Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב בזוקה ומכונית אופל טיגרה שיש לה זכוכית אחורית גדולה.

שאני שם באס עצבני הזכוכית רעדת קצת, האם היא יכולה להתנפץ באיזה שהו שלב?

ועוד שאלה, כמה שאני מגביר את הצלילים הגבוהים לא מרגישים אותם, ןיש לי טווטרים שהם נותנים לי תחום מסויים אבל עדיין אני מרגיש שחסר לי צליל..

אבל אחרי שאני אקבל את הHU MP3 החדש אני אראה אם זה השתפר..

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

לפני 3 שנים היה לי גולף שנת 82 והיה שם 2 סאבים של jlaudio 12w3 על 400w rms ונסעתי ברמת השרון ומאחורי רכב שמאותת לי עם האורות ומנסה להשיג אותי ואני לא התייחסתי אליו כי מיהרתי וברמזור הקרוב שהיה אדום הוא סימן לי לפתוח את החלון ואחרי שהורדתי את הווליום במע' הוא סיפר לי שהחלון שלי נמצא על הכביש 500 מ' אחורה. :mm_eek::mm_eek::mm_eek::mm_eek::mm_eek::mm_eek:

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

כן , זה יכול לקרות , אבל מה שקרה כנראה הוא לא התנפצות כתוצאה מ SPL אלא שהרעידות התמידייות שהחלון קיבל שיחררו את הדבק שמחזיק אותו במקום והוא פשוט נפל.

כדי לקבל התנפצות ממכת בס אתה צריך להיות באזור ה 160DB , ואף אחד שאני ראיתי בארץ לא קרוב לשם אפילו.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...