Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה PIONEER7400MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה רדיו דיסק קורא MP3 כולל כל התצוגות של הדולפינים וכו'

המכשיר עדיין באחריות ובמצב טוב!

אני רוצה עליו 1800 ש"ח

עוד פרטים בה"פ או ב ICQ

17751244

DSCF0024.jpg

פורסם

לדעתי?

מחיר מופקע ביותר. מזה מופקע? חדש עולה ככה. ועוד בארץ.

אם אתה רוצה למכור אותו אתה תאלץ לוותר על הרבה כסף. 1800 אף אחד לא יקנה, לא כשיש בלאופונקט למכירה בפורום שמחיר כזה..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

א. אתה משווה את "הג'אנקפוט" לפיוניר ועוד לדגם הזה?

ב. איפה ראית אותו ב 1800 תגיד לי אני יקנה כמה ויתחיל למכור, צר לי לאכזב אותך המחיר שלו הוא 2800 לא כולל שלט!

פורסם

שלום מר בחור.

עובדה א'. אני בעצמי בעליו של מכשיר זהה שנקנה בדיוטי פרי תמורת 399$ לא כולל שלט. שלט זה תוספת של 25$.

עובדה ב'. 399$ בשערים של היום זה - 1855 שקלים חדשים אתה יודע, של ישראל.

עובדה ג'. המכשיר שלך משומש. אפילו אם חודש שימוש וגם זה סבתא שלך רק שמעה חדשות. משומש לרוב נמכר בחצי מחיר ומטה במקרה ומדובר ברמקולים.

עובדה ד'. אפילו אם זה היה עולה 2800 שקל גם כאן 1800 שקל זה הרבה.

אחרי כל העובדות האלה אני הייתי מוכר את המכשיר סביבות האלפייה, בהתחשב בזה שזה עוד באחריות. אבל זה רק אני. אני שקניתי את המכשיר במחירים נורמליים בארצנו. אתה באמת חושב שמישהו יתעצל להשקיע עוד חמישים שקל בשביל מכשיר חדש?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

א. אני לא מוכר ל-ך את המכשיר.

ב. אני לא מוכר במחרים של הדיוטי פרי

ג. אם מישהו כבר טס הוא יכול להביא מכשיר הרבה יותר טוב במחיר הזה

ד. מה שקנית בדיוטי פרי זה לא מה שיש לי.

ולא זה לא ידית הילכים של פונטיאק :wink:

תודה.

פורסם
א. אני לא מוכר ל-ך את המכשיר.

ב. אני לא מוכר במחרים של הדיוטי פרי

ג. אם מישהו כבר טס הוא יכול להביא מכשיר הרבה יותר טוב במחיר הזה

ד. מה שקנית בדיוטי פרי זה לא מה שיש לי.

ולא זה לא ידית הילכים של פונטיאק :wink:

תודה.

אההה נכון אתה צודק ב-100%!!

איך שכחתי... בדיוטי פרי מוכרים פיוניר 7400 MP3 שונה לגמרי ממה שמוכרים בארץ..

בגלל זה התוספת של ה-1000 שקל...

איזה טמבל אני, שכחתי שהדיוטי פרי מוכר בלי מס, אז ברור שממחיר הארץ (2800) מורידים 18% זה יוצא 1800 בדיוטי פרי.. טיפש שכמותי..

מר בחור יקר, תתעורר.

:roll::roll:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תודה אחי..

חשבתי שרק בשבילי אתה עושה את זה ב1800.

הייתה צריך לקחת את ה1500 ולא לבלבל את השכל יותר מידי...

אהה תודה כבר אמרתי???..

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

אני לא כל כך מבין למה צריך לבקר מישהו שדורש מחיר מסויים לציוד שלו.

זה שלו והוא יכול לדרוש כמה שהוא רוצה.

המחיר הרשמי של המכשיר במכירות שונות ע''י עוזי רדיו הוא בסביבות 2500 ש''ח

זה שהוא יותר זול בדיוטי פרי זה נכון כמו שגם סיגריות יותר זולות שם ושוקולד ובשמים אבל מה לעשות שבשביל לעבור שם צריך גם לטוס על הדרך ועוד לא דיברנו על המכס שמחכה לכם בארץ אם תצהירו או הקנס אם יתפסו אתכם.

גם לי קרה מקרה כזה שניסיתי למכור את הסוני שלי התגובות בוואלה היו פחות עדינות אבל באותו סגנון "בארה''ב זה עולה 400$".

כשמוכרים משהו יד שניה המחיר שקובע גם למוכר וגם לקונה הוא מחיר השוק שלו בארץ לא בחו''ל ולא בדיוטי פרי אלא בחנות שאפשר לגשת אליה ולקנות מכשיר כזה.

SPL שיהיה לך בהצלחה לדעתי אם תפרסם בוואלה אתה תצליח למכור אותו בסדר גודל של 1500-1700 ופעם הבאה שאתה קונה מכשיר אל תשכח לבדוק כמה זמן לוקח ל לעבור בין שיר לשיר :)

פורסם
אני לא כל כך מבין למה צריך לבקר מישהו שדורש מחיר מסויים לציוד שלו.

זה שלו והוא יכול לדרוש כמה שהוא רוצה.

המחיר הרשמי של המכשיר במכירות שונות ע''י עוזי רדיו הוא בסביבות 2500 ש''ח

זה שהוא יותר זול בדיוטי פרי זה נכון כמו שגם סיגריות יותר זולות שם ושוקולד ובשמים אבל מה לעשות שבשביל לעבור שם צריך גם לטוס על הדרך ועוד לא דיברנו על המכס שמחכה לכם בארץ אם תצהירו או הקנס אם יתפסו אתכם.

גם לי קרה מקרה כזה שניסיתי למכור את הסוני שלי התגובות בוואלה היו פחות עדינות אבל באותו סגנון "בארה''ב זה עולה 400$".

כשמוכרים משהו יד שניה המחיר שקובע גם למוכר וגם לקונה הוא מחיר השוק שלו בארץ לא בחו''ל ולא בדיוטי פרי אלא בחנות שאפשר לגשת אליה ולקנות מכשיר כזה.

SPL שיהיה לך בהצלחה לדעתי אם תפרסם בוואלה אתה תצליח למכור אותו בסדר גודל של 1500-1700 ופעם הבאה שאתה קונה מכשיר אל תשכח לבדוק כמה זמן לוקח ל לעבור בין שיר לשיר :)

זה לא שאני מבקר. אני פשוט מייעץ לו להוריד במחיר כי אין מצב שמישהו יקנה ממנו את המכשיר הזה, בייחוד שיש מכשירים טובים ממנו בפחות כסף וגם חדשים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

א. באמת למה אתה צריך לבקר אנשים שמוכרים ציוד

ב. המכשיר נמכר היום ב 1800, מה תגיד על זה?

ג. אני לא טיפש כמו שאתה חושב יש כמה דגמים ביסדרה הזאת אני לא סתם אומר!

740 - 2 יציאות מגבר ללא RDS

7450 - דגם שעוזי רדיו הביא ועשה לו כיול תדרים לארץ

7400 פרמייר - 3 יציאות מגבר ללא RDS

7400R- כולל 3 יציאות מגבר, 2 צבעים בפנל יותר סרטים מהאחרים וכמובן כולל RDS

אז בבקשה אל תתווכח, תודה.

אה וסתם בשביל הקטע תראה את המחירים שאנשים מוכרים:

http://buy.walla.co.il/ts.cgi?path=553&id=130598

דגם של לפחות שנתיים לא כולל MP3

פורסם
JVC 707

בחירה טובה, זה דגם ממש טוב!!

אתה תרגיש שינוי מאוד מאוד גדול במהירות טעינה של דיסקים ומעברים בין שירים (MP3 כמובן).

תתחדש

Neo

8)

• תוכן חדש...