Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקול מזייף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רמקולים אלו?

ולNEO אני לא חושב שזה סלוטייפ, אני חושב שזה בא עם החוטים, מן גומי כזה שעוטף.

אבל נחכה ונראה מה בעל הבית אומר.

פורסם
איזה רמקולים אלו?

ולNEO אני לא חושב שזה סלוטייפ, אני חושב שזה בא עם החוטים, מן גומי כזה שעוטף.

אבל נחכה ונראה מה בעל הבית אומר.

אם זה סלוטייפ אז זה המצב ממש קשה...

הוא חייב להחליף את זה מהר!

פורסם

אני מפגר במערכות אבל סלוטייפ? זה גומי שבא עם החוטים והוא נועד להגן על החיבור שבין החוט לרמקול עצמו.

הרמקולים הם פיוניר 260וואט 60RMS שהרמקול המצולם הוא הניזוק ולכן ביום שלישי יותקנו החדשים פיוניר 300 וואט 80RMS

בכל מקרה לעניין השאלה שלי האם זה באמת חוטי חשמל בתמונה וכדאי להחליפם או שזה לא מפריע לאיכות?

2003_0223_175852AA.JPG

2003_0223_175635AA.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני מפגר במערכות אבל סלוטייפ? זה גומי שבא עם החוטים והוא נועד להגן על החיבור שבין החוט לרמקול עצמו.

הרמקולים הם פיוניר 260וואט 60RMS שהרמקול המצולם הוא הניזוק ולכן ביום שלישי יותקנו החדשים פיוניר 300 וואט 80RMS

בכל מקרה לעניין השאלה שלי האם זה באמת חוטי חשמל בתמונה וכדאי להחליפם או שזה לא מפריע לאיכות?

אוקיי אז סליחה טעות שלי....

תבדוק אם כתובים נתונים על החוט עצמו, אם כן תגיד מה כתוב עליו ואז נוכל לדעת יותר האם החוט מתאים או לא

פורסם

לא כתוב כלום על החוט, זה דומה בדיוק לחוטי חשמל שבאים בחבילה של כמה מטרים באייס או בהום סנטר (היתי קונה כאלה לניסויים שלי) אני רק רוצה לדעת האם יש חוט שיכול להעלות את האיכות.

בהזדמנות זאת יש לי שאלה לגבלי יציאות ברמקול, מצויין על הרמקול שהוא 4 יציאות.

במגבר אני מבין מה זה כל יציאה, אבל רמקול הוא לא דבר שנותן אלא הוא מקבל ו4 יציאות נראה לי מוזר שהוא יקבל מכמה גורמים שונים.

in the face

with a chair

פורסם
לא כתוב כלום על החוט, זה דומה בדיוק לחוטי חשמל שבאים בחבילה של כמה מטרים באייס או בהום סנטר (היתי קונה כאלה לניסויים שלי) אני רק רוצה לדעת האם יש חוט שיכול להעלות את האיכות.

בהזדמנות זאת יש לי שאלה לגבלי יציאות ברמקול, מצויין על הרמקול שהוא 4 יציאות.

במגבר אני מבין מה זה כל יציאה, אבל רמקול הוא לא דבר שנותן אלא הוא מקבל ו4 יציאות נראה לי מוזר שהוא יקבל מכמה גורמים שונים.

4 WAY זה לא ארבע יציאות זה ארבע אלמנטים. לדוגמא: מיד, מיד באס, טויטר ועוד...

פורסם

זה יענו 4 במחיר 1

את האמת אני דיי מרוצה מהפיוניר היישנים, למרות שזה לא קומפננט אבל במערכת שלי יש אפשרות לשחק ברמקולים מה שאומר שהקדמיים מקבלים עוצמה רגיל ואז האחוריים מקבלים רק באסים של סאב ומתפקדים כסאב. זה נשמע נחמד אם כי לא הכי טוב, אני רק צריך למצא את החוברת הוראות כי מזמן לא שיחקתי במערכת ולא בא לי לחטט באפשרויות.

מצויין גם שבמערכת יש שליטה בסאב ובמגבר, איזה שליטה יכולה להיות למערכת על הסאב והמגבר? אני יודע שיש במערכת אפשרויות כיוון של הרצים (hertz) לסאב ולמגבר ולא יודע עוד למה.

המערכת נראית לי ממש בעלת אפשרויות רבות רק שאני לא מנצל הכל!

in the face

with a chair

• תוכן חדש...