פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,390 נושאים בפורום הזה
-
דיוטי פרי..
מאת -ohad-- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחים שלי בת דודה שלי נוסעת למילאנו עוד מעט (מטעם תחרות מלכות היופי של ישראל..תזכרו את השם הזה חן אטיאס) קיצר אני מחפש רדיו דיסק אמ פי 3 . מישהו יודע אם יש משהו טוב בדיוטי פרי? ואם כן כמה הוא עולה שם?(רק אל תפנו אותי לאתר כי שם לא מצאתי כלום) תודה רבה מראש..
הודעה אחרונה מאת mordi, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרגע הייתי בפתיחה של דר. סאונד (מערכות לרכב למי שלא מכיר), נפתח מקום חדש בתלפיות , ואני מקווה מאוד שהתחרות בין המתקינים הירושלמים תהייה קשה. (אה, והיה נחמד לשמוע כמה מערכות שעוברות את ה100K) בכל אופן. האלפא
הודעה אחרונה מאת Alfa156 GTA, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
המע' שיש לי: יחידת ראש של רוקפורד מפ3 RFX-9000 קומפוננטים של CERWIN VEGA HED-1602 שמחוברים להגברה של הרדיו דיסק. מגבר שאליו מחובר סאב(RED SOUND). איכות הצליל מעולה(לפחות לדעתי) אבל הבעיה שאין ממש עוצמה. במפרט של הקומפוננטים כתוב 100MAX, 50 RMS, היחידת ראש נותנת 50MAX, 25 RMS. אם אני אחבר את הקומפוננטים למגבר - יהיה לי יותר עוצמה? ואם כן - תמליצו לי בבקשה על מגבר שיגביר לי את הקומפוננטים מקדימה וגם רמקולים אחוריים שאני ישים. הקומפוננטים כמובן מורכבים בדלתות מקדימה. ונשאר לי מקום בדלתות מאחורה לרמקולים 6.5". השאלה היא האם בכלל יש רמקולים בגודל 6.5" שיספקו עוצמה גבוהה? אם כן -מבקש לקבל המלצות. (*) אין באפשרותי לשים רמקולים 6*9 על המגש כי מתחת לבד…
הודעה אחרונה מאת maxim, -
חוות דעת על מגבר
מאת Oded- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש את המגבר הבא בכמה מקומות באינטרנט במחיר של 640-690: Philips DAP � 3040 אבל אני לא מצליח למצוא אותו באף מקום בעולם בשביל לראות את הנתונים שלו. מי מכיר אותו ויכול לחוות דעה? המציע הוא אדי מערכות לרכב, מישהוא מכיר אותם? http://www.getprice.co.il/productsview.asp?prodid=1965471&catid=62&viewtype=myprice2
הודעה אחרונה מאת Oded, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש איזה בחור שקוראים לו נתן והוא מוכר ליד התחנה מרכזית מערכות לרכב בזול ביקרתי אצלו לא מזמן והוא התחייב שהכל מקורי ולא מזוייף או גנוב , לי יש 206cc ואני רוצה להרכיב מערכת איכותית ולא סתם בסים ורציתי לדעת שני דברים : 1. אם בכלל כדאי להתעסק עם הנתן הזה ? 2. מה אפשר לקנות בתקציב של 5000 שקל כולל הכל רמקולים מגבר סאב ורדיו דיסק ושוב אני מחפש איכות ולא רעש אשמח לקבל תשובות מכל חברי הפורום ולא רק מפוקו בתודה מראש אלירן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
מינידיסקים
מאת ראלימן- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
פוקו אם יש צורך תעביר לאוף טופיק, פשוט חשבתי שלאנשים פה יש ידע בנושא וחשיפה מסוימת.. אז ככה יש לי מינידיסק של סוני (MZR-90), הדגם הכי קטן שלהם והיחיד ממגנזיום. הוא בא עם שלט דיגיטלי ותאורה כחולה יפה ונקיה. הנדסת האנוש של השלט לא הייתה משהו אבל הוא עדיין היה נוח מאד, לצערי השלט הזה נגנב בבית ספר. מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר להשיג שלט חדש/משומש של סוני למינידיסק?! קצוי עם מסך דיגיטלי. אני יודע שכל שלט עם חיבור מתאים יתאים למיני כי הם לא קשורים זה לזה. אז אם מישהו יודע על מקום שבו ניתן לקנות או יודע על סדר גודל של מחיר לכזה דבר אז בבקשה שיגיב פה..! תודה!! ראלימן
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה ומוצלחת התקנתי את זוג הרמקולים בפיג'ו 307 שלי. התמיכה והעזרה מצדכם הם שגרמו לי להתקין את הרמקולים - והתוצאה טובה בהחלט. תודה
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 9 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אני רוצה לחבר 2 מגברים באוטו שלי. אחד כבר יש - אני רוצה להוסיף עוד אחד. הוא מחובר למתח באמצעות כבל 8 GAUGE, אני חושב. האם אני יכול להעביר את המתח באותו הכבל ל 2 המגברים או שצריך להעביר עוד אחד? האם צריך איזה מפצל? את ה REMOTE - אני פשוט מפצל ל 2?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 4 תגובות
- 4 אלף צפיות
לחבר שלי יש טויוטה קורולה XLI (=> בלי רמקולים אחוריים) והוא רוצה להתקין 2 כאלה - איך מעבירים כבלים מקדימה לבאגז' בצורה אסטתית?! ... סליחה על הבורות
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה עוד אתרי אינטרנט זולים יש חוץ מ onlinecarstereo ו sounddomain ו etronics שיש להם ציוד נרחב של אודיו לרכב והמיקום שלהם הוא בארה"ב ולא באירופה??????
הודעה אחרונה מאת Oded, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
sweeeeeeet
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
שאלת קומפננט
מאת ToMeR- 3 תגובות
- 928 צפיות
ראיתי הרבה דיונים בעניין הקומפנט, אבל לא מסתדר לי באוזן הקומפננט מסיבה אחת. היושבים מאחורה סובלים מעוצמה חלשה בגלל חסימת הרמקולים ע"י היושבים קדימה. האם אפשר להגיד שלטובת היושבים מאחורה ניתן לשים זוג קומפננט אחוריים בנוסף לקדמיים לצורך איזון?
הודעה אחרונה מאת danny, -
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תראו, אני די מבין במוזיקה באינטרנט, יש איזה דיסק מיוחד שאתם מחפשים להוריד ורוצים שאני ימצא לכם לינק להוריד ממנו?? אם כן תגידו, אל תתביישו
הודעה אחרונה מאת moti_r, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מגבר של אלפיין 100 RMS מגבר איכותי וטוב... לא עבד הרבה גם... אני רוצה למכור אותו, פרצו לי כבר פעמיים אז אני מוכר את המגבר את הסאב ואולי את הטייפ... כמה אפשר לדרוש בשביל המגבר בן שנתיים אולי, שלוש ? קצת כבדה התמונה
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 0 תגובות
- 960 צפיות
מישהו יודע כמה עולה בארץ הקונקטור של מכשירי הפיוניר ל די וי די???
הודעה אחרונה מאת RL FULL BASS, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו שמע אחד מהסאבים האלו ? 1.JBL GT120 12" סאב עוצמה 1000W 350 RMS או 2.Precision Power PC1-124 12" Power Handling 300W C1 Subwoofer. האם יש עדיפות ? מישהו מכיר /יודע ? שווים משהו ?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא נראה לי שיש סאב עם XMAX רציני יותר. דרך אגב פוקו זה אבטיפוס של אחד מהסאבים של הבחור ההוא שסיפרתי לך עליו. http://www.betteraudio.com/geolemon/DSCF0010.AVI
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה מערכת נחמדה אני יכול לבנות בסכום של 1500 שקל בערך שישמעו טוב??? יש לי כבר רדיו דיסק אני מדבר על רמקולים ואולי מגבר שאני אהנה מהם...
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה... קניתי רמקולים אחוריים ביצות 6x9 של אודיו ליין 400 וואט... עכשיו אני לא יודע אם אני צריך מגבר... ואם כן מגבר אז איזה מגבר... כמה וואט ? אם אני יכול לשים אותם בלי מגבר וששום דבר לא ייהרס לי.... תודה מראש חבר'ה... יניב
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום הנכבדים שאלה בנוגע לרמקולים קדמיים: במרבית כלי הרכב, הרמקולים הקדמיים יושבים בתוך הדלת - ואם נדייק, בחלקה השמאלי למטה (קרוב לנעליים מאשר לאוזניים) - בחלק מהמכוניות יש גם מרווח בין הדיפון לרמקול עצמו, מה שיוצר עוד מרחק שחוסם את הפיזור של הצלילים החוצה. המשך: בשברולט קורסיקה, הרמקולים הקדמיים נמצאים בתוך תיבה קטנה שממוקמת בחלקו התחתון של משקוף הדלת, סמוך לנעליים של הנוסע ליד הנהג, עם זוויות הטיה כלפי מעלה. זהו אומנם לא הפיתרון האידאלי כאשר נוסע יושב לידך ורגליו נמצאות ליד הרמקול, אך אני מבחין בהבדל עצום בין רמקול שיושב בתוך הדלת (תיבה לא אטומה כל כך ובעלת "חלל" שלא מיטיב עם הרמקול) לבין הרמקול שנמצא בתוך תיבה קטנה ב"פינת הרכב", צמוד לריצפה ע…
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חוות דעת רק למי שמבין ... בתודה מראש weanker
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
shopping.walla.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABST6955
הודעה אחרונה מאת KoBryant, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1. איך אפשר לדעת מתי הווליום אותו אני שומע חזק מדי עבור הרמקול ? 2. ובאותו עניין, האם אני גורם נזק לרמקול כאשר אני שומע בו מעבר לעוצמה הרצויה (לה הוא מיועד), ואם כן האם הנזק הוא בלתי-הפיך ? 3. יש לי בבית סאב-וופר ואני תמיד חושש להגביר אותו לעצמות גבוהות מכיוון שאני חושש להרוס אותו - איך יודעים מתי זה יותר מדי ? תודה.
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי רדיו טייפ לרכב של סוני - דיגיטלי. בכל פעם שאני מנסה להשתמש בקסטה המתאמת הזו שמחברת מהדיסקמן לטייפ , הטייפ מתעקש להוציא אותה החוצה. האם יש פתרון לבעיייה הזו (לפחות עד שהציינגר יחזור מתיקון....)?
בניית קרוס
מאת danny- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני שומע כל הזמן הצעות לבנות קרוס אובר לבד. יש איזה אתר שיש בו הסברים לגבי האלמנטים ודרך בנייתו של הקרוס? דני
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן... התקלקל לי הרדיו-דיסק. לא בא לי לקנות חדש, ולכן אני מחפש טכנאי אמין שיתקן אותו. הבעיה כנראה בעיינית שמלוכלכת (דיסק ניקוי לא עזר...) מישהו מכיר ויכול לעזור? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
שאלה על הגברה
מאת liran- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם ה HU שלי מוציא 4X50 ואני שם מגבר 4X100 מה יגיע לרמקולים העוצמה של המגבר פלוס ה HU כלומר 150 לכל רמקול? או העוצמה של המגבר בלבד כלומר 100 לכל רמקול?
הודעה אחרונה מאת KoBryant, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב, גלשתי לי באתר של מורל ולפתע עיניי נתפסו על הטוויטרים הענקיים האלו... (הSUPREMO)חשבתי איך אני יכול להשתמש בהם ומצאתי גם וופרים בגודל 6.5 (הם קוראים להם סאב-וופרים ) עכשיו הוופרים מגיבים לתדרים 40-45k והטוויטרים מגיבים בין 1.6k ל 22k ככה שהם משלימים אחד את השני באופן מושלם...רק שהבעיה שלי תהיה חיתוך לוופרים בLPF עכשיו רציתי לשאול מס שאלות: 1) מה טווח המחירים של זוג טווטרים כאלו?, אני מקווה שהם במחיר הגיוני (פוקו קראתי שיש לך כאלו), כנ"ל לגבי הוופרים... 2) האם בכלל ישתלם לי לקנות את כל העסק הזה מבחינת השמע האם הוא איכותי יותר מסט של ההיבריד? 3) אלו פיתרונות אתם יכולים להציע לי לבעיית החיתוך(את הטוויטרים אני יכול לחתוך בHPF עד ל2.5kHZ דרך המגבר, את הוופרים יש ל…
הודעה אחרונה מאת kazaa, -
רעשים מהסאב
מאת danny- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה יש לי בעייה. בכמה ימים האחרונים הסאב כשמגבירים מוציא רעשים מוזרים, זה נשמע כאילו יש איזה משהו בתוך הארגז שקופץ ופוגע בממברנה. בדקתי ואין שם כלום. חשבתי אולי הגריל רופף, גם את זה בדקתי והכל בסדר. אמרו לי שיכול להיות שהסליל מתחיל להשרף. זה הגיוני? ואם כן אז מה אני עושה בנידון? דני
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את הדגם הזה? שווה את המחיר? פשוט לא יוצא לי לצאת למקומות האלא ולברר מחירים... תודה
הודעה אחרונה מאת ToMeR,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 530 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Matan1515
- רפי לין
- אריה שאג
- גרנד פריקס
- sperial
- Igalz
- SlowRide
- rev-Match
- nisim91
- Chmimo
- MIHAEL
- flytomars