Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקו אם יש צורך תעביר לאוף טופיק, פשוט חשבתי שלאנשים פה יש ידע בנושא וחשיפה מסוימת..

אז ככה יש לי מינידיסק של סוני (MZR-90), הדגם הכי קטן שלהם והיחיד ממגנזיום.

הוא בא עם שלט דיגיטלי ותאורה כחולה יפה ונקיה. הנדסת האנוש של השלט לא הייתה משהו אבל הוא עדיין היה נוח מאד, לצערי השלט הזה נגנב בבית ספר.

מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר להשיג שלט חדש/משומש של סוני למינידיסק?! קצוי עם מסך דיגיטלי. אני יודע שכל שלט עם חיבור מתאים יתאים למיני כי הם לא קשורים זה לזה.

אז אם מישהו יודע על מקום שבו ניתן לקנות או יודע על סדר גודל של מחיר לכזה דבר אז בבקשה שיגיב פה..!

תודה!!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אם אני לא טועה אז אתה יכול ללכת לסוני ולקנות את זה שם או שיזמינו לך....

בקשר למחיר זה תלוי בשלט גם לאח שלי יש כזה מיני דיסק ואתה יכול גם לקנות שלט אחר שיהיה לך יותר נוח בכל מקרה תתקשר לסוני או שתלך לשם והם כבר יפתרו לך את הבעיה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

יש חנות בתל אביב ... אלנבי פינת קינג גורג... שכחתי את שמה

החנות מתעסקת במכירת מצלמות וכו ... אך מכילה סטוק שלם של חלקים למינידיסקים ( שלטים!!!!!!!)

ושם לפני איזה 3 שנים אני קניתי את השלט של הMZR90 שלי ( לי יש 70 אבל רציתי שלט עם תצוגה )

ולפני כחצי שנה חבר שלי גם קנה שם שלט.

פנה אלי אם אתה צריך הסבר יותר מפורט

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בעיקרון הטלפון של ישפאר 09-9711711

כשהתקשרתי לבירור קניית פאנל בלבד הפנו אותי לכאן 09-9711732 (זה כנראה המחסן)

יובל.

• תוכן חדש...