Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מערכת נחמדה אני יכול לבנות בסכום של 1500 שקל בערך שישמעו טוב???

יש לי כבר רדיו דיסק

אני מדבר על רמקולים ואולי מגבר שאני אהנה מהם...

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם
איזה מערכת נחמדה אני יכול לבנות בסכום של 1500 שקל בערך שישמעו טוב???

יש לי כבר רדיו דיסק

אני מדבר על רמקולים ואולי מגבר שאני אהנה מהם...

השאלה מה זה "ישמעו טוב" ???

אם אני הייתי במקומך אני הייתי שם 1500 ש"ח רק על קומפוננטים . . .

אני מציע לך להתחיל לשמוע כל מני קומפוננטים וללכת על מה שהכי מוצא חן בעינייך (ולא משנה כמה זה עולה!!!), אני ממליץ לך לבדוק איזה סדרה של מורל נכנסת לך בתקציב, ל-CERVIN VEGA יש קומפוננטים טובים במחיר טוב, גם LIGHTNING AUDIO מומלצים (במיוחד במגברים) . . .

רק אל תלך על מכרזים באינטרנט (הרוב סתם חרא), תמנע מחברות כגון פירלס, פירמיד, רד סאונד וכו' (למרות המחיר המפתה) . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

REDROZE אם כל הרצון הטוב שלך, כל פעם שמישהו קובע תקציב אתה אומר אני במקומך הייתי עושה ככה וככה ואתה מגיע למערכת בתקציב פי 3 ממה שהוא יכול/מוכן להשקיע.

אשר תפרט מה אתה רוצה, מגבר, סאב, אולי אתה רוצה רק רמקולים.

קודם תגיד מה אתה רוצה ונראה מה אפשר להכניס כרגע בתקציב ומה תצטרך להוסיף בעתיד.

פורסם
REDROZE אם כל הרצון הטוב שלך, כל פעם שמישהו קובע תקציב אתה אומר אני במקומך הייתי עושה ככה וככה ואתה מגיע למערכת בתקציב פי 3 ממה שהוא יכול/מוכן להשקיע.

אשר תפרט מה אתה רוצה, מגבר, סאב, אולי אתה רוצה רק רמקולים.

קודם תגיד מה אתה רוצה ונראה מה אפשר להכניס כרגע בתקציב ומה תצטרך להוסיף בעתיד.

הוא רשם שהוא רצה רמקולים ואולי מגבר . . .

אני ממליץ קודם לבחור קומפוננט טוב שמוצא חן בעינייך (בלי לשים לב למחיר ולחברה) ואח"כ לבדוק כמה כסף נשאר ואז לבדוק איזה מגבר אפשר לקנות במה שנשאר (או לחסוך עוד קצת ולהוסיף מגבר אח"כ) . . .

עדיף לך לבחור דברים שמוצאים חן בעינייך ולא עסקאות ודילים שמנסים לדחוף לך . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תראה, מומלץ כמובן להתחיל להשקיע בקומפוננט טוב, מה הטעם להשקיע ב HU ומגבר כשאין לך רמקולים טובים ?

במסגרת התקציב שלך אני ממליץ לך ללכת על מורל דוטק ... ולהשאר עם 300-200ש"ח עודף, או להשקיע עוד קצת (300 ש"ח) ולקנות מורל הייבריד

פורסם

אבל הקומפוננט שאתה מציע לו לקנות אוכלים את כל התקציב.

אם אתה רוצה קומפוננט ומגבר אני מציע לך ללכת על משומש.

כי התקציב הזה לא כל כך טוב בשבילהם. אתה יכול לקנות מגבר סביר ב1200 אבל קומפוננט סבירים יעלו משהו כמו 700.

תחפש בלוחות השונים ובאוטוסאונד. תקרא גם את העמודים בפורום כי היו שם כמה הצעות על מגברים שיכול להיות ויתאימו לתקציב שלך.

פורסם

לקנות הייבריד זו ההתחלה האולטימטיבית לבנות מערכת מעולה (אין קשר לעובדה שיש לי כאלה :lol: ) אבל חברה לא כולם מוכנים או יכולים להשקיע כל כך הרבה כסף ובתור אחד שכבר השקיע די (דרך אגב תאמינו או לא אבל הדבר היחידי שחסר לי בשביל לסיים את המערכת הוא טבעת שיכול לקבל כבל 4AWG בשביל לחבר אותו לשלדה וכבר בכמה חנוית שבדקתי אין) הרבה אני עדיין מודע שהרוב לא רוצים להשקיע כל כך הרבה.

לכן במקום שנתחיל להתווכח אם כדאי שיקנה ישר סט מעולה או שיתחיל עם סט סביר ומגבר חביב, אני מציע שנחכה לשמוע את התגובה שלו אם הוא רוצה להתחיל ולבנות מערכת שהשווי הכולל שלה יגיע לכ-6-7K או שפחות ואז נהיה חכמים יותר.

פורסם

תראו כרגע אין לי 6-7 k למערכת כמה שאני רוצה מערכת טובה...

ותאמינו לי אני רוצה מאוד...

אני רוצה להתחיל לאט לאט ולהתקדם עם הזמן כל הזמן אני יאסוף קצת כסף וישלים למערכת אחת גדולה וורצינית בסוף אני מקווה

עם מגבר וסאב וצ'יינג'ר טוב הכל

ושאני אשמע ואהנה מכל צליל שלה

אבל כרגע יש 1500 שקל

שמהם אני רוצה להוציא את המירב...

תודה

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם

אז עדיף באמת שתקנה סט קומפוננט טוב להתחלה, כמו שהציעו לך מורל הם ממש טובים.

תשמע אותם, אם תאהב לבריאות אם לא יש עוד כמה סטים יפים במחיר הזה אבל הכי חשוב על תעשה טעויות ותקנה זבל סיני, עדיף לקנות משהו טוב על ההתחלה מאשר להחליף את זה 10 פעם אחרי זה!

דני

פורסם

אתה יכול לקנות סט Basic של DLS שיעלה לך באזור ה 700 שקל (אני חושב) ולהוסיף לו מגבר שני ערוצים של לאנזאר (אתה יכול לקחת את האופטי שבמבצע לחברי הפורום).

סה"כ תצא באזור ה 1700 שקל עם סט קומפוננט קדמי מוגבר שישמע לא רע לחלוטין.

Leon Cupra 2009

פורסם

מצטרף להמלצה של פוקו, ה-BASIC של DLS למרות מחירם הזול נותנים FIGHT לסטים יקרים יותר מחברות מתחרות, זאת לפחות דעתי.

מה גם שהם נצילים מאוד ויעבדו יפה גם על הההגברה מה-HU - ככה חסכת גם מגבר...

motorica.net

• תוכן חדש...