם הם ילכו... 2. האם הרמקולים האלה טובים בתור קדמיים? המחיר סב…
הודעה אחרונה מאת lior, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן כן, מפתיע לחלוטין... לפני כמה ימים חבר שלי קנה במכרז אונליין HU מייד אין עזה. למען האמת הוא מייד אין צ'יינה. הוא נראה מצועצע לחלוטין, מליון נוריות צבועות, ומרגיש ביד כאילו הוא עומד להתפרק בכל רגע... הפאנל יורד וחושף את פתח הכנסת הדיסק, אבל מאוד מסובך להחזיר אותו בחזרה. זה ממש מרגיש כאילו עוד שניה הוא נשבר לך ביד. כשהוא מנגן ישנו מעין "אורגן אורות" מזעזע והכפתורים בצבע ספק אדום ספק בורדו, שילוב מגעיל לכל הדעות. *אבל*... הוא מנגן MP3-ים, הכל מכל וכל. לא היה שיר שהוא לא ניגן. הדיליי בין שיר לשיר הוא משהו כמו שניה עד שתיים, לא מורגש בכלל (כמו בדיסק רגיל). הוא ניגן CD-RW כמו מיים, ואכל בתאבון כל דיסק צרוב שניסיתי בו. הוא אפילו מגיע עם שלט ויש לו כיווני EQ …
הודעה אחרונה מאת moti_r, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אוקיי אז קיבלתי את ההמלצה לגביי הhu של פיוניר.. אני מחכה עכשיו שהמוצר יגיע ,(נקווה לטוב). עכשיו אני צריך עזרה בבחירת רמקולים אייכותיים אחוריים.. אז ככה יש לי 600 שקל להשקיע (לא הרבה..) בהם , האם מישהו יכול לתת לי המלצה טובה לגביי רמקולים אחוריים טובים בסכום הזה? תודה...!
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שלא מכיר אותי מפורום מכוניות תפוז - אני גר בקליפורניה ולפני יומיים קניתי פורשה בוקסטר. הסאונד באוטו לא מדהים, ההד יוניט (הנחמד מאד) מחובר לשני רמקולים (מקוריים של הרכב, כלומר - לא שווים) בקוטר 4 אינטש שממוקמים בדאשבורד יחד עם טוויטרים. השילוב הזה לא נותן מענה לאוטו רועש כמו הבוקסטר, הבעיה עוד מתעצמת כשהגג פתוח. המיקום המוגבל בתאי המטען (הקדמי והאחורי) גורם לי לא לרצות סאב. האוטו בעייתי כיוון שהמנוע שוכן מאחורי המושבים מתחת למדף שבו בדרך כלל ממקמים את הרמקולים האחוריים. אני לא יודע איך בדיוק יהיה אפשר להתקין שם רמקולים אבל הרשת מלאה בדוגמאות של אנשים שעשו את זה אז אני מניח שזה קשה אבל אפשרי. כשהגג מקופל, המדף הזה מכוסה וזה יוצר בעיה נוספת. מגבר/ים אפשר לשים …
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום החלפתי את הרמקולים (השמאי הסכים להכניס אותם לביטוח רק שלא מחייב שהביטוח יאשר את ההחלפה) ויצא לי לשאול את המתקין איך הוא חותך רק שהתשובה לא היתה לעניין, התשובה היתה שהחיתוך נעשה עם ג'קסון ועל הקרטון של הרמקולים יש שבלונה! כשחיפשתי את השבלונה לא מצאתי אותה ורציתי לדעת באמת איך אפשר לעשות חיתוך מתאים לכל הגדלים. גם הבחנתי בהבדל בצלילים בין הרמקולים החדשים (300וואט) לרמקולים הישנים (260 וואט מלפני שנתיים הדגם הקודם) והחדשים נשמעים לי יותר רכים ונעימים יותר מבחינת באס והטוויטר המובנה נוגד את הרכות ומשתלב לי טוב באוזן. (שלב הבא קומפננט שיהיה התקציב והיכולת לבחון את המורל אצל מתקין שיש לו מחוברים בסטנד) בנוסף זה שהתקין לי את הרמקולים אמר שיהיה דרוש לי מגב…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
כמה באמת מורל שווים! 1 2
מאת poko- 27 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בזמן האחרון , כמנהג הרבה פורומים התחילה התלהבות עצומה סביב מותג מסויים - במקרה שלנו מורל. כנהוג מהר מאוד יצאה ההתלהבות מכל פרופורציה ולפי ההודעות בפורום ניתן לחשוב שמי שקונה סט של Hybrid קונה את אחד הסטים הטובים בעולם. אני אישית מאוד מעריך את מורל כחברה אך ברצוני להוסיף קצת גיוון ולהביא דברים על דיוקם. להלן מספר מבחנים לרמקולים 6.5" מ Auto HI-FI, מגזין אודיו לרכב גרמני אשר הנו הנמכר ביותר באירופה ובין הנחשבים בעולם. שימו לב ,הציון המקסימלי הוא 100 כאשר הרמקול בעל הציון הגבוה ביותר שנבחן היה ה Rainbow Reference שעולה 5000 יורו לסט ואשר קיבל ציון של 84. להלן ציונים לדוגמה: MB Quart QSD 216 - 75 Focal Utopia 165W - 73 Boston Z6 - 71 Boston Pro - 70 …
- 2 תגובות
- 927 צפיות
פשוט זה מה שנישאר לי מהמערכת שגנבו לי מהאוטו ואני לא מיתכוון להתכין עוד אחת הקרוס הוא של מאק סאונד ל4 ערוצים עם אני לא טועה מי שרוצה עוד פרטים ניתן לירשום לי הודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת גל106ראלי, -
ייעוץ בקנייה... 1 2
מאת -ohad-- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אולי אני יקנה את הרדיו דיסק הזה.. Panasonic CQ-DFX972N בסביביות ה1300 משומש.. מישהו יכול לייעץ לי ז"א שווה לא שווה.. איך הרדיו דיסק? אם המחיר שווה וכו... פרטים כאן.. http://www.preisvergleich-guenstiger.de/preisvergleich/260395/Autoradio_mit_CD/Panasonic/CQ-DFX972N/Panasonic_CQ-DFX972N.html
לא רלוונטי!!
מאת bender- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב טוב!!
הודעה אחרונה מאת poko, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בינהם? גם הבנתי שיש דגם פרימייר ודגם עם rds שניקרא 7400r קיצר אם מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים לפני שאני קונה מחר זה יהי סבבה תודה...
הודעה אחרונה מאת -ohad-, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן חברה , אחלה פורום יש לכם ! הציאו לי היום את הדגם הזה של blaupunkt חדש ב 1000 ש"ח כולל התקנה. האם זה רדיודיסק טוב? והמחיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משהו במרוכז מבלי לחפש בקאזזה ???
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבעייה שלי היא כזאת: יש לי מגבר 4 ערוצים שאליו מחוברים מאחורה: 2 רמקולים פיוניר 250Watt Max 60 RMS שבהם שומעים חבל"ז ומקדימה: 2 רמקולים של INOX PRO 150Watt בסביבות 30-40 RMS שבהם שומעים ממש גרוע, והם חדשים מהקופסא.... אני יודע שזה לא רמקול משהו, אבל בכל זאת יש גבול לכל תעלול, ההערכה שלי היא שאולי יש לי בעיית אקוסטיקה, כי השתמשתי בRCA איכותי וגם בקבל עבה לחבר את הרמקולים עצמם........ אם למישהו יש רעיון?
הודעה אחרונה מאת YoSiMr, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי מערכת פיוניר 3100. שמעתי שיש מעין "קודים" סודיים בתכנות המערכת. אני מכיר 2 (לחיצה ממושכת על A שהמערכת דולקת,לחיצה ממושעת על F שהיא כבויה). האם יש "קוד" לקביעת בהירות צג? איפה אני יכול למצוא באינטרנט עוד "קודים" וצירופים מהסוג הזה? אם מישהו יודע עוד,אני ישמח לשמוע. זה חשוב לי מאוד. תודה
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 0 תגובות
- 869 צפיות
חבר'ה אני מחפש מערכת mp3 יד שנייה במחיר סביר... מי שיש לו מה להציע אני אשמח לישמוע ממנו בפרטי.. תודה...
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי סאב בזוקה ומכונית אופל טיגרה שיש לה זכוכית אחורית גדולה. שאני שם באס עצבני הזכוכית רעדת קצת, האם היא יכולה להתנפץ באיזה שהו שלב? ועוד שאלה, כמה שאני מגביר את הצלילים הגבוהים לא מרגישים אותם, ןיש לי טווטרים שהם נותנים לי תחום מסויים אבל עדיין אני מרגיש שחסר לי צליל.. אבל אחרי שאני אקבל את הHU MP3 החדש אני אראה אם זה השתפר..
הודעה אחרונה מאת poko, -
שאלה מעניינת!
מאת SPL- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
במגבר 4 ערוצים , 2 הערוצים הראושנים תלוים בשנים האחרים? הכוונה היא אם אני מחבר סאב ממש חזק על 2 ערוצים הוא מוריד לי מההספק של 2 הערוצים הנותרים?
רמקול מזייף 1 2
מאת ToMeR- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
היי, מי שראה אז יודע שעשיתי תאונה. בזמן התאונה המגש נפל לתוך בבאג' ובגלל הנפילה החוטים של הרמקול הימני נתלשו ממנו והרמקול השמאלי נשאר מחובר באויר והתחזיק את המדף, אבל לא נגם נזק חיצוני. היום הפעלתי את המערכת פעם ראשונה לאחר התאונה והשמאלי זייף ואני לא בטוח או שזה הבאס או הטוויטר המובנה מזייפים שם ורועדים כאילו שמו אבנים קטנות בתוך הרמקול והם רוטטות שם. יש מושג מזה? כמובן שאני אנסה להוציא רמקולים מהביטוח אבל זה עניין אחר.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הבנתי שההבדל ביניהם הוא לא רציני , קיקר יותר מדוייק ורוקפורד יותר חזק (בקצת) אני מדבר על סאבים של 400/800 ... 400 וואט RMS נקי... קייקר בנוסף באם עם 2 יציאות של +,- ככה שאני משתמש במגבר PUNCH 400 של רוקפורד על כל סאב.. האם שווה להשקיע על סאב של קייקר או רוקפורד? אפרופו.. אני מקבל את הסאב של קייקר ב 1100 ש"ח בלי תיבה (אני בונה מיוחדת בשביל הרכב שיתאים )... הרוקפורד ב 1600 ש"ח... 500 ש"ח הבדל!!!
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רציתי לדעת אם המגברים שנמכרים באתר של רכטמן של החברות PYLE ןCONCORD שוים משהו או לא?
Hi people, I am now into selling my ALPINE head unit. The model is the European Ai-Net IVA-C800R (Israeli frequencies capable) and it has a sliding out TV screen unit incorporating a built in CD player and an RDS radio tuner. On top of that I will throw in FOR FREE an ALPINE TV Tuner (TV channels 1, 2 and 10). The device was bought about a year ago and was in storage for more then 6 months now. �APRIL TRAKLIN� (the Israeli importer) best price FOR DEALERS is no less then 15,000 Shekels and so for a quick sell I am selling the lot for a staggering price of 6,500 Shekels. If you can afford it and want to own a top of the range media system in your car, E…
הודעה אחרונה מאת MaybeMor, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תמיד כתוב כמה וואט הרמקולים אבל תכלס ה אר אם אס משפיע נכון? אז כמה צריך כדי שישמעו טוב האר אם מס זה האיכות או העוצמה של הרמקולים? ואני לא מבין משהו יש רדיו דיסקים נגיד של 45 כפול 4 מה הכוונה? נגיד ראיתי גם 65 כפול 4 מזה אומר? יותר עוצמה? הרי זה קשור ברמקולים לא? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר רמקולים של מערכת בייתית לרכב? ישמעו טוב?
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה אתם אומרים על 2 אלו? מה טוב יותר? איזה עדיף? אם אפשר, תשימו בבקשה דגש על איכות הצליל שאני מפיק מהם.
הודעה אחרונה מאת kazaa, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר של רוקפורד 200.4 , ורציתי לדעת אם ניתן לחבראת כול ארבעת הערוצים במין גישור בסטריאו ולא במונו על מנת להגביר סט קומפוננט יחיד מקדימה? אני רוצה לקנות עוד מגבר של רוקפורד מונו בלוק בשביל הסאב כי המגברשלי עכשיו נותן בגישור רק 100 אראמאס
הודעה אחרונה מאת kazaa, -
למכירה PIONEER7400MP 1 2
מאת SPL- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה רדיו דיסק קורא MP3 כולל כל התצוגות של הדולפינים וכו' המכשיר עדיין באחריות ובמצב טוב! אני רוצה עליו 1800 ש"ח עוד פרטים בה"פ או ב ICQ 17751244
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הקומפוננטים שלי של סרווין ווגה. ואני מאד מרוצה! ויש לי הצעה לקנות סאב של סרווין. STEALTH S-12 http://www.cerwin-vega.com/products/mobileaudio/stealth/stealth-12.html מישהו מכיר את הסאב הזה? שמע אותו? מה אתם אומרים עליו?
הודעה אחרונה מאת maxim, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי שאלה על דגם ספציפי. האם הפיוניר mp3 משפר את איכות ההשמעה שלו בקבצי mp3 שמעל ל128 bit? (השאלה מכוונת לפיוניר כי כרגע זה מה שמעניין אותי, אבל אם זה אותו סיפור בכל החברות אני ישמח לדעת.. ) תודה רבה מראש....
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני יודע נתונים סל סאב או רמקול... אני לא מתכוון לכמה RMS או מקסימום פאוור.. אני מתכוון ל- מה אומרים לי ה-HZ איך אני יודע עד כמה הם יורדים נמוך ? איך מתאימים סאב לסוג המוסיקה.? בקיצור..איך קוראים נתונים מלאים של רמקול או סאב ? אם שכחתי לשאול עוד משהו...אתם מוזמנים לענות גם על זה.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת riji,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 243 אורחים (הצג רשימה מלאה)