Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה אומר שאתה לא יודע להרכיב אותם אז אני ממליץ לך ללכת למתקין אחרת אתה יכול לעשות נזק ובמיוחד אם אתה קונה מגבר כי זה לא עסק פשוט להרכיב מגבר

בהצחלה :!:

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם
יאללה!! תעשו לי טובה...

לאחרונה יש פה מעין טרנד כזה של אם לא שמעתם על החברה אז היא לא טובה ואיך אמר אחד מקודמי "מוציאה רק רעשים"?!

אבל שצריך לדחוף לו את המגבר שלך אז הרמקולים כבר לא מוציאים רעשים?!

מה אתם חושבים שאלפיין וקלריון התחילו ביום הראשון כחברות בעלות שם?

כול אחד שמע על נקאמיצ'י או הרמן קרדון?!

לסרווין ווגה אין רמקולים שלא שווים חצי ממחירם?!

אם אין לכם משהו מועיל או חכם לומר..

תשתקו :!:

השמות שהזכרת קיבלו את ה"שם" שלהם לא מזה שהם נמכרו בכמויות אלא לפי מבחנים שהם עברו ולפי המחמאות שהם קיבלו במבחנים, אתה מוזמן להעלות פה חוות דעת/מבחן מכל אתר שאתה רוצה שבו השתתפו הרמקולים האלה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בשביל לחבר אותם בלנטיס אתה צריך לפרק את הרמקולים הקיימים אם זה מהמודלים האחרונים או לפרק את הפלסטיק השחור אם אין רמקולים.

תוריד את הכסא האחורי (בלי לפרק כלום רק תוריד אותו) ותראה שם נעצי פלסטיק שחורים שמחזיקים את כם הפנל האחורי למקום אתה חייב להוציא אותם בעדינות הם מורכבים משני חלקים ראש גדול עם מסגרת מסביבו את הראש הגדול תחלץ עם מברג שענים או משהו כזה יש בין 4-5 כאלו ואחרי שתוציא אותם כל הפנל יוצא אבל בעדינות תזהר עם המנורות.

אחרי זה יש לך 4 ברגים לפרק בכל רמקול או כיסוי טאתה חייב מברג בולדוג בשביל זה.

אחרי שפרקת תחזיר את הנעצים והפנל למקום ותחבר את האמקולים שלך מלמטה שזה הרבה יותר נוח.

ועכשיו רגע האמת גם אם כתוב עליהם 400 ואט RMS יכול להיות שלא תאהב מה שתשמע ולא משנה של איזה חברה הם, מה שהכי חשוב זה מה שאתה שומע נקודה.

שים דיסק של המוזיקה שאתה אוהב וככה תחליט מה יותר חשוב לקנות מגבר וקומפוננט או להנות ממה שיש להשקיע את הכסף במשהו אחר.

בהצלחה

פורסם

בקשר לקלריון , אלפיין , נקמיצ'י ,סרווין וגה ואחרים. החברות האלו קיימות קרוב ל-60 שנה ובעלות מפעלים שעובדים בסטנדרטים גבוהים אז כשאתה רואה רמקולים של וגה אולי הם לא הסאונד הכי נעים בעולם (כל אחד וטעמו האישי) אבל שהם רושמים וואט זה וואט (ועדיין נשמעים יותר טוב בהרבה), איך יכול ליהות שרמקולים ב200 ש"ח יתנו עבודה של רמקול ששווה 1000 ??? ( תחשוב מחיר צרכן 200 ש"ח!!! ) אגב קיימים בשוק רמקולים מפלצתיים (חיצונית) שרשום עליהם בושמנט (כן ויש להם מגנט ענק SO WHAT) אז הם טובים??? (ממש לא!) ותגיד למתקין הסופר אינטלגנטי (על גבול הגאונות) שלך שטוען שהם 400 WATT RMS ובודק רמקולים לפי גודל מגנט שיפרוש בשיאו ודבר נוסף תגיד לו שיצאו רמקולים עם מגנט שעשוי מנאודיום שגודלו הפיסי מאוד קטן ועוצמתו פי 30 ממגנט רגיל!!!

ועכשיו להמשך הפיתרון תחבר את הרמקולים לHU כמו שאמרתי הוא מוציא בערך 7-10WATT RMS זה מספיק לרמקולים האלה וזה יחסוך לך כסף ואפילו ישמע בסדר גמור.

פורסם

המחיר צרכן שלהם הוא לא 200!! הוא בסביבות ה 700 - 800 !

אבל לא חשוב... אני שמח עם מה שיש לי... שזה הרמקולים שקיבלתי עם המאזדה... ושומעים פצצה... רק את המערכת עצמה החלפתי למשהו יותר טוב... בקיצור ברכב הבא נעשה שיפורים והתקנות וכל מיני... תודה על כל העזרה....

פורסם
המחיר צרכן שלהם הוא לא 200!! הוא בסביבות ה 700 - 800 !

אבל לא חשוב... אני שמח עם מה שיש לי... שזה הרמקולים שקיבלתי עם המאזדה... ושומעים פצצה... רק את המערכת עצמה החלפתי למשהו יותר טוב... בקיצור ברכב הבא נעשה שיפורים והתקנות וכל מיני... תודה על כל העזרה....

טוב שלא הגזמת קצת אבל רק קצת עם המחיר לצרכן!!!!!!!

ב 1000 ש"ח אתה יכול לקנות קומפוננט של mb quart והרמקולים האלו עולים כמעט כמותו?!?!?!?!?

(יש גם DLS ב 700 ש"ח אבל על ה MB חשבתי קודם...)

8)

פורסם
לא עניתם לי לשאלה לגבי אם משהו יכול להשרף.... אם אני יחבר אותם בלי... ואני ממש אבל ממש לא יודע איך לחבר אותם... דבר ראשון יש לי מאזדה לאנטיס ויש מין כיסוי על הרמקולים שאין לי מושג איך להוריד כדי להוציא את הרמקולים הקיימים ברכב....

ודבר שני הציעו לי מגבר של לוג'יק כבר... 800 וואט חדש חדש מחנות ב800 שקל.... ועוד משהו ב 120 שקל.... שאני לא יודע מה הוא... אבל השאלה שלי היא אם אני צריך כזה מגבר... ולא משהו בסביבות ה 400 וואט...? על זה אני צריך תשובה....

עכשיו ברמקולים הקיימים ברכב יש מן פלסטיק לבן שהחוטים נכנסים אליו והוא מודבק או לא יודע מה למשטח הכסוף שיש ברמקול... אותו דבר יש ברמקולים האלה רק בלי הפלסטיק... ואין לי מושג איך לחבר בלי התקנה מקצועית....

והרמקולים הם 400 וואט!! לקחתי אותם למתקין והוא בעצמו אמר... וגם השוויתי אותם עם 300 וואט של פיוניר והמגנט שלי יותר גדול ובכללי הם נראים איכותיים מאוד!!

טוב אז ככה כדי לפרק את הפלסטיק במזדה אתה צריך להוריד את המשענות של המושבים יש על הפלסטיק 3 קליפסים שצריך להוציא אותם (קודם את החלק הפנימי 3 מ"מ ואח"כ כל הקליפס יוצא),לאחר מכן יש גם על הפנס המרכזי של האור בלם שנמצא על המגש באמצע צמוד לחלון יש משני הצדדים קליפסים (להוציא כנ"ל) ואז החיפוי של התאורה יוצא ואחריו גם המגש (אין צורך לפרק אותו לחלוטין רק להזיז אותו),הרמקולים מחוברים למגש הברזל עם 4 ברגים.

לגבי הפלאג הלבן שמחובר לרמקולים הוא יוצא במשיכה-לגבי החיבור לרמקולים החדשים צריך לבדוק ברדיו מה מהצבעים מחובר לפלוס ומה למינוס ובהתאם לזה גם לחבר מאחורה ברמקולים החדשים (רשום על הקונקטור מה זה פלוס ומה מינוס)-הקוטביות חשובה מאוד.

--במידה ואתה מחבר רק רמקולים לא יכול להשרף שום דבר רק תקפיד לא לקצר בין החוטים ולחבר את הרמקולים כאשר המע' כבויה (אם אין לך נסיון).

במידה והטוויטרים גבוהים מידי ונוגעים בפלסטיק כשאתה מחזיר אותו-יש לחבר את הרמקולים מלמטה (מתא המטען) ואולי גם להוסיף איזה הגבהה כדי להרוויח עוד ס"מ.

-----חשוב מאוד---אם אחרי החיבור אין לך באסים ברמקולים האחוריים תבדוק שחיברת פלוסים ומינוסים של הרמקול נכון.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

• תוכן חדש...